![]() |
--->: 1 YTL VEREMEYECEK OLAN VAR MI?
Sitenin yapımını üstlenecek.Profosyonel bir site olacak.Tüm Türkiye'ye hitap eden bir site yapacaklar.
|
kim bu reklam şirketi peki.. site sadece tanıtım amaçlı mı olacak.. yoksa siteden de para kazanılacak mı..
|
Siteden kimse para kazanmayacak.Kazanan sadece Sivasspor olacak.Siteye alınan reklamların parasıda Sivasspor'a verilecek.
Reklam şirketini biz burada bir sonuca vardığımızda söyleyeceğim. |
[B]evet cogu bitti azı :)
bi sponsor bulunması cok iyi oldu simdi patron kardes istersen ben bi sablon olusturayım site ile ilgili ne dersiniz ?[/B] |
yıllık taraftar kartı cıkartılsın 12 ytl ye verılsın nasıl olsa istanbulda da sivasspor magazası acılcak ordada satılır olmazssa ınternette sparısle gonderılır
|
baslatin,organizeyi yapin herkes elinden geleni yapart
|
gardaş en mantıklısı taraftar kartı walla.. helal olsun..
|
[QUOTE=eser_58;397371]yıllık taraftar kartı cıkartılsın 12 ytl ye verılsın nasıl olsa istanbulda da sivasspor magazası acılcak ordada satılır olmazssa ınternette sparısle gonderılır[/QUOTE]
gardaşım hay aklınla bin yaşa çok güzel bir fikir hatta fiyatı 20 ytl olsa dahada güzel olur |
taraftar kartı olanlara ayrıcalıklar filan sağlanır. bazı mağazalarda indirim mesela.. atkı, forma.. ya da bizim sivaslılar pikniğe gitmeyi sever.. :D paşa fabrikası girişi ücretsiz olsun.. fikir çok gardaşlar..
|
bu kampanyada gecen yil duzenlenen 5 ytl 5 euro kampanyasina donmez insallah gecen yil avrupadan sms kampanyasina katildik belki 50 sms yolladim ama ilgi az olunca insanin sevki kiriliyor ya..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:19. |