![]() |
Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
Yine aynı şey maç başlamadan Bülent Uygun 'un böyle bir açıklama yapacağını tüm Sivassporlular biliyordu. Takım şampiyonlar ligine kalıyor en önemli futbolcularını satıyor. Gelen onca paraylada van belediye ,karşıyaka ve belediyespordan transferler yapılıyor!!! :mad::mad:
|
:mad:ben sivas şarkışlalyıyım siteye yeni üye oldum daha doğrusu 2 maçta yenen 10 golden sonra birşeyler demek zorunda hissettim kendimi kuralar ilk çekildiği zaman herkes oh diyordu tam istedeiğimiz takım eğer tam istenen takımdan ilk maçta 5 gol yeniyorsa bence en iysi i daha ileri ğitmeden elenmemiz burda ben tek suçu yönetim olarak görüyorum sen gidip aslanlar gibi futbolcularını sat oturmuş kadroyu boz bilikayı fenere sat bilikayı fener niye satıyon aldığın adam yasin fener de ne yaptı iyi olsan fener verirmi lütfen aklınızı başınıza alın inşallah bu sene 2 lige düşmeyiz dünkü futbol hiç parlak değildi lütfen ciddiyet lütfen şapkaınız önünüze alın düşünün hemde çok iyi yönetim sahaya davet ediyoruz taraftara bunu yapmaya hakkınız yok.
:mad: |
[QUOTE=okyay58;540115]Yine aynı şey maç başlamadan Bülent Uygun 'un böyle bir açıklama yapacağını tüm Sivassporlular biliyordu. Takım şampiyonlar ligine kalıyor en önemli futbolcularını satıyor. Gelen onca paraylada van belediye ,karşıyaka ve belediyespordan transferler yapılıyor!!! :mad::mad:[/QUOTE]
tüfek icat oldu mertlik bozuldu sivas da paranın peşine düştü işte gerçekler ortada.. buna göz göre göre lades denir yazık çok yazık |
ya anlayamıyorum herkesten önce transfer yapacağımız yerine halen yapılamadı çok beceriksizlik otomoyassi iyi dediler 100 bin dolar verip paraya kıyıp almıyorlar.alınan her oyunciyorlar yok böyle bişeyu illa boşa çıkması bekleniyor hep beleş istorlar yok olamaz böyle bir transfer politikası
|
buna takim mi denir bulent hoca onlarin kendi kaleye normal sut bile cekemedik bence diallo sylla bilica tum gitmesi takimi zorlastirdi
|
hocam seni gerçekten seviyoruz takımı nerelerden nerelere getirdiniz bunu kimse inkar edemez ama geçen seneki takımın iskeletini ciddi anlamda bozdunuz bunu anlamak mümkün değil yapılan transferler gidenlerin kesinlikle yerini doldurmuyor bir an önce iyi bir iki takviye şart inşallah kısa sürede toparlarız başarılar
|
arkadaşlar biz birde çok erken havalara girdik futbolun garantisi yoktur.burada yok anderleti şöyle yapacaz böyle yapacaz 3 atarız 5 atarız dersen yanılırsın
öyle kolay büyük takım olunmuyor Türkiye liginde 2 kez 2.olan bir takım başarılıdır ancak ne tarih yazmıştır nede büyük olmuştur. önce bu gerçeği bir anlayalım ve oynanan maçlara bu gözle bakalım ki hayal kırıklığı yaşamayalım.yoksa büyük olduk diyip işin içinden çıkarsan o büyüklük sadece lafta kalır ve avrupada hüsran yaşarsın. bu lafım buradaki anderleti söyle yaparız böyle yeneriz gibi erken konuşan arkadaşlaradır. |
SUÇ SENIN DOGRU KİM GİDEN FUTBOLCULARI SATI SATTRDIYSA EN BÜYÜK SUÇLU O ŞAMPIYONLAR LİGİNE GİDILIOO İNTER TOTO DEGİL
|
çok acil orta sahaya 2 tane transfer yapılmalı hemde sıradan biri degil takımı ataga kaldıracak kaliteli oyun kurucusu alınmalı anketler düzenleniyo sonuçlar orta alana oyuncu alınmasından yana çıkıyo ama alınan topculara bakıyosun kendilerine faydaları yokki takıma faydası olsun takımda disiplinli futbol yok topu alan çalıma giriyo ve kaptırıyo birbirlerine pas verirken bile pası karşı rakibe veriyolar neoluyo bu takıma acilen başkanın el atması gerek ibrahim dagşan,musa,sedat kamanan,bitmişler ölü gibi oynuyolar takımda yasini,onurun11 de yeri yok ,murat sözgelmez genç diri ve takımı çok iyi bilen bi arkadaş neden 11 de oynamıyo ermanı ibb alıyosun karşılıgında tum ve sillayı veriyosun nasıl bi mantık bu bülent hoca çıkıp takımdan memnunun diyecene takımı adam gibi toplasın yoksa bu taraftar geregini yapar
|
TRANSFER LAZIM DEGİL ŞART ŞART DA ADAM GİBİ TRRANSFER ŞART
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:19. |