![]() |
05:20
İŞE DEVAM ÇALIŞMAYA DEVAMMMM Şu An Bağlı: Ziyaretçi: 22 Üye: 4 Toplam: 26 -------------------------------------------------------------------------------- Şu An Bağlı: 01: puar 02: emirhan 03: blacksand58 04: MErturhan |
Eveeeet,
saat sabah 05:55 (TS) nöbet son hiziyla hiziyla devam ediyor. Su anda nöbeti ben devralmis durumdayim :D Şu An Bağlı: Ziyaretçi: 15 Üye: 5 Toplam: 20 Şu An Bağlı: 01: puar 02: NervouS 03: blacksand58 04: MErturhan 05: RüStüElmaS |
Helal Olsun Sizlere Gece Kuslari
Sizlerle Gurur Duyuyorum |
[quote=CAGLAYAN]Helal Olsun Sizlere Gece Kuslari
Sizlerle Gurur Duyuyorum [/quote] EY VALLAH ABİİ BENDE VARMIYIM BU LİSTEDE :lol: :lol: :lol: :lol: |
[quote=cevik][quote=CAGLAYAN]Helal Olsun Sizlere Gece Kuslari
Sizlerle Gurur Duyuyorum[/quote] EY VALLAH ABİİ BENDE VARMIYIM BU LİSTEDE [/quote] Su Son Günlerde Adina Hic Rastlamadim Cevik Gardas |
[quote=CAGLAYAN][quote=cevik][quote=CAGLAYAN]Helal Olsun Sizlere Gece Kuslari
Sizlerle Gurur Duyuyorum[/quote] EY VALLAH ABİİ BENDE VARMIYIM BU LİSTEDE [/quote] Su Son Günlerde Adina Hic Rastlamadim Cevik Gardas [/quote] İNSAFIN KURUSUN EMİİ ABİİİ KOSKOCA CEVİK İ NASIL GÖRMESİN |
[quote=cevik][quote=CAGLAYAN][quote=cevik][quote=CAGLAYAN]Helal Olsun Sizlere Gece Kuslari
Sizlerle Gurur Duyuyorum [/quote] EY VALLAH ABİİ BENDE VARMIYIM BU LİSTEDE quote] Su Son Günlerde Adina Hic Rastlamadim Cevik Gardas [/quote] İNSAFIN KURUSUN EMİİ ABİİİ KOSKOCA CEVİK İ NASIL GÖRMESİN [/quote] Alinma Hemen (Gece Kusum) :D SAKA YAPTIM |
02:50 nobete devam...gerçi iş bitti ama...
-------------------------------------------------------------------------------- Şu An Bağlı: Ziyaretçi: 34 Üye: 9 Toplam: 43 -------------------------------------------------------------------------------- Şu An Bağlı: 01: drummer 02: gercek58li 03: sado58 04: PiriMehmet 05: kadir20 06: Rotterdamli_58 07: arifiko 08: puar 09: montana_58 |
site allahın izniyle boş kalmıyor
bir araştırma yapmak lazım 24 saat ziyaret edilen kaç tane site var. rekor kıracağız işallah. Şu An Bağlı: Ziyaretçi: 32 Üye: 7 Toplam: 39 -------------------------------------------------------------------------------- Şu An Bağlı: 01: Kaya_kale 02: hazinay 03: drummer 04: gercek58li 05: blackkite 06: puar 07: montana_58 |
03:00 İTİBARİ İLE GECEYE DEVAM...İŞEDE DEVAM
Şu An Bağlı: Ziyaretçi: 32 Üye: 9 Toplam: 41 -------------------------------------------------------------------------------- Şu An Bağlı: 01: drummer 02: MErturhan 03: nazim58 04: sivaslibozo 05: santiago 06: gercek58li 07: PUAR 08: izmirli_yigido 09: serkankaya58 |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:29. |