![]() |
[COLOR="Black"][B]Şuan 36 misafir çevrimiçi ve 4 üye çevrimiçi.
Chat'te şu an 1 kişi var. 01: avare 02: Eposee 03: gercek58li 04: [COLOR="Red"][B][I][U]Ser58dar[*][/U][/I][/B][/COLOR] [/B][/COLOR] |
[COLOR="Black"][B]Şuan 36 misafir çevrimiçi ve 4 üye çevrimiçi.
Chat'te şu an 0 kişi var. 01: eposee 02: gercek58li 03: iozgur 04: [COLOR="Red"][B][I][U]Ser58dar[/U][/I][/B][/COLOR] Bu gecede benim için sonlandı hatta bu hafta gecelerde boy göstermem çok zor,neyse Allah kerim![/B][/COLOR] |
SAAT:04:10
[FONT="Arial Black"]MASALLAH AZALMIYOR COGALIYOR!
YARINKI MACI DINLERKEN DINC OLABILMEK ICIN BIRAZ UYUMAK GEREK! NASILSA BURAYI YALNIZ BIRAKMIYORLAR...[/FONT] -------------------------------------------------------------------------------- 01: eposee [COLOR="Red"]02: gercek58li[/COLOR] 03: iozgur 04: sabri 05: Ser58dar 06: turgutkizgir 07: Yigido58_NL |
Şuan 23 misafir çevrimiçi ve 2 üye çevrimiçi.
Chat'te şu an 0 kişi var. -------------------------------------------------------------------------------- 01: avare 02: sabri |
yukardaki listelerde ismim yok ama ben saat 11 den beri burdayim
|
Şuan 26 misafir çevrimiçi ve 1 üye çevrimiçi.
Chat'te şu an 0 kişi var. -------------------------------------------------------------------------------- 01: avare |
[QUOTE=avare]Şuan 26 misafir çevrimiçi ve 1 üye çevrimiçi.
Chat'te şu an 0 kişi var. -------------------------------------------------------------------------------- 01: avare[/QUOTE] iste azmin zaferi |
simdi iyi bi uykuyu hakettim
|
[QUOTE=avare]simdi iyi bi uykuyu hakettim[/QUOTE]
AVARE KARDES SEN UYU BEN BURDAYIM,HEMDE SABAHA KADAR:D |
Hersey SIVSSPOR icin be Gardaslar....Degmezmi yani...?
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:38. |