![]() |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][B]eren çok duyarlısın...[/B][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
SİZLERDE ÖYLESİNİZ GARDAS |
[QUOTE=eren1]07 yaz 3004 yolla
sivas zaralı olan muhteşem sesli gülsevene oy atın lütfen yarısma pazar saat 16 30 da bitiyor bu hafta fınal haftası çok güzel bir sesi var gülsevenin türkü sevenler lütfen oy atın..... kanal D[/QUOTE] bu muhteşem sesli hemşehrinize sahip çıkın lütfen bir mesaj atın sadece üç gün kaldı finale.... |
[QUOTE=eren1]bu muhteşem sesli hemşehrinize sahip çıkın lütfen bir mesaj atın sadece üç gün kaldı finale....[/QUOTE]
[B] eREN ŞİMDİDEN ATSAK BİŞEY OLUR MU???[/B] |
[QUOTE=DJMuRaT][B]
eREN ŞİMDİDEN ATSAK BİŞEY OLUR MU???[/B][/QUOTE] TABİ MURAT BİR HAFTA BOYUNCA DEVAM EDIYOR OYLAMA FİNAL PAZAR SAAT 16 30 O SAATE KADAR OY ATILABİLİYOR... |
[QUOTE=eren1]TABİ MURAT BİR HAFTA BOYUNCA DEVAM EDIYOR OYLAMA FİNAL PAZAR SAAT 16 30 O SAATE KADAR OY ATILABİLİYOR...[/QUOTE]
[B]OK GARDAŞ.<..SAOL[/B]....... |
sivas zaralı olan muhteşem sesli gülsevene oy atın lütfen yarısma pazar saat 16 30 da bitiyor bu hafta fınal haftası çok güzel bir sesi var gülsevenin türkü sevenler lütfen oy atın..... kanal D[/QUOTE] finale çok az kaldı lütfen bir oy atın........ |
drummer bırakta biraz da biz yazak..nerdeyse hepisini kopyalaıp yazmışsın..e birazda bize bırak yavv..:D
|
sivas zaralı olan muhteşem sesli gülsevene oy atın lütfen yarısma pazar saat 16 30 da bitiyor bu hafta fınal haftası çok güzel bir sesi var gülsevenin türkü sevenler lütfen oy atın..... kanal D[/QUOTE] BORDOOOOOOO GARAAAAAAAAA EN BÜYÜK ZARAAAAAAAA HAYDİ BİR OY ATIN LÜTFEN........ |
teşekkürler
hemşerim |
doktor beyim
felek siteminden savaştan geçtim
derdime bir çare bul doktur beyim eridim tükendim ne hale düştüm gittiğim gelinmez yol dotur beyim doktur ayna ile keşfittin beni söyle içerimde neler var hani dohturlar dohturu derdin dermanı sen bir bahanesin kul dohtur beyim doktur diler verir misket elmasın mevlam bir kulunu derde salmasın midem kaldırmıyor şeker helvasın bana zehir gelir bal doktur beyim karasarlı aşık seyit yalçın dan alınmıştır. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:46. |