SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yeniçeriler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=91)
-   -   Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13430)

merkez_emre 26.11.2007 13:55

--->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

yorumlar ıcın tesekkurler umarım sampıyonluga adım adım gıden bır takımın taraftarıda takıma yakısan gerek trıbun showları gereksede 90 dakıka verdıgı destekle bu takıma büyük katkı saglar.

ertuqrul 26.11.2007 14:43

--->: -->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyo

[QUOTE=mesut_tncsvs;260481]emre sana ne kadar hak versem azdır kardeşim geçen bursa maçında sivastaydım allah aşkına kaç kişinin üstünde orjinal ürün vardı

bu takım ligden düştükten sonra kıymetini anlarlarsa şaşma.eğer burdayken takımımıza tam destek vermiyorsak yazıklar olsun hanginizin elinde orjinal sivasspor ürünü var yav alma kardeşim alma korsan alıcağına hiç alma yazıklar olsun sizin gibi sivassporluya. bunun altından kalkacakmısın korsana destek çıkmakla

hadi yabancı ülkenin olsa al ona karışmam ama bu bizim takımımız zamanı geç olmadan destek olmalıyız.

evt emreye yine hak veriyorum hiçbir şirket doğru düzgün destek vermiyor.reklam yapmaya gelince bir numaralar ama taraftarlara destekleyen yok lafta destekliyoruz.

ve sivastakiler zamanı geldiğinde anlıyıcaklar biz istanbulda nsl her maça gitmeye çabalıyorsak sizde gidin fakat eğer çekirdek alıp gidicekseniz bir zahmet dijitürkün yolunu tutun orda daha ucuz boşyere fazla para vermenize gerek yok[/QUOTE]

[COLOR="Indigo"][B]aynen buna katılıorum.ben orjınal almak ıcın nelerden vazqecıorum ya aynı fıyat maqazada 5 ytl atkı.orjınal atkının fıyatıda 5 ytl.ben param ozele deqıl sıvasspora gıtsın dıe herseyı orjınal alıorum ya.herkes bıraz duyarlı olsun kardesım.bu sehır bızım bu takım bızım desteklemek bıze duser [/B][/COLOR]

Army 26.11.2007 17:57

[QUOTE=abircan;278305]çok örnek bir seyircimiz var, dikkat edin taraftar demedim :))
tam laboratuvar mevzusu, bakalım hayırlısı vardır bir hikmeti, ateşli olup 5 maç ceza almaktan daha iyi galiba bu[/QUOTE]

[B]Abi [COLOR="Red"]1[/COLOR] maçta sağlam 2 bin kişi bağırsın, takıma destek versin [COLOR="red"]5[/COLOR] maç ceza alıp stadın dışından destek vermeye razıyım[/B]

Tarkan ÇeLik 26.11.2007 21:59

[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Geçmişini Hiçe Sayıp, Yıllardır beraber bağırdığı insanları,Bazı Şeyler Uğruna Arkadaşlarını Satan insanlardan UTANIYORUM..!![/FONT][/CENTER][/B]

ülküm58 26.11.2007 22:24

HELAL osun sana emre kardeşim utnmakta haklısın ben hep maratondayım yırtınıp duruyorum tek başına bağıralım diye bir kaç tanesiyle takıştım her kayseri atağında yuh dediğim için dediğin gibi sivas diye bağırmaktan aciz olanlar kayseri diye yırtınıyordu benim takıştıklarım da dahil
Biz sivas olarak canlarını dişine takan o kahramanlara ihanet ediyoruz hala fener gs bjk yi destekleyenler var bu şehirde
3 BÜYÜKLLERİN ŞAKŞAKÇILARI BİZ SİZLERİ ARAMIZDA İSTEMİYORUZ
BİZ SİVASLIYIZ SİVASSPORLUYUZ ]
ARAMIZDAN DEFOLUN

ülküm58 26.11.2007 22:27

SİVASSPORU DESTEKLEMEYİP SİVASSPOR ÜZERİNDEN RANT ELDE EDENLER SİZLERİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM ALLAH

merkez_emre 27.11.2007 17:00

[QUOTE=Tarkan ÇeLik;278677][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Geçmişini Hiçe Sayıp, Yıllardır beraber bağırdığı insanları,Bazı Şeyler Uğruna Arkadaşlarını Satan insanlardan UTANIYORUM..!![/FONT][/CENTER][/B][/QUOTE]

[B]orda kal işte tarkan orda durucaksın bana herkes ıstedıgını soleyebılır kendı dusuncesıdır der gecerim ama kımse bana arkadaslarını sattı diyemez deme hakkı da yokdur hele hele de bunu baska bı gruptan 1 2 senedir sivasspor taraftarlıgı yapan birisi asla [U]di ye mez..[/U]

olay hakkında acıklama da yapmıcam kol kırılır yen icinde kalır demişler..yoksa soylemek ıstedıgım cok ama cok sey var.yinede beni bilen biliyor gerisi alakadar etmiyor..[/B]

UTKUM_58 27.11.2007 17:05

[QUOTE=onetanem58;278366]bende taraftarlarimizdan memnun degilim kufur etmekten futbolcularımıza bagırmaktan baska yaptıkları bisey yok baska takımların taraftarlarına bakıyorum imreniyorum.takımımızın ismini duyurdugumuz gibi taraftarlarımızın isminide duyurmalıyız bence bunun icinde Cılgınlar olsun Merkez tayfa olsun.... bunların egitilmesi lazım duzgun ce sivasspor diye bile bagıramıyoruz rezil oluyoruz herkese.. bir an once bunun onlemi alınmalıdır tskler....[/QUOTE]

:))) ay kardesimm ALLAH iyiligini versin emi beni guldurdun ALLAhta seni guldursun...SIVAS SPOR COK YASA SIVASLILAR COKYASA OLSUNNN CAMURDAN OLSUN SIVASSPOR TARAFTARI OLSUN HEPSINE CAN KURBANN....

puar 27.11.2007 17:15

[B]genç arkadaslarım bir birinizle polimiğe girmyenin görüyoruzki hepiniz sivasspor sevdalısınız genç yaşınıza rağmen yürekten seviyor vede destekliyorsunuz herkezi kendiniz gibi görmeyin hekez sizin gibi çok sevmeye bilir ama sizde dikkat edin vede onları yanınınıza çekin kimse kimseyi kırmasın biliyoruzki sivas ve sivasspor hepimizin...
siz gençlere her zaman ihtiyacımız var bunu unutmayın[/B].

merkez_ismail 29.11.2007 13:28

[QUOTE=puar;278926][B]genç arkadaslarım bir birinizle polimiğe girmyenin görüyoruzki hepiniz sivasspor sevdalısınız genç yaşınıza rağmen yürekten seviyor vede destekliyorsunuz herkezi kendiniz gibi görmeyin hekez sizin gibi çok sevmeye bilir ama sizde dikkat edin vede onları yanınınıza çekin kimse kimseyi kırmasın biliyoruzki sivas ve sivasspor hepimizin...
siz gençlere her zaman ihtiyacımız var bunu unutmayın[/B].[/QUOTE]

puar ısımlı uyeye katılıyorum arkadaslar lutfen yorumlarımızı bırbırımızı kırmayacak sekılde yapalım herkese basarılar ...!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:47.