![]() |
Cevap: Transfer Dosyası
[QUOTE=DOGU_BEY;913526][B]ATIF CHECHOUE, Alman ligi takımlarından Mainz'in transfer listesinde...[/B][/QUOTE]
hayirli olsun umarim dogrudur böylece Aatifdan cok para kazanabilir kulüp ve daha iyi oyuncular transfer eder. |
[QUOTE=YigidooSivas58;913555]hayirli olsun umarim dogrudur böylece Aatifdan cok para kazanabilir kulüp ve daha iyi oyuncular transfer eder.[/QUOTE]
Görende Aatif degil , Aykut Öztürk'ü satiyoruz sanacak. Tabiki Iyi para verilerse haklisin ama sunu unutma Aatif icin Sivasspor milyonlar vererek almadi. Gecenlerde Baroni gelsin Aatif Gitsin demistin. Aatif forvet arkasi ve Baroni ön libero bunu unutma. Ben Christian Baroni insallah gelir ve Aatif Chahechuhe insallah takimda kalir diyorum. Tabi 6 milyondan itibaren verirlerse ozaman iyi olur. |
[QUOTE=Morten58;913556]Görende Aatif degil , Aykut Öztürk'ü satiyoruz sanacak. Tabiki Iyi para verilerse haklisin ama sunu unutma Aatif icin Sivasspor milyonlar vererek almadi. Gecenlerde Baroni gelsin Aatif Gitsin demistin. Aatif forvet arkasi ve Baroni ön libero bunu unutma.
Ben Christian Baroni insallah gelir ve Aatif Chahechuhe insallah takimda kalir diyorum. Tabi 6 milyondan itibaren verirlerse ozaman iyi olur.[/QUOTE] Trabzonsporun Paulo Henriqeyi 4 Milyon Euro ya sattığını düşünürsek ATIFIN En AZ 6-7 Milyon Euro Etmesi Gerekiyor Zaten... Egoist Oyununu Bırakmazsa Bnce de Gönderilmeli Ama takım oyununu Öğrenirse Kalması Daha Mâkul :)) |
aatıf ile bundesliga'ya çıkan paderborn da ilgileniyor. 3.5 milyon € söylentileri var. az gelebilir ama onlara göre iyi para. muhtemelen değerlendirilmez.
|
Ben bu transfer haberlerine tek bir şey diyerek şahsım adına cevaplamak istiyorum adrian ın trabzondan arap kulübune 4.2 milyon euro ya satıldığı henrique nin arap kulübüne 4 milyon euro ya satıldığı bir ligteyiz ki gol kralı bir orta saha ki milli takımda da gol atmış milli takımdada düzenli oynamaya başlamış ve bayağı yetenekli bencillik bir yana ayrıca hem uzaktan hem yakından gol atan bu adam Atıf bence 6 milyon eurodan aşağı fiyata bırakılmamalıdır.
|
atif eger mainza giderse her ic saha macina giderim ama gitmesini istemem takimin iskeletini bozmamaliyiz
|
Sivasspor 1461'de oynayan sol bek Berk neziroğulları ile 3 yıllık anlaşma yapılmış
|
Doğu bey sürpriz bir transfer olucakmı?
|
Fatih kıran göztepe ile anlaşmış.
|
[QUOTE=last34;913625]Fatih kıran göztepe ile anlaşmış.[/QUOTE]
[B]Halilin gelme sesleri olmasın bu sakın [/B];) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:20. |