![]() |
--->: BİLGİ / YARDIM KUTUSU
[B]özel sipariş üzerine neden olmasın kargo yoluyla alınır araştırsan bulursun dostum:D[/B]
|
hazirliklara katilmak ??
Selamlar,
ben bu sene 17.07-08.08.2008 Sivas´da kalicam ve almanyada yeni bir takima girdim biz burda hazirliklara basladik yeni sezon icin ama ben bulunamicam... onun icin benim sorum Sivas´da hazirlik yapan bi takimda bende calismalara katilabilirmiyim acaba sizce ?? yada katilmam icin ne yapmam gerekir ? edit: info:16 yasindayim |
--->: hazirliklara katilmak ??
[QUOTE=turka58;382686]Selamlar,
ben bu sene 17.07-08.08.2008 Sivas´da kalicam ve almanyada yeni bir takima girdim biz burda hazirliklara basladik yeni sezon icin ama ben bulunamicam... onun icin benim sorum Sivas´da hazirlik yapan bi takimda bende calismalara katilabilirmiyim acaba sizce ?? yada katilmam icin ne yapmam gerekir ? edit: info:16 yasindayim[/QUOTE] [CENTER][B][COLOR="RoyalBlue"]İNŞALLAH KATILIRSIN ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.BUARADA MECNUN BAŞKANDA GİRİYO GALİBA SİTEYE SENİ DUYAR ÇAĞIRIR BELKİ:):)[/COLOR][/B][/CENTER] |
Sivas'ta yerel ligdeki takımlarda oynayan arkadaşlarımız yok mu hiç ? Onlar hocalarıyla konuşsalar sanırım bu genç kardeşimize yardımcı olunur. Arkadaşlar, konuyla ilgilenelim. Bakarsınız 3-4 yıl sonra bu genç kardeşimiz 3 büyükleri veya Sivasspor'u peşinden koşturur.
. |
Yok kardeşim yok sivaslılarda dayanışma yok gerçekten biz bir kenetlensek neler olur türkiyede neler kimse anlayamaz neler olacağını millet almış bir alevi sünni muhabbeti arkadaşlar kimliğinde sivas yazan benim dostum arkadaşım kardeşimdir ne olursa olsun bir dayanışma olsun yeter
|
arkadsaşlar ben izmirde oturuyorum sivasspor dergisini nasıl bulabilirim ya da izmir-sivaslılar dernmeği ile irtibata geçip dergiyi oraya satıp oradan alabilir miyiz cevaplarınızı:anilolcay@yahoo.com adresine gönderrirseniz sevinirim.
|
[QUOTE=izmirliyigido;382698]Sivas'ta yerel ligdeki takımlarda oynayan arkadaşlarımız yok mu hiç ? Onlar hocalarıyla konuşsalar sanırım bu genç kardeşimize yardımcı olunur. Arkadaşlar, konuyla ilgilenelim. Bakarsınız 3-4 yıl sonra bu genç kardeşimiz 3 büyükleri veya Sivasspor'u peşinden koşturur.
.[/QUOTE] ilginiz icin tesekürler ins. yola cikmadan bi haber alirim kendimi ona göre ayarlarim saygilar |
Milli takimimizin basarisini cani gonulden kutlamakla beraber Turkiye 3. olmus sivasspordan birtane dahi futbolcu secilmemenin sebebini cok merak ediyorum.
MAHMUT MERMER |
kisa zamanda soruma cevap gelirse sevinirim
yakinda izin zamani geliyoda ondan... :D |
arkadaşlar bir sorum olacak sivas ta forma alacagım da ucreti ne kadar acaba ben mersin deyim bir bilgisi olan varsa solerse çok ii olur
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:01. |