![]() |
Klavye delikanlılıgı yapma
Lafım anlayana zamanı Gelecek beklee. . . . ... |
[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bu hafta UNİyiğidolar ile Lise67 ile Malatyada tam kadro ile hazır bulunacağız...İnşallah 3 puanı alıp geliriz....[/COLOR][/FONT][/B][/I]
|
[QUOTE=serhankaburcuk][I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bu hafta UNİyiğidolar ile Lise67 ile Malatyada tam kadro ile hazır bulunacağız...İnşallah 3 puanı alıp geliriz....[/COLOR][/FONT][/B][/I][/QUOTE]
SERHAN ABİ İNSALLAH ONLARINDA KATKILARIYLA MACI ALACAKSINIZ |
Bir üniversiteli olarak ilk mesajımı buraya atmak istiyorum.Keşke okulum Sivasta olsaydıda ben de bu topluluğa katılsaydım.Gruba başarılar ve istikrar diliyorum.
|
haydi yigidolarım malatya'ya kendi evini dar edin ve 3 puanı alın gelin bundan sonra kaybedilen maçın telafisi yok işimiz zor ama hayırlısı
|
[B]Uniyiğidolar ilk tribün sınavını yarın verecek....:) Başarılar dilerim....[/B]
|
[B]hayırlı olsun ben bu topici yeni gördüm.. gerçekten bu tip oluşumlar güzel. Allah yardımcınız olsun..
AHHH AHHH BİDE ŞU İSTANBULDA DERNEK AÇABİLSEK VARYA...[/B] :) |
keşke isminiz UniYigido olsaydı 67 eklemekle sanki onların bir kolu olmuşsunuz
yinede hayırlı olsun .....:::::SİVASLI OLSUN TAŞTAN OLSUN.....::::: |
[QUOTE=junior_69]keşke isminiz UniYigido olsaydı 67 eklemekle sanki onların bir kolu olmuşsunuz
yinede hayırlı olsun .....:::::SİVASLI OLSUN TAŞTAN OLSUN.....:::::[/QUOTE] [B]Onlar dediğin kim???[/B] |
[QUOTE=junior_69]keşke isminiz UniYigido olsaydı 67 eklemekle sanki onların bir kolu olmuşsunuz
yinede hayırlı olsun .....:::::SİVASLI OLSUN TAŞTAN OLSUN.....:::::[/QUOTE] evet onların(bizim) bi kolumuz... her derneğin ve taraftar gruplarının çeşitli kolları vardır.. uni67 de 1967 genç sivassporluların(yane bizim :D ) bi kolumuzdur... ve her zaman trübündeki yerlerini alacaklardır... :rolleyes: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:57. |