SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   BAYAN FUTBOL ŞUBESİ KURULURSA OLAY OLUR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5936)

aslansivasli 25.01.2006 22:16

[/COLOR][QUOTE=RaP_BoY]YA YOK BEN O SIRADA CEM YILMAZIN OPET REKLAMINI İZLİYODUM ORADA DEDİ BİZ YİYİCİYİZ DİYE ORDAN AKLIMDA KALMIŞ :=)))

YA WALLA BU BAYANLARIN EWDE CANLARI SIKILDIGI İÇİN BÖYLE KONULARA GİRİYOLAR BAŞKA Bİ NEDENİ YOK :=)))
..............................YASAKLAR KALKTI.......................[/QUOTE]
[COLOR="Indigo"]YANILIYOSN CANLARINN SIKILMASINA ZAMN KALMIYOO EV ISLERIYLE URASMAKTAN AMA SEN BUNU ANLAYAMAZSN(GERÇI BENDE IS YAPMIYORM NESE :)) BIZDE OYNARZ VOLEYBOL OYNIYOLARSA FUTBLDA OYNARLAR ÖRNEK:BEN[/COLOR]

RaP_BoY 25.01.2006 22:20

[QUOTE=aslansivasli][/COLOR]
[COLOR="Indigo"]YANILIYOSN CANLARINN SIKILMASINA ZAMN KALMIYOO EV ISLERIYLE URASMAKTAN AMA SEN BUNU ANLAYAMAZSN(GERÇI BENDE IS YAPMIYORM NESE :)) BIZDE OYNARZ VOLEYBOL OYNIYOLARSA FUTBLDA OYNARLAR ÖRNEK:BEN[/COLOR][/QUOTE]

BAK İŞTE BAYANLARIN FUTBOL OYNAMAKTAN DAHA ÖNEMLİ İŞLERİ WAR MESALE TEMİZLİK YAPMAK BULAŞIK YIKAMAK ÇAMAŞIR YIKAMAK HOŞ ONLARIDA MAKİNELER YAPIYO AMA NEYSE :=))))

BAYAN DEDİGİN EWİNDE OTURUR :=)))))

aslansivasli 25.01.2006 22:31

[QUOTE=RaP_BoY]BAK İŞTE BAYANLARIN FUTBOL OYNAMAKTAN DAHA ÖNEMLİ İŞLERİ WAR MESALE TEMİZLİK YAPMAK BULAŞIK YIKAMAK ÇAMAŞIR YIKAMAK HOŞ ONLARIDA MAKİNELER YAPIYO AMA NEYSE :=))))

BAYAN DEDİGİN EWİNDE OTURUR :=)))))[/QUOTE]
yok canm evimi bekliycm bide kocam para getirck bnde onun eline bakicm ne almis ne getirms diye oldu bunu yapamk için gider futbolcu olrum bee size göre çok basit dm bunlar öle san sen yemek yapda göriym seni eve para geirmekle olmuyooo bayan bikere herseyi yaparr

RaP_BoY 25.01.2006 22:34

[QUOTE=aslansivasli]yok canm evimi bekliycm bide kocam para getirck bnde onun eline bakicm ne almis ne getirms diye oldu bunu yapamk için gider futbolcu olrum bee size göre çok basit dm bunlar öle san sen yemek yapda göriym seni eve para geirmekle olmuyooo bayan bikere herseyi yaparr[/QUOTE]

YEMEK YAPMAKTA NE WAR YA SANKİ TAŞ DEWRİNDE YAŞIYORUZ DA YİYECEK BULAMIYORUZ WALLA BAYANLAR BU DÜNYA YA KEYİF YAPMAYA GELMİŞŞLER

ygd 25.01.2006 22:41

[QUOTE=sivaslıavukat]Olayı kişiselleştirmesek sanırım daha faydalı olur.Gördüğüm kadarı ile mantık sistemimiz farklı çalışıyor bu açıdan sizi ve sizinle aynı düşüncede olanları ikna etmekle uğraşmayacağım.

Fakat yukarıdaki ''görüş''lerinize kısaca cevap vermekle yetineyim. Öncelikle bayan futbolundan anladığınız şalvarspor ise sanırım farklı konulardan bahsediyoruz.Benim kastettiğim profesyonel şube açılması idi ve bunun da memleketimizin ismini duyuracağı aşikar.

Ayrıca sizi ilk beşe girmek tatmin ediyorsa beni etmiyor.Sadece ilk beşe girelim bize yeter diyorsanız bana yetmiyor.

Bununla birlikte zat-ı alinizin beni tanımadan klubun nasıl işlediğini bilip bilmemi sorabilme haddiniz olmadığı kanaatindeyim.Bu manidar ifadelerin uzun uzun düşünülerek kullanılması gerektiğini düşünüyorum.

Son olarak da şunu ifade ederek düşünce farkımızı somutlaştırmak isterim. Bugün bir basketbol şubesi açarsınız , amatör kümeden birinci lige çıkıp isminizi duyurmanız 20 sene sürer ancak yeni kurulan bir lige doğrudan bölge temsilcisi olarak katılırsınız.[/QUOTE]
[COLOR="Black"][B]YAW BU TOPİC'E AYLARDIR BAKMIYODUM AMA BANA Bİ SATAŞMA VAR..ŞÖLE Bİ AVUCUMU YALAYIP CEVAP VEREYİM DEDİM:)!!!
VALLA AVUKAT ABİCİM EĞER BU FORUMDA EŞİT KOŞULARRDA ÜYEYSEK SANA SORU SORMA HADDİNE SAHİBİM DİYE DÜŞÜNÜYORUMM..BU BENİM HADDİME DÜŞMEZ OLAYI NEDİR ANLIYAMADIM!!!BURDA NE İMA ETMEYE ÇALIŞIYOSUNKİ..BENDE NİCKİMİ 3.SINIF HUKUK ÖĞRENCİSİ YAPINCA MI SANA SORU SORMA HAKKINA SAHİP Mİ OLUCAM???BİZ BURDA MODORETÖRLEREDE ÇOK RAHAT SORU SORUYOZ YANİ..GÜNÜMÜZÜN MODA LAFI"BURASI DEMOKRATİK BİR PLATFORM".İSTEDİĞİME SORU SORARIM.ADI ÜSTÜNDE TOPİC,TARTIŞIYORUZ BURDA.EĞER SEN BU TOPİCTEKİ TÜM YAZILARIMI DİKKATLİCE OKUSAYDIN,BENİM GERÇEK FİKİRLERİM HAKKINDA DAHA SAĞLIKLI BİLGİ EDİNMİŞ OLURDUN.BU OLAYA ASLA OLMASIN DEMEDİM.."EĞER FEDERASYON BU LİĞİ KURMAYI DÜŞÜNECEKSE O ZAMAN YAPILSIN,YOKSA FUZUL-İ Bİ OLUŞUM OLUR" DEDİM.[/B][/COLOR]

1967_DERNEK_10UR 25.01.2006 22:46

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]BENİM YEĞENE YANİ RAP_BOY'A KİMSE LAF YETİŞTİREMEZ.SÜPER FİKİRLER BULUYOR.KAFANA GÖRE MUHABBETİNİ ET CİHAT...:D[/FONT][/CENTER][/I][/B]

HOZAT58 25.01.2006 22:49

selam neden olmasın bayanlar lıgınde mucadelemız; reklamın en guzelı sporla yapılan reklamdır 3 sene oncesıne kadar harıtada sıvasın yerını dahı bılmeyen ınsanlar vardı şimdi sivasspor sayesınde ınanın dışarıda sıvassporu destekleyen başka şehırlılerde var unutmayın bırde mac seyretmesının zevkı bır başka kımse konuşamıyor sıvasıma ))))))) selamlar

erhan5834 25.01.2006 22:56

[QUOTE=RaP_BoY]YEMEK YAPMAKTA NE WAR YA SANKİ TAŞ DEWRİNDE YAŞIYORUZ DA YİYECEK BULAMIYORUZ WALLA BAYANLAR BU DÜNYA YA KEYİF YAPMAYA GELMİŞŞLER[/QUOTE]
[COLOR="Purple"][CENTER][I][B][FONT="Comic Sans MS"]yiğidim bu parlak fikirler sende varken varol demekten başka bişey düşmüyo bize ...yürü be kim tutar seniii :D[/FONT][/B][/I][/CENTER][/COLOR]

aslansivasli 25.01.2006 23:50

NOLUYO YAA BENI YALNIZ BULDUNUZ OLMUYO AMA EWET KOLAY BISEY YEMEK YAPMAK O ZAMN SIZDE YAPINDA BIGÜNDE BIZ YIGELIM HANI DIYOSUNUZ YA AKSAMA KADAR YATIYOSUNUZ DIYE E BIRAKINDA O ZAMN BIZDE ISTEDIGIMIZI YAPALIM FUTBOL OYNAYALIM FUTBOL ERKK OYNU DIGCEKSINZ.SIZIN YAPTIKLARINIZI DA GÖRDÜK GÜZEL OLMAZ MI SIVASIN ADINI DUYURURUZ ÇÜNKÜ SIVAS I TANIMAYANLAR VAR SIZIN GIBI BEYINLER OLDUGU SÜRECEDE BÖLE DEVAM ETCEK GALIBAAAAA

dostol 26.01.2006 04:05

bence super olur!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:21.