![]() |
--->: Michael PETKOVIC
[QUOTE=idhem;367843]Sayın abim Trabzon bize petkoviçi kaptırdığına bin pişman oldu,üstüne birde başka kaleci mi isteyeceğiz.Salakmısın demezlermi adama.[/QUOTE]
bize salaksınız derler mi yani |
Demezlermi ya.Bizi ne yerine koyuyorlar sanıyorsun aga.
Neyse konuyu dağıtmayayım.Petkoviç'i ben sevmiyorum pek. Seneye daha iyi olacak inşallah. |
Petkoviç Sivassporun herşeyisin.Bak bunu net bir şekilde sana diyorum.Diğerleri parçası sen herşeyisin.Kendi görüşümdür.
|
Avusturyanın Çin İle Yaptıgı Dünya Kupası Eleme Maçlarında Görüldügü Gibi Petkoviç İlk 11de oynamıs... Mac 22-Temmuz-2008 de oynanmıs...Ortalıgı Karıştırıolar..Şimdi Baktım Asya Elemelerine Petkoviç Hep Takımda Yer Alıyor
|
-->: Michael PETKOVIC
Bence Petkovic bizde mutlu. Yalan haberler cikartip, bizim moralleri bozmak istiyorlar.
|
ulan ne iş be bi başlıkta başka bişey bu başlıkta başka bişiyyyyy uyuyomu modlarrrr aloooooooo
provokatörler iş başında yine :))) |
çok komiksiniz ya
son yediği golü görebilirsiniz [url]http://www.kliptr.com/australia-0-1-china-qualif-wc-2010-avusturalya-0-1-cin.html[/url] |
valla kime nasıl inanacağız bilmiyorum :mad:
|
[B]Kendine çok güveniyor ve bu yüzden de hata yapıyor iyi kaleci fakat ne zaman ne yapacağı belli olmuyor...[/B]
|
Cevap: Michael PETKOVIC
[B]Sivasspor'da yapacakların ve yaptıkların için teşekkürler Petko...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:30. |