![]() |
--->: MORALLERİ BOZMAYALIM
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Tabiki destege devam...
SIVASSPOR'un en cok destege ihtiyaci oldugu zamanda sirtimizi dönecek degiliz... Bizler iyi günde oldugu gibi kötü gündede taraftariz... SIVASSPOR herzaman gönlümüzün sampiyonu.... büyük bir baski altinda oynadilar YIGIDOlarimiz... ve cok normal olarakda bu baskiyi kaldiramadik... ayriyetden bu ilk yenilgimiz degil, devredede yenilmisdik ama ilk devreyide lider bitirmisdik SIVASSPOR HERZAMAN HER YERDE GÖNLÜMÜZÜN SAMPIYONUDUR [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
-->: MORALLERİ BOZMAYALIM
artık önümüzdeki maçlara bakmalıyız herkes sinirli ama önemli olan bunları sindirmektir
|
[B]MoralleRi Bozarsak Desteği Veremezsek işte O An ßitmiş Olur Arkadaslar..[/B]
|
[QUOTE=beyazduman;310113][FONT="Arial Black"][COLOR="Navy"][FONT="Arial"][FONT="Tahoma"]kendinizi kandırmayın artık ılerde pısman olacaksınız avutmayın kendızını sıvasa yakısmıyo delıkanlı olun bos umutlara kapılmayın benden sıze abı nasıyatı beyler hanfendıler[/QUOTE][B][B][B][B][B]Beyasduman:
Seni hic Avustralya’dan, 20,000km oteden koyu Sivassspor'lu gurbetci T.U.R.K.L.E.R.I.N y.a.r.r.a.g.i.n.i yedinmi???? Senin a.n.a.n.i. a.v.r.a.d.i.n.i. taaa buradan s.i.k.e.r.i.m orospu c.o.c.u.g.u… S.i.k.t.i.r git… Bulent hoca’mizin veya baskan’imizin veya futbolcularin maci satacak kadar s.e.r.e.f.s.i.z oldugunu dusunenler ayip ayip, bu nasil kotu gun taraftarligi, bu nasil gercek Sivassporluluk… Buna kimsenin ne parasi yeter nede gucu. Takim halinde kotu oynadik, futbolcular bireysel hatalar yapti, kadromuzda eksik futbolcular vardi, hocamiz taktiksel hatalar yapi, bu maca iyi hazirlanamadik, vs. vs. O KADAR... Kusura bakmayin bende en azindan sizler kadar uzgunum arkadaslar, ama lutfen...[/FONT][/FONT][/COLOR][/FONT][/B][/B][/B][/B][/B] |
[B]Şu Anda Ne Yaparsak Kendimize Yaparız Ve Takımımıza Yaparız
Takımdan Deteğimizi Asla Çekmeyelim.Profesyonel Taraftar Grubu Düşünmek Lazım Futbol Bu Yenmekte Var Yenilmekte...:D[/B] |
çekin sivasspor dan çirkin ellerinizi.bu kadar düşman olunur bir takıma fener hiç mi yenilmedi ya galatasaray çok mu mükemmel oynuyor.akşam bir sürü spor yazarı ben demiştim diye başladı,tebrik bekledi istanbul taraftarından ve hepsi devekuşu gibiydi bana göre bugün sivas yenildiyse bunun sebebiii biziz,tecrübesiz sivasspor oyuncuları üstünde biz medya olarak baskı oluşturduk oyuncuların aşırı motive olmasına yol açtık aşırı motivasyon sonucu sivassporlu oyuncular hata yaptılar diyemediler.ben onlara şunu söylüyorum siz desenizde demesenizde bir sivas gerçeği var sizin büyüklerinize alternatif bir gerçek.
sivas maçında hala fenerbahçeyi destekleyen balık beyinli sivaslılar vardı bu takımın her başarısında sivaslı olan yenildiğinde dört büyükçü olan sahte sivaslılar.BİZ GERÇEK SİVASSPOR TARAFTARI OLARAK ARAMIZDA DÜÇ BÜYÜTÜLMÜŞLERİN TARAFTARLARINI GÖRMEK İSTEMİYORUZ ARAMIZDAN ÇEKİN GİDİN. ÇÜNKÜ SİZİN GİBİ ÇEKİRDEKÇİLER YÜZÜNDEN GERÇEK SİVASSPOR TARAFTARI GÖREVİNİ YAPAMIYOR. BİZLER İNANIYORUZ İNANMAYANLARA ŞAŞIYORUZ SATILMIŞLARIN İNADINA HERZAMAN SİVASSPORLUYUZ |
her zaman her yerde en büyük sivas...
sakin ha birbirimizi kirmayalim simdi birlik zamani önemli olan isler kötü gidince beraber olmak... |
BU SEVDA BİTMEZZZ!!!!!!
[B][COLOR="Red"]O kadar inandık ki bu şampiyonluk sevdasına herkesi ters köşeye yatırıyoruz sonumuz manisa gibi olur dediler 2 ye katladık en zinde ekip oftaş dediler koç gibi 3 puan aldık BİZ VE BU TAKIM OLDUKTAN SONRA BU SEVDA BİTERMİ ARKADAŞLAR ALLAH SİVAS I N SİVASSPORLUNUN VE SİVASSPOR UN YANINDA OLSUN!!!!ALLAH YÖNETİCİSİNDEN OYUNCUSUNA SAHA GÖREVLİSİNDEN TOP TOPLAYICINSA KISACASI BU RENKLERE GÖNÜL VERMİŞ HERKESTEN RAZI OLSUN![/COLOR][/B]
|
[QUOTE=ferhat_58_oğuz;310222]sana katılıyorum arkadaşım türibünde taraftar değil hayalet var sanki biraz bağırın be arkadaş ne olur sanki sesiniz kısılırdiyemi korkuyonuz anlamadimki maç 2 1 olduğunda taraftar desteği olsa takım beraberliği sağlardı ama yok ayrıca iyi niyetle yazı yazan fb lilere teşekkürler ama gelipte bizim çöplüğümüzde bize küfüreden fb lilerin sıfatını s..kerim benim asabımı bozmayın lan it sürüleri birde sizi sevilla s..ktimi çok güzel olacak[/QUOTE]
gardaş akıllı ol bıdaha azından bana karsı laf cıakrsa yakarım cıranı ayrıca sevıllayı tutan bı turk yakılmalıdır bence sende gavur musun nesın aq |
[B]Öyle Ama 1 Maç Ta Adamlar Şampiyon Oluyorlar.![/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:41. |