![]() |
[B]Herkesin bildiği gibi sivassporumuz sağlam adımlarla süper birinci lige doğru gidiyor inşallah çıkacaz.tek amacımız bu pastada bizimde payımız olsun bizim ne kadar bu işte ciddi olduğumuz ve herkes biliyor dernek olarak her delasmana organize yapıyoruz amacımız sivasımızda ki tribün kültürünü taraftarlarımıza göstermek yani sadece takım olarak süper lig ve taraftar olarak organize olmalıyız işte amacımız nasıl taraftar olunur takım nasıl desteklenir biz bir çatı altında toplanarak sivasspor taraftarının büyüklüğünü gösterecez inşallah bu yolda biz bu işi başaracaz..[/B]
|
[QUOTE=Onur Büyükdere][B]Herkesin bildiği gibi sivassporumuz sağlam adımlarla süper birinci lige doğru gidiyor inşallah çıkacaz.tek amacımız bu pastada bizimde payımız olsun bizim ne kadar bu işte ciddi olduğumuz ve herkes biliyor dernek olarak her delasmana organize yapıyoruz amacımız sivasımızda ki tribün kültürünü taraftarlarımıza göstermek yani sadece takım olarak süper lig ve taraftar olarak organize olmalıyız işte amacımız nasıl taraftar olunur takım nasıl desteklenir biz bir çatı altında toplanarak sivasspor taraftarının büyüklüğünü gösterecez inşallah bu yolda biz bu işi başaracaz..[/B][/QUOTE]
[B]DEVREME KATILIYORUM..TRİBÜNLERİN EFENDİSİ..1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ...[/B] |
[b]SİVASSPOR NEREDE BİZ ORADAYIZ...DESTEĞİMİZİ ASLA ESİRGEMEYECEĞİZZZZ....[/b][color=red][b]BİZ 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİYİZ[/b][/color]
|
[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][b]SİVASSPOR NEREDE BİZ ORADAYIZ...DESTEĞİMİZİ ASLA ESİRGEMEYECEĞİZZZZ....[/b][color=red][b]BİZ 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİYİZ[/b][/color][/QUOTE]
Insallah sizde bu azim oldukca cekirdekcilerde yavas yavas yola gelecekler... |
[COLOR=BLUE]SİVASSPOR'U ÖZELLİKLE DEPLASMAN MAÇLARINDA ÇOK İYİ DESTEKLİYORUZ..HER DEPLASMA MAÇINA GİDECEK GÜCÜMÜZDE VAR..[/COLOR]
[COLOR=GREEN]SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ...[/COLOR] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR=BLUE]SİVASSPOR'U ÖZELLİKLE DEPLASMAN MAÇLARINDA ÇOK İYİ DESTEKLİYORUZ..HER DEPLASMA MAÇINA GİDECEK GÜCÜMÜZDE VAR..[/COLOR]
[COLOR=GREEN]SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ...[/COLOR][/QUOTE] [color=red]BİZ HER DEPLASMANA GİDİYORUZ EVET GİDECEK GÜCÜMÜZDE VAR AMA BİZİM GİTTİĞİMİZ DEPLASMANDA STADDA OLMAYAN İNSANLARIN YADA 3KİŞİNİN TRİBÜNDE TEZAHURAT YAPTIĞINI SÖYLEYENLER VAR BUNLARI KINIYORUM O KİŞİLER KENDİLERİNİ BİLİR...HERZAMAN HERYERDE HEP DESTEK TAM DESTEK VERİYORUZ VERECEZDE...[/color] |
[QUOTE=denizim_58][color=red]BİZ HER DEPLASMANA GİDİYORUZ EVET GİDECEK GÜCÜMÜZDE VAR AMA BİZİM GİTTİĞİMİZ DEPLASMANDA STADDA OLMAYAN İNSANLARIN YADA 3KİŞİNİN TRİBÜNDE TEZAHURAT YAPTIĞINI SÖYLEYENLER VAR BUNLARI KINIYORUM O KİŞİLER KENDİLERİNİ BİLİR...HERZAMAN HERYERDE HEP DESTEK TAM DESTEK VERİYORUZ VERECEZDE...[/color][/QUOTE]
o olayı bende kınıyorum... sizleri çekemeyen var anlaşılan... duyduğumda şaşırdım baya bende... ne alaka diye???? ama herkes zamanla anlayacak kimin ne olduğunu.... |
[QUOTE=berat83]o olayı bende kınıyorum... sizleri çekemeyen var anlaşılan... duyduğumda şaşırdım baya bende... ne alaka diye???? ama herkes zamanla anlayacak kimin ne olduğunu....[/QUOTE]
[color=red]SAOLASIN GARDAŞ VAR ÇEKEMEYENLER AMA 1967 Yİ HERKEZ BİLİR BİLMEYENLERDE ÖĞRENECEK 2,3 KENDİNİ BİLMEZ VAR ÇAPLARINDA BİŞEY YAPMAYA ÇALIŞIYOLAR AMA BİLMİYOLARKİ ÇAPSIZLAR İŞTE ONLARDA KABULEDECEK....[/color] |
[QUOTE=denizim_58][color=red]SAOLASIN GARDAŞ VAR ÇEKEMEYENLER AMA 1967 Yİ HERKEZ BİLİR BİLMEYENLERDE ÖĞRENECEK 2,3 KENDİNİ BİLMEZ VAR ÇAPLARINDA BİŞEY YAPMAYA ÇALIŞIYOLAR AMA BİLMİYOLARKİ ÇAPSIZLAR İŞTE ONLARDA KABULEDECEK....[/color][/QUOTE]
............................ |
[B]Ankaragücü maçında Tribündeki yerimizi alamadık!Ama Sivasta maçı hep beraber izledik..Kazansaydık maçtan sonra bişeyler düşünüyoduk ama olmadı...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:28. |