SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçın Ardından (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27049)

babysever 31.08.2009 12:22

Cevap: Maçın Ardından

[QUOTE=KAOS;555655]Memlekette adam gibi gazeteci yok ki, cesurca çıkıp sorsun, Gazetecilerimizde eyyamcı, Sivasspor değil Bülent bey fanatiği.
Birileri cesurca neden transfer yapılamadığını, topçuların neden gittiğini, takımın neden kondisyonsuz olduğunu, yaz boyu ne halt edildiğini, Bülent bey'in haftanın çoğunu neden İstanbul'da geçirdiğini sorsun artık..[/QUOTE]

Herkes tırsıyor ve yalakalık yapıyor hocaya ve yönetime...Sivasta 3 tane Tv kanalı hepsi poh pohluyor..Gazeteler keza öyle..Bir sefer Hürdoğan gazatesi eleştirdi diye başlarına gelmeyen tepki kalmamıştı...İnsanları sindirmeye çalışıyorlar...Geçen oynanan Shaktar maçında Maraton A tribünü üst kısımda taraftarlar ile beraber takıma destek oldum ben..Maçın 30 .dakikasında giden futbolcuların isimlerini tezahürat edince Başkanın adamları ve Bülentin adamları grubun başını tehdit etmeye geldiler ben bizzat bu olaya şahit oldum..Eleştiriye tahammülleri yok..

özsivasli1903 31.08.2009 12:35

sabir edin diyorum...
bu takim cok can yakacak...

ozbss07 31.08.2009 12:47

[QUOTE=özsivasli1903;555747]sabir edin diyorum...
bu takim cok can yakacak...[/QUOTE]

sen sabret seneye bank asyada yakar çok can

burakkova 31.08.2009 12:48

hadi bilicayı elinde tutamadın.. sylla tum'u neden sattın.. erman için değer miydi. sanki ibrahim akını aldık.. yazıklar olsun bülent hoca.. kendi hırsınlal bizi bu kadar üzmeye hakkın yok..

ilteriş58 31.08.2009 13:01

bu oyunla bank asyadan bile düşer bu takım bir an önce toparlanmak lazım

selcuk349 31.08.2009 13:04

bülent hoca herve tumu,sllya yı,dialloyu,baliliyi,murat erdoğanı,bilicayı,faruk bayarı,(ben bu kadarını hatırlıyorum) arıyorsun değil mi.sen kendini bir b o k sanmasaydın ve kendince üretmeye çalıştığın yeni projelerin olmasaydı emin ol ki sivasspor bu hallere düşmezdi.şimdi al ersen martini,erman kılıcı,agbetuyu(çok oynatıyormuş gibi),mbmbayı...

karamik 31.08.2009 13:07

Yazıklar Olsun Bülent Hocayı Bir gecede silen bu zihniyete sivasspora destek vermemek size ne kazandırır bu Takımı Bülent Getirdi arkasındayım hocanın.

hiko58 31.08.2009 13:09

NOLUR GİT BE BÜLENT UYGUN NOLUR GİT. SİVASI YEDİN BİTİRDİN. MAHVETTİN. SPOR KAMUOYUNDA HİÇ DOSTUMUZ KALMADI SENİN YÜZÜNDEN. BİR FUTBOL MÜSABAKALARINDA DÜŞMAN KAZANMAMIŞTIK SAYENDE ONUNDA SAHİBİ OLDUK. FUTBOLCULARI HARAÇ MEZAT SATTIN CEBİNİ DOLDURDUN. YETER ARTIK BİRAZCIK İNSANLIĞIN VARSA GİT.

bağlamacı58 31.08.2009 13:25

takımın ne oyuncusu var nede düzeni kalmış böyle devam ederse düşme hattından çıkamayız

maviumut58 31.08.2009 13:43

hocam siz bundan önceki ramazanlarda karış aldın onun acısını cekiyorsun????

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:48.