SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Stadyum Manifestomuz! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28098)

falcon58 01.03.2012 14:42

Cevap: Stadyum Manifestomuz!

Ayıp ulan ayıp bukadar da olmaz kac yıldır söz verdiniz hala bir stadı yapamadınız.nerde bizim milletvekilleri parti yoneticileri burokratlar.rizeye urfaya malatyaya erzuruma sakaryaya vb sehirlere yapılyorda SİVAS a neden yapılmıyor.uyuma SİVASLI verilen sozlerin hesabını soralım.baska turlu olmayacak...

hancer 10.04.2012 18:23

Sivas Valiliği'nin, Sivas Belediyesi'nin, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nın ve Sivas Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün dikkatine!

Yaklaşık iki yıldır bir çok platformda bir çok kez Başbakan, Bakanlar, Vali, Milletvekilleri tarafından defalarca Sivassporumuza yeni bir stadyum yapılacağı dile getirildi, çok kereler sözler verildi. Bizzat Sayın Başbakan'ın ağzından Sivas'a modern bir stadyum yapılacağı ve bunun kapasitesinin 30-35 bin civarında olacağı ifade edildi ve bu haliyle yerel ve ulusal medyada bu habere yer verildi.

Ancak, geçtiğimiz günlerde Sivas Gençlik Spor İl Müdürü Salim Kılıç tarafından TOKİ'nin Sivas'a yapacağı stadyumun 20-25 bin kapasitede olacağı ifade edildi. Üzülerek görüyoruz ki Sivas'ın bürokratları Sivas'ın menfaatlerini değil TOKİ'nin menfaatlerini düşünüyor, veya TOKİ'nin kendi menfaatini düşündüğü kadar Sivaslı idareciler Sivas'ın menfaatlerini düşünüp savunamıyor.

80 bin nüfuslu Rize'ye 20 bin kapasiteli stadyum yapılmışken, Bursa'dan Diyarbakır'a, Antalya'dan Eskişehir'e, Mersin'den Malatya'ya bir çok vilayete 30 bin ila 40 bin arasında değişen kapasitelerde stadyumlar yapılması planlanırken, Sivasımızın bir kez daha ikinci sınıf muamelesi görmesi bizleri şiddetle rahatsız etmektedir. Elimizdeki mevcut stadyumun kapasitesinin zaten 17-18 binlerde olduğu gerçeğini göz önüne alırsak, 20-25 bin kapasiteli bir stadyum yapılarak stadyumun şehir dışına taşınmasının hiç bir anlamı kalmamakta ve Sivas'ımıza ve Sivassporumuza hiç bir katkı sağlamamaktadır.

UEFA'nın bundan sonra uluslararası bir çok turnuva ve müsabakada en az 30 bin kapasite aradığı gerçeğini göz önüne aldığımız vakit, önümüzdeki 50 yıl için yapılacak olan bu yatırımın Sivas'ın sportif geleceğine bir hizmet değil darbe olacağı açıktır.

Biz sivasspor.com olarak haykırıyoruz ve diyoruz ki, yapılacak olan stadyum onlarca farklı ağızdan, defalarca tekrarlandığı üzere en az 30 bin kapasiteli olmalıdır. Eğer bu 30 bin kapasitenin üzerinde olmayacaksa biz bu çalışmayı Sivas'a ihanet olarak göreceğiz ve verilen sözlerden dönüldüğü için kendimizi aldatılmış hissedeceğiz! Ve daha önemlisi bize yalan söyleyenleri asla unutmayacağız, affetmeyeceğiz!

Son sözümüz şudur: Ya Sivassporumuza ve Sivas'ımıza en az 30 bin kapasiteli bir stadyum yapılmalıdır, ya da sırf Başbakan'ı verdiği sözde yalancı çıkarmamak için yapılacak uyduruk bir stadyumla Sivassporlular aldatılmamalıdır!

Konunun takipcisi olacağımızın bilinmesi dileklerimizle [url]www.SivasSpor.Com[/url] ailesi.

SivasSpor.Com Özel Haberi

berk5858 10.04.2012 21:27

yahu kardeşim 5-6 bin kişiye maç oynuyor takım... 33 bin olsa ne olacak. sanki dolduracaksınız... konforlu olsun 15-20 bin arası olsun... çok bile... her maç dolar... :))

Kasim58 10.04.2012 23:44

Bizler nasıl olsa alışmışız enayi yerine konmaya başbakan der 30 bin kişi toki gelir 20 bin kişi olur mu böyle bir durum söz konusu olmamalı bile. Bürokratlar bugüne kadar hep yattılar bu zamandan sonra da onlardan birşey beklemiyorum Bu konun takipçisi biz olalım ve gereken tepkiyi gösterelim...

__Sivas Valiliği'nin, Sivas Belediyesi'nin, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nın ve Sivas Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün dikkatine!

58MUAMMER58 11.04.2012 00:52

[b]stad konusunda yazmıyacam diye söz verdim dayanamadım hala mevcut stadı doldurup doldurmama meselesini gündeme getiren arkadaşlar belliki meseleyi ya tam kavrayamamış yada yalakalığını yaptığı zihniyetin zarar görmemesi için kıllık olsun diye lak lak yapıyor başkan dün konuştu aynı zihniyette oda işte dolduramıyoruz ne grerek var devlet bize harcama yapmasın masraf çoğalmasın bizden kesecekleri parayla başka yerlerede stad yapılsın filan belliki oda yalakalık peşinde adama demezlermi mecnun efendi madem bu ülke menfeaitini bukadar düşünüyorsun bu zihniyet erzurumda kış olimpiyatları için 600 triyon harcandı taşıma kar ile 30 bin kişilik stadda biryığın gösteri vs trabzona gençlik olimpiyatı için 400 500 trilyon harcandı ve deniz doldurularak 45 bin kişilik uzay üssü gibi stad yapılıyor senin memletine yapılacak stad parasına sadece deniz dolduruluyor dalgalar alıyor tekrar dolduruyorlar onlarıda hatırlatsaydın bizahmet :mad: trabzon denilen yer biraz büyük rumpontus köyü senin memleketin selçukluya başkentlik yapmış osmanlıya eyaletlik yapmış cumhuriyetin temelini atmış bu ülkeye dünya kadar şehit vermiş gazi vermiş bırakda okadar ayrıcalığımız olsun hiçmi kanınıza dokunmaz ayrımcılık üvey evlat piç muamelesi görmek benim kanıma dokunuyor gerçi bu kafalara 10 bin kişilik stadda çok madem böyle sukoyverecektin nediye burda birbirimizi kırdırdın akıntıya kürek çekmenin anlamı yok burda istediğimiz kadar konuşalım boş başkan tmm dediyse o yalakalar nasıl biliyorsalar öyle yapacaktır elin adamı ALLAHIN LAZI sivası satsan 50 milyon etmez demişti adama okadar kızmıştık özür dilerim [/b]

ssfatihss 11.04.2012 02:15

bu konu için sadece diyeceğim;)öküzüm büyük olsun çiti çekmesin;)

kkemal58 11.04.2012 09:37

[url]http://www.aktifhaber.com/sivasta-33-bin-kisilik-yeni-stadin-projesi-hazir-505635h.htm[/url] arkadaşlar bu linktede 33.000 kişilik olacak diyor hangisi doğru müthiş bi bilgi kirliliği var

Salim58 11.04.2012 09:40

[QUOTE=kkemal58;779712][url]http://www.aktifhaber.com/sivasta-33-bin-kisilik-yeni-stadin-projesi-hazir-505635h.htm[/url] arkadaşlar bu linktede 33.000 kişilik olacak diyor hangisi doğru müthiş bi bilgi kirliliği var[/QUOTE]

[B]Bu haber 14 Ekim 2011 deki haber ozaman öyleydi şimdi böyle yani düşürdüler.[/B]

kkemal58 11.04.2012 09:41

[QUOTE=kkemal58;779712][url]http://www.aktifhaber.com/sivasta-33-bin-kisilik-yeni-stadin-projesi-hazir-505635h.htm[/url] arkadaşlar bu linktede 33.000 kişilik olacak diyor hangisi doğru müthiş bi bilgi kirliliği var[/QUOTE]

eski tarihli bi yazıymış özür dilerim. Bizim bi de bakanımız var arkadaşlar :) Yazıklar olsun yaa eğer bu haber doğruysa. Bi başbakanın sözü bu kadar ayağa düşürülür mü? Yazıklar olsun...

aozdemir 11.04.2012 10:36

[QUOTE=berk5858;779638]yahu kardeşim 5-6 bin kişiye maç oynuyor takım... 33 bin olsa ne olacak. sanki dolduracaksınız... konforlu olsun 15-20 bin arası olsun... çok bile... her maç dolar... :))[/QUOTE]

[B]ben bu anlayışa şaşıyorum. ya kardeşim niye sadece bugünü düşünüyorsun.her yıl stadyum mu yapılacak.50 yıl sonrasını da düşüneceksin. sivasspor başarılı oldukça taraftar sayısı artacak belki 33 bin kişilik stad bile yetmeyecek. biraz ileriyi görelim lütfen. biz böyle düşünürsek başkaları da bak kendileri bile 25 bin yeter diyor der cesaret alırlar.[/B]

eyuphulagu 11.04.2012 12:05

Bu bahsettiğin haber 14 Ekimde Aktif haberde yayınlanan haber;aradan çok zaman geçti.Eğer bakan devreye girmezse;sivas yerel basını,sivas kamuoyu tepkisini koymazsa malesef bizim stat 25000 kişilik olacak...Her işte bir hayır vardır felsefesiyle belki de bu bizim için daha hayırlıdır;ama 1 sene sonra yerel seçimlerin yapılacağı düşünüldüğünde eğer istenen tepki gerçekleşir;Sivas Kamuoyu gerekeni yaparsa bu iş seçim öncesine uzar ve belki de seçim öncesi kapasiteyi 33000 e çıkartırlar..Yok beklenen tepki koyulamazsa 25000 kişilik statın iahlesi bu ay içinde yapılacak diye düşünüyorum..Yine burada görev Sivasspor.Com a düşüyor...3 YIL ÖNCE 35000 KİŞİLİK 3 TANE STAT PROJESİ HAZIRLATAN BAŞKANIMIZ BİLE BUGÜN ÇIKIP BİZE 25000 YETER DİYE KONUŞUYORSA ARTIK YAPACAK FAZLA BİR ŞEY KALMAMIŞ DEMEKTİR...YİNE BURADA EN BÜYÜK GÖREV SİVASSPOR.COM AİLESİNE DÜŞÜYOR...UMARIM SİVAS KAMUOYU VAKİT KAYBETMEDEN GEREKLİ OLANI YAPAR....

ramazan5842 11.04.2012 12:17

şimdi okudum ajanssporda sadece okuyun başkada bişey demiyorum zaten sözün bittiği yer...
[B]Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullatif Umut, spor tesislerinin yetersizliği nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan kentteki bu sorununun yapımı planlanan dev spor tesisiyle sona ereceğini belirtti. Umut, "Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Maliye Bakanlığı arasında yapılan protokol uyarınca içinde stadyum, kapalı yüzme havuzu, atış poligonu, gençlik merkezi, spor salonu, antrenman sahası, tenis kortu ve sentetik sahanın da yer alacağı modern bir tesis kurulacak. Tesislerde kapalı yüzme havuzu, gençlik merkezi salonu, atış poligonu, antrenman sahası, spor salonu, sentetik saha, tenis kortu idare binası ile lojmanlarında yapımı ile süper bir spor kompleksi meydana getirilecek. Öte yandan Seyrantepe Spor kompleksinde yapılan 6 bin 200 kişi kapasiteli salonumuz tamamlandı. Önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak. Atatürk stadı TOKİ'ye devredilecek, bunun karşılığında da [U]Kayapınar ilçemizde 30 bin kişilik stat yapılacak[/U]" şeklinde konuştu.[/B]:mad:

kkemal58 11.04.2012 19:10

arkadaşlar tokiye yazdım akim e yazdım gençlik ve spor bakanı suat kılıça yazdım 30 000 kişiden az kapasiteli stadyum istemiyoruz diye haydi sizde yazın bize bizden başka dost yok. Facebookta suat kılıç yazın hemen çıkıyor ordan mesaj gönderin başbakanın sözünü hatırlatın ihale bugün yarın yapılır yapılmadan hadi gayret...

üçyıldız58 11.04.2012 21:06

akp hukumetinin sivasa yatırımları şehir efsanelerini geçti bir başbakanımız var her sivasa gelmesinde muhsin yazıcıoğluyla başlıyor aşık veyselle uzun ince bir yoldayım diyor gidiyor
bir vekillerimiz var bu memleketin geri kalması için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar daha sivasa zerre kadar menfaatleri yok mustafa açıkalın biz senin hakkını yemişsiz bu vekiller bakanda dahil senin tırnağın olamazmış
birde belediye başkanımız var pasa animasyon proje hazırlıyor ne olacak baktıkı sivaslı önüne konulan herşeyi yiyor öyleya üzüm üzüme baka baka kararır
stadyum konusuna hiç girmeyeceğim o yacakları stadyumun direkleri ..............

Mete209 16.04.2012 10:24

[QUOTE]arkadaşlar tokiye yazdım akim e yazdım gençlik ve spor bakanı suat kılıça yazdım 30 000 kişiden az kapasiteli stadyum istemiyoruz diye haydi sizde yazın bize bizden başka dost yok. Facebookta suat kılıç yazın hemen çıkıyor ordan mesaj gönderin başbakanın sözünü hatırlatın ihale bugün yarın yapılır yapılmadan hadi gayret.[/QUOTE]

Ben de Suat Kılıç, İsmet Yılmaz, Malik Özdemir vs. yazdım. Yiğidolar boş durmayalım! Sonra çok geç olabilir.

Mete209 20.04.2012 21:50

[QUOTE]Suat Kılıç'a;

Sayın Bakan Sivaslılar olarak stadyumun kapasitesinin 25000'e düşürüleceği haberini büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Sizinde kapasitenin 33000 olacağına dair beyanatlarınız vardı, şimdi ne oldu da bu sözlerinizi unuttunuz. Bizi Mersin ve Malatya'yla nüfus açısından karşılaştırabilirsiniz; ama stadyum kapasitesinin nüfusla değil sportif başarıyla ve spora temayülle alakası vardır. Eğer nüfusla alakası olsaydı Trabzon'a 40000'in üzeri kapasiteli stat yerine 20000 kişilik yapılsa yeterli olacaktı.

Son olarak Sayın Bakan, Toki'nin sitesine 33000 olarak çıkmış stadımızın kapasitesinin 33000 olarak ihale edilmesini tüm Sivaslılar olarak rica ediyoruz.[/QUOTE]

[QUOTE]İsmet Yılmaz'a

Sayın Bakan Sivaslılar olarak stadyumun kapasitesinin 25000'e düşürüleceği haberini büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Sizinde kapasitenin 33000 olacağına dair beyanatlarınız vardı, şimdi ne oldu da bu sözlerinizi unuttunuz. Bizi Mersin ve Malatya'yla nüfus açısından karşılaştırabilirsiniz; ama stadyum kapasitesinin nüfusla değil sportif başarıyla alakası vardır. Eğer nüfusla alakası olsaydı Trabzon'a 40000'in üzeri kapasiteli stat yapılmazdı.

Sayın Bakan belki farkında değilsiniz; ama bu stadın 33000'lik olması Sivas'ın geleceği için çok önemlidir. İleride yapılacak bir organizasyonda Sivas'ın da yer alması Sivas'ın tarihi ve turistik değerlerinin tanıtımı için çok önemli bir fırsat olacaktır.

Son olarak sizden stadın kapasitesinin 33000 olması için gerekli girişimlerde bulunmanızı rica ediyoruz. Bizde Sivas halkı olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız.[/QUOTE]

Arkadaşlar Sivas'ın geleceği için önemli olan stat için gelin bir mesajda siz gönderin.

[email]ismet.yilmaz@tbmm.gov.tr[/email]
[url]http://www.facebook.com/suatkilichayranlari[/url]
[url]http://www.facebook.com/bakan.ismetyilmaz[/url]

Bu işin peşini bırakmayalım. Herkes en az bir mesaj yollasın, ayrıca sitede "Stadyum Manifestomuz" eskisi gibi anasayfada yayınlansın. Sesimizi duyuralım.

Not: Stadyum kapasitesi konusunda farklı düşünenler lütfen mesaj yazmasın. Dışarıya karşı birlik mesajı vermemiz lazım.

Mete209 21.04.2012 20:11

[QUOTE]Kılıç, Türkiye'de birçok şehirde stadyumların yapıldığını belirterek, Sivas Stadyumu'nun ihale tarihinin yakın zamanda belirleneceğini ve Eskişehir, Samsun ve Gaziantep'teki stadyum projelerinin ihalelerinin yapılacağını bildirdi.

[url]http://spor.haberler.com/suat-kilic-tan-olimpiyat-aciklamasi-3555071-haberi/[/url][/QUOTE]

Beyler her şeyi bir tarafa bırakıp bu konuda bir şeyler yapmamız lazım, yoksa 25000 olarak ihale edecekler.

Mete209 21.04.2012 20:44

Az önce Ali Turan ve Ekrem Erdem'e de mesaj yolladım, ama tüm Sivas'ın tepkisi sadece birkaç kişinin mesajıyla belli olmaaaaaaaz!!!

Haydi herkes klavye başına.

eyuphulagu 21.04.2012 21:10

Mete bayrağı sana devrediyorum;2008 den beri yeni statyum konusunda sayısız mesaj yazdım;ama malesef bir arpa boyu ilerleme kaydedemedik..Umarım sen ve senin gibi ileri görüşlü arkadaşlar bu koya sahip çıkmaya devam ederler..Artık yapacak fazla bir şey de kalmadı ...Çünkü Sayın bakanın ve milletvekillerimizin son açıklamaları kapasitesinin düşürüldüğü ...Eğer İsmet Bey son anda devreye girer bir şey yaparsa ya da Sayın Başbakan devreye girerse tekrar olumlu gelişmeler olabilir....Onun dışında ihale için geriye sayım başalmış şu anda..Yakında ihale ilanını Tokinin sitesinde görürüz .....

58SARKISLALI58 21.04.2012 21:35

tepkimizi koymaliyiz soz namustur basbakan 30 35bin kisilik stad dan bahsediyor sozun namuslugu nerde kaliyor ..sivaslilar olarak gereken tepkimizi koymaliyiz ve birlik icinde bu sdata 30 bin kisilikden asagi olmamasidir sessiz kalmayalim yapilacaginada inanamiyorumda gelen soz veriyor giden soz veriyor ortada fol yok yumurta yok sivasliyi kandirip duruyorlar:mad:

Mete209 21.04.2012 22:40

[QUOTE]Mete bayrağı sana devrediyorum;2008 den beri yeni statyum konusunda sayısız mesaj yazdım;ama malesef bir arpa boyu ilerleme kaydedemedik..Umarım sen ve senin gibi ileri görüşlü arkadaşlar bu koya sahip çıkmaya devam ederler..Artık yapacak fazla bir şey de kalmadı ...Çünkü Sayın bakanın ve milletvekillerimizin son açıklamaları kapasitesinin düşürüldüğü ...Eğer İsmet Bey son anda devreye girer bir şey yaparsa ya da Sayın Başbakan devreye girerse tekrar olumlu gelişmeler olabilir....Onun dışında ihale için geriye sayım başalmış şu anda..Yakında ihale ilanını Tokinin sitesinde görürüz .[/QUOTE]

Eyüp kardeşim öyle hemen pes etmek yok! O stadın inşaatı başlayana dek mücadelemize devam. En azından ben devam edeceğim. Stat 25000 kişilik yapılırsa da "napalım üzerime düşeni yaptım." derim.

Yarın da Sivaslı diğer milletvekillerine mail göndereceğim.

kkemal58 22.04.2012 21:50

Arkadaşlar sivasspor.com site yönetimine de mesaj gönderelim. Bir olalım iri olalım. İşte yazdığım mesaj:
"Sevgili sivasspor.com yöneticileri, stadyum kapasitesinin düşüleceği haberleri üzerine daha önce tepkilerimizde sizlerin sayesinde başarılı olmuştuk ve kapasite 33.000 e geri çıkarılmıştı. Sizden yine aynı tepkiyi vermenizi bekliyoruz. Bizler taraftarlar olarak bu tepkiye her zaman destek olacağız. Neden elde ettiğimiz bir hakkı kaybedelim ki? Stadyumlar elli atmış sene için yapılıyor. Bu kazanımımızı kaybetmememiz gerekiyor. Elimizde başbakanın sözü var. Elimiz güçlü. Bununla ilgili sizlerden de destek bekliyoruz. Anasayfada yer almasını bekliyoruz geçen seferki gibi. Hadi ihale ilanı çıkmadan tekrar başaralım. En azından 30.000 kapasiteli olsun. Saygılarımla..."

sizler de yazın arkadaşlar...

Tuncay 23.04.2012 01:20

Arkadaslar saha konusunda mutlaka birseyler yapmaliyiz. Sivassporun ve sivas gencliginin gelecegi soz konusu.Yarin cok gec olur. Kesinlikle ciddi bir tepki gostermeliyiz.Oncelikle akp li milletvekillerimiz olmak uzere tum sivas milletvekillerine buyuk is dusuyor,sivasima hizmeti olmayan milletvekili babamda olsa tanimam.Hepside sivasa hizmet sozu vererek oy aldilar.Siyasiler degisir ama sivasima hizmet bir seref ve onurdur.

eyuphulagu 23.04.2012 23:25

Bugün TV58 de tribün programına katılan Gençlik Spor İl Müdürü Salim Kılıç ;kapasitenin 25000 olarak kesinleştiğini ve bu ayın sonunda ihale ilanının çıkacağını Toki tarafından kendisine Cuma günü söylendiğini açıkladı...S.KILIÇ,bu işten Tokinin karlı çıktığını da ilave etti..Kaynak:TV58.com-Tribün Programı...

eyupk 24.04.2012 07:44

bu saatten sonra ne konuşsağız boş, zamanında çok uğraştık 33 bin kişilik olması için ama olmadı, sırf başbakan istemiş 25 bine düşürülmesini diyecek söz bulamıyorum, artık pes ettim.

tykinik58 24.04.2012 07:56

Herkesin gözü aydın, özellikle ve de öncelikle de 4 Eylül Stadyumunu doldurabiliyor muyuz da 33 bin kişilik istiyorsunuz diyenlere müjdeler olsun. Bundan sonra yeni 25 bin kişilik stadınıza gider doldurursunuz, çekirdek yemeden takıma destek çıkarsınız, Eskişehir ve Bursa taraftarlarını aratmayacak şekilde taraftar olursunuz. 10 sene sonra falan da Türkiye'de Avrupa vb. Şampiyonluk organizasyonları düzenlendiğinde de SİVAS'a neden maç verilmiyor koskoca Avrupa şampiyonlukları yapılıyor neden SİVAS'ta müsabaka yapılmıyor diyerek kıçınızın üstüne oturur ve kızarsınız ama iş işten geçmiş olur. 2 gün sonra seçim yapılacak hadi sözünü tutmayanlara oy vermeye, SİVAS'a sahip çıkmayanlara oy vermeye. Buyrun buyrun çekinmeyin önemli olan SİVAS'a yatırım yapılması değil, ileriye dönük çivi çakılması değil. Önemli olan günü kurtarmak buuuuyyyyyruuuuunnnn. :mad:

kkemal58 24.04.2012 11:44

tokiye yazdığım soruya gelen cevap, galiba artık çok geç arkadaşlar:

SAYIN KEMAL ; SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN RESMİ TALEBİ DOĞRULTUSUNDA BİLGİ EDİNME BAŞVURUNUZDA BAHSİ GEÇEN STADIN KAPASİTESİ 25.000 OLACAKTIR. BİLGİLERİNİZE SUNULUR.

ne diyelim kabullenenler utansın...

58MUAMMER58 24.04.2012 11:47

[b]yalakaların gözü aydın olsun istedikleri oldu saolsun mecnun efendide çanak tuttu çıkıp diyemediki başbakan sözünde durur stad 33 bin kişilik olacak söz namustur sözünde durmayanda namussusdur sözünü hatırlatsaydı bak o stad şimdi bitmişti şimşir başa şimşir tarak böyle millete böyle muamele hayırlı uğurlu olsun tepe tepe kullanırsınız artık [/b]

Mete209 24.04.2012 12:13

Beyler son bir gayretle şunları
adamakıllı bir protesto edelim. Hemen
bir imza kampanyası yapılması lazım
ya da sivasspor taraftarının bir
yürüyüş yapması lazım. Yeniçeriler ve
Yiğido 58 grubu bu işi organize etmeli. Yoksa sinirden çatlayacağım Koyun olmayalım beyler yoksa
boynumuza ip takıp sürükleyen çok
olur. Herkes bunun bedelini
ödeyeceğini anlamalı.

Mustafa58Ağa 04.06.2012 16:41

[url]http://www.youtube.com/watch?v=7QNc03lWVio[/url]

stadyum manifestosunun videosu
ben hazırladım buyrun izleyin

RsT4 05.06.2012 13:10

artık yapacak bişey kalmadı dosya işleme kapasite 25.000 olarak gitmiş

omerfaruk 30.06.2012 16:08

5000 seyirci ortalamasıyla oynayıp,playoff u garantileyeceğimiz maça 4000 kişiyle gelip,stada gs,fb,bjk formalarıyla gelip,sadece çekirdek yiyerek maç izleyip,her sene avrupada oynuyormuş gibi anderlect macında dahi stadı doldurmayıp daha sonrada neden 30000 değil demek ne üzücü bir durum...

B.DUMANLI 30.06.2012 19:43

Ihaleye giren firmalar aciklandi,bir kac gün sonra ihaleyi alan firma aciklanacakti simdi oradada mutlaka bir pürüz cikmis olacakki ,bir ses seda cikmiyor.Bu is o kadar kabak tadi vermeye basladiki insanda heves birakmadilar.

kkemal58 01.07.2012 17:49

[QUOTE=B.DUMANLI;793449]Ihaleye giren firmalar aciklandi,bir kac gün sonra ihaleyi alan firma aciklanacakti simdi oradada mutlaka bir pürüz cikmis olacakki ,bir ses seda cikmiyor.Bu is o kadar kabak tadi vermeye basladiki insanda heves birakmadilar.[/QUOTE]

kapasiteyi 15.000 e düşüreceklerdir ondan bekliyorlardır :)

astaravisa 02.07.2012 22:28

o kadar dedik dedik ciddiye alan olmadı

özmen58nadim 14.11.2012 15:55

[QUOTE=58isML58;594490]Neden biz?
Neden hersey son anda Sivasspor da degisiyor cok merak ediyorum ?
Ve bizim o 3 buyuk dedikleri istanbul takimlarindan ne eksigimiz var ?[/QUOTE]
eksik 1.- paramn eksik
eksik 2.- taraftarın eksik
eksik 3.- 10+ şampiyonluğun eksik
eksik 4.- medya gücün eksik
eksik 5.- federasyonda seni temsil eden adamın eksik
dahada eklerim istersen eksikleri

özmen58nadim 14.11.2012 16:00

[QUOTE=armn;594753]söylendiği gibi zaten 17 18 binlik stadımız mevcut 20 bin kişilik yeni bi stad yapmaya ne gerek var böyle saçmalıkmı olur yazık gerçekten sivasımıza 30.000 kişilik bir stadyumu çok görüyorlar bize[/QUOTE]

zaten mevcut stadın havuz tarafı kale arkası spor salonundan dolayı bir kısmı yapılamadı ben gençlik spor il müdürlüğünün ve yetkisi varsa sivasspor yönetim kurulu olarak ortak bir çalışma ile mevcut stadın değil 25.0000 40.000 belkide daha fazla olabilme imkanı vardı örnek olarak şükrü saraçoğlu stadının yapşildığı gibi kale arkaları yıkılıp daha içeri çekilerek maraton ve kapalı tribünlerin üzerine birer kat daha çıkarak çok güzel kutu gibi bir stat yapılabilirdi tam emin değilim ama maliyet olarakda belki daha ucuza maal edilebilirdi

özmen58nadim 14.11.2012 16:04

zaten mevcut stadın havuz tarafı kale arkası spor salonundan dolayı bir kısmı yapılamadı ben gençlik spor il müdürlüğünün ve yetkisi varsa sivasspor yönetim kurulu olarak ortak bir çalışma ile mevcut stadın değil 25.0000 40.000 belkide daha fazla olabilme imkanı vardı örnek olarak şükrü saraçoğlu stadının yapşildığı gibi kale arkaları yıkılıp daha içeri çekilerek maraton ve kapalı tribünlerin üzerine birer kat daha çıkarak çok güzel kutu gibi bir stat yapılabilirdi tam emin değilim ama maliyet olarakda belki daha ucuza maal edilebilirdi

yiğido gardaş 31.01.2015 00:08

merhaba
yukarıdaki yorumları okuyunca rahmetli babamın anlattığı bir olay aklıma geldi
Sayın Süleyman DEMİREL in başbakanlığı sırasında çeşitli illerden heyetler gider,Kayserililer gelir,konyalılar gelir ,kocaliden ,sakaryadan heyetler gelir görüşmez ,toplantı var denir vs.Sivas heyeti gidince hemen alın der.Yanındakiler sorarlar sayın başbakan diğer vatandaşları ertelediniz sivas heyetini kabul ediyorsunuz .niçin böyle ?
Sayın Demirel derki.Diğerleri şehirlerine yatırım isterler Büyük yatırımlar isterler,oysa sivas heyeti çocuklarına iş ister ..................
Şimdi bizim ilin ileri gelenleri ne istiyorlar ona bakmak lazım.
mevcut tesisler küçüldüğüne göre demek ki büyük istenmemiş
Nerdeyse 60 yaşındayım sivasın kaderi değişmedi.

eyuphulagu 31.01.2015 00:12

[QUOTE=yiğido gardaş;934343]merhaba
yukarıdaki yorumları okuyunca rahmetli babamın anlattığı bir olay aklıma geldi
Sayın Süleyman DEMİREL in başbakanlığı sırasında çeşitli illerden heyetler gider,Kayserililer gelir,konyalılar gelir ,kocaliden ,sakaryadan heyetler gelir görüşmez ,toplantı var denir vs.Sivas heyeti gidince hemen alın der.Yanındakiler sorarlar sayın başbakan diğer vatandaşları ertelediniz sivas heyetini kabul ediyorsunuz .niçin böyle ?
Sayın Demirel derki.Diğerleri şehirlerine yatırım isterler Büyük yatırımlar isterler,oysa sivas heyeti çocuklarına iş ister ..................
Şimdi bizim ilin ileri gelenleri ne istiyorlar ona bakmak lazım.
mevcut tesisler küçüldüğüne göre demek ki büyük istenmemiş
Nerdeyse 60 yaşındayım sivasın kaderi değişmedi.[/QUOTE]

..Abi ağzına sağlık..Siteye girdiğinden beri büyük renk katıyorsun..Güzel,esprili yorumlarını zevkle okuyorum...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:05.