![]() |
--->: 58 NUMARALI FORMA GİYENLER
Bunlar Sivas'ın öz çocukları.Gurur verici...
|
-->: 58 NUMARALI FORMA GİYENLER
helal olsun 58 i giynenlere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
-->: 58 NUMARALI FORMA GİYENLER
[COLOR="Red"]58 İ-B-R-A-H-İ-M---T-O-R-A-M-A-N
58 H-A-Y-R-E-T-T-İ-N---Y-E-R-L-İ-K-A-Y-A VE DİĞER 58 NUMARALI FORMA GİYEN FTBOLCU ÇOĞALIR[/COLOR] |
[QUOTE=lise-tayfaapo;175580]istanbul b.b spordaki 58 numara ali kemaldemi sivaslı acaba?[/QUOTE]
Onu bilmiyorum. Galatasaray'da bir Kemal vardı . O mu acaba. bir bakalım. |
ümitin sivaslı olduğu tartışılır. bende 58 numaralı forma giyiyorum özfidancı halı sahada
|
[QUOTE=58svs58;175806]ümitin sivaslı olduğu tartışılır. bende 58 numaralı forma giyiyorum özfidancı halı sahada[/QUOTE]
yaptığı yardımlar, söyledikleri de mi yalan. |
[B][COLOR="Blue"]58 NUMARALI FORMA GİYEN TÜM
OYUNCULARA SİVASSPORA GELMESİNİ DİLERİM ÇÜNKÜ SİVASLI OLURSA HEPSİ ANLAŞIRLAR İCABINDA[/COLOR][/B] |
[COLOR="Sienna"][B]58 NUMARAYI GİYEN BİRÇOK SİVASLI HEMŞERİLERİMİZ VAR, BEN BU ARKADAŞLARI CANI YÜREKTEN KUTLUYORUM AMA GİYMEYEN ARKADAŞLARIMIZDA SONUÇDA BİZİ DESTEKLİYORLAR, ONLARDA İNANIYORUMKİ SİVAS'I YÜREKLERİNDE TAŞIYORLAR...[/B][/COLOR]
[COLOR="Navy"][B]IRKÇILIĞA HAYIR...[/B][/COLOR] |
[QUOTE=Didier DROGBA;176009][COLOR="Sienna"][B]58 NUMARAYI GİYEN BİRÇOK SİVASLI HEMŞERİLERİMİZ VAR, BEN BU ARKADAŞLARI CANI YÜREKTEN KUTLUYORUM AMA GİYMEYEN ARKADAŞLARIMIZDA SONUÇDA BİZİ DESTEKLİYORLAR, ONLARDA İNANIYORUMKİ SİVAS'I YÜREKLERİNDE TAŞIYORLAR...[/B][/COLOR]
[COLOR="Navy"][B]IRKÇILIĞA HAYIR...[/B][/COLOR][/QUOTE] dediğin gibi giymeyen de bizdendir. Ümit Özat'a yapılan eleştirilere katılmıyorum. |
[QUOTE=leblebi82;176918]dediğin gibi giymeyen de bizdendir. Ümit Özat'a yapılan eleştirilere katılmıyorum.[/QUOTE]
yaww leblebi gardaş bu halimde ben tel no 0538x585858 bu hattı 6 ay gezip aradıysam daha sonra bir normal araç plakası basit rakamlarda 1 gün için de halledileceği halde 058 plk için 2 ay bekliyorsam ve %100 fark ödüyorsam ben 5 mr yanıbaşımdaki marketi bırakıp 50 mr sivaslının marketine gidiyorsam ,nırak yaw giysinler 58 iiiiiii çokmu zor işşşşş 58 giymek ------sana gelmediğim gün öldüğüm gündür-- |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:55. |