![]() |
--->: GERÇEKLER ACIDIR ...!
haftaya feneri yenicez o kadar..................
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Arkadaşlar ilk önce merhaba ;
Bu siteyi takip edenler beni tanırlar ve ne kadar Sivassporlu olduğumu bilirler.İsmail kardeşim aslında bazı ince konulara temas etmek istemiş ama yanlış anlaşılmış.Onun ne kadar iyi bir Sivassporlu olduğunu ve Fenerbahçe taraftarı olmadığını ben çok iyi biliyorum.Fenerbahçe tribünüe geçen sezon bilet gitmesini paket paket yemek gitmesi olayı da doğrudur.Lütfen İsmail kardeşime fazla yüklenmeyin.O biraz haklı aslında.Yoksa inanın hepinizden fazla Sivassporu seviyordur.Ben en yakın zamanda yani Trabzon maçında -24 dercede takımına nasıl destek olduğunu bildiğim için söylüyorum. SAYGILARIMLA.[/COLOR][/FONT][/B] |
-->: GERÇEKLER ACIDIR ...!
bnm bi arkadaşta gümüşhaneli sadece maçı izlemek için ve sivassporu yakından tanımak için stada geldi stada gelmeyen sivaslı yigido diildir sadece sivaslıdır orda kalır
|
valla bu takım nasıl evde 10 da 10 yapmıs bjk yı ezerek yenmıs gs ye fb ye sansızlıklar sonucu kaybetmısse burda da eze eze alır macı...nasıl ki ist.b.b den son anda puan cıkardılar evlerınde burda da asırı sogukta mucadele edemezler gıbıme gelıor.. fb macını alır bjk den de 1 puan cıkarsa artık sampıyonluk havasına yavas yavas gırılebılir. giremezsek bile bu takım tu turkıyede gercek sampıyon ılan edılır....
|
[QUOTE=ismyil_1987;303922]Onlarda o tarihlerde Trazbzon rum devleti kurulu idi ben bu adamlardan şüpheliyim...:):):)[/QUOTE]hala bir yerde anlaşamıyoruz
bir yerden sonra işe soy sop giriyor ben sana Türkoglu Türk oldugumu kanıtlarsam sen bana nasıl rum oldugunu kanıtlayacaksın bu arada cumhuriyetin temelleri sivasta atılmıştır lakin atatürkün korumaları ve 2.inönü savaşının da kazanılmasında biz Trabzonlularında payı çok büyüktür isteyen araştırabilir ancak yukarda da dedigim gibi sporla soy sop bir degil sen Türk ben Türk nedir kavgamız..... |
-->: --->: GERÇEKLER ACIDIR ...!
[QUOTE=Anadolu61;304008]hala bir yerde anlaşamıyoruz
bir yerden sonra işe soy sop giriyor ben sana Türkoglu Türk oldugumu kanıtlarsam sen bana nasıl rum oldugunu kanıtlayacaksın bu arada cumhuriyetin temelleri sivasta atılmıştır lakin atatürkün korumaları ve 2.inönü savaşının da kazanılmasında biz Trabzonlularında payı çok büyüktür isteyen araştırabilir ancak yukarda da dedigim gibi sporla soy sop bir degil sen Türk ben Türk nedir kavgamız.....[/QUOTE] dostum bırak muhatap olmayı..spora ırk katan..sen türksün ben kürd bu laz bu çerkez diyenden daha çirkin kim var ki.. |
--->: -->: --->: GERÇEKLER ACIDIR ...!
[QUOTE=yigiter187;304013]dostum bırak muhatap olmayı..spora ırk katan..sen türksün ben kürd bu laz bu çerkez diyenden daha çirkin kim var ki..[/QUOTE]
Ben kelimetüllahi nizam-i alemciyim.... Yani Önce müslümanım sonra türküm ve de ırkçı degilim sadece bir konuya açıklık getirmeye çalıştım bu arada özelden küfür eden şahıs rumuzunu yazmıyacagım bu bana 4.küfürlü msjın Allahını seversen senin annen bacın yok mu sana cevap vermiyorum sen daha beter küfür ediyorsun kime şikayet ediyim seni...:confused: |
[QUOTE=ua58ibo;303729]İSTANBULUN 10 İLÇESİNDE EN FAZLA SİVASLI VAR
bu ilçeler avcılar , bağcılar,bahçelievler,gaziosma npaşa,kadıköy,kağıthane,maltep e,sarıyer,şişli ve ümraniye olarak sıralanıyor. ilçeler istanbulun en büyük ilçeleri FAZLA SÖZE GEREK YOK[/QUOTE] ama acaba kaçı Sivasspor lu :confused: |
feneri eze eze yeneriz beyler kimse merak etmesin.... ama maç günü kanarya avına çıkacaz biz ekip hazır zaten :D
|
arkadaslar hepımız ınanır ısek ve bu ınancımızı futbolcularada yansıtırsak yenerız ve bende yenecegımıze ınanıyorum
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:20. |