![]() |
Cevap: Uygun: 'Eski günlere gideceğiz'
[QUOTE=sahinok;567183]ne biçim konuşuosun .. sen adam gibi konuş ne zaman suusup ne zaman konuşacağıma ben karar veririm. Benim görüşüm bu hoca istifa etmeli. Sen de dersin ki hayır istifa etmesin. Herkes birbirine saygı duyacakkkk. Akıllı cümleler kullan...[/QUOTE]
BENİM AKLIMI SN Mİ YÖNETCEN BENİM ADAMLIĞIM BANA YETER BEN ADAM GİBİ ADAMIM KENDİME GÖRE RACONUM VAR DİKKAT ET İÇENDE BOĞULURSUN |
S.a, arkadaşlar hayırdır bir zamanlar çok övüyordunuz Bülent UYGUN hocanızı... Bülent hoca ne yaptıysa kendi, kendine yaptı. İstifa etmeli artık...
[QUOTE=SivasSpor.Com;566480][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent_uygun_2.jpg[/IMG] Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise iyi oynamalarına rağmen kazanamadıklarını dile getirdi. Uygun, yüzde yüz pozisyona giren ve kazanmak adına her şeyini veren bir Sivasspor'un olduğunu, ancak kazanamadıklarını söyledi. Bülent Uygun, yenilgiden dolayı üzüntülü olduklarını ifade ederek, şöyle devam etti: "Bunca yıldan beri birçok başarı kazanan bu oyuncular takımı eski haline getirecektir. Bir an önce toparlanıp eski günlere gideceğiz. Suç varsa benimdir. Bu hatayı futbolcu kardeşlerimle el birliğiyle gidereceğiz. Sonuna kadar yola devam. Hayatım boyunca pes etmedim, gereğini yapacağız. Sezon sonuna geldiğimiz de istikrarın neler kazandırdığını hep birlikte göreceğiz. Yaşanan sıkıntılara rağmen, kaosa rağmen Sivasspor sezonu hak ettiği yerde bitirecektir." Bu arada Uygun, ülke milli takımında doping maddesi içeren yanlış ilaç verilen Petkoviç'i riske etmeyerek kadroya almadıklarını bildirdi. Geçen sezon son haftalara kadar şampiyonluk mücadelesi veren Sivasspor, bu akşam aldığı sonuçla kötü gidişi sürdürdü. Şu ana dek sadece Denizlispor ile 1-1 berabere kalarak 1 puan alabilen Sivasspor, bu sezon ligdeki 7. maçında 6. yenilgisini aldı ve ligin dibine adeta demir attı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise Sivasspor karşısında aldığı sonuçla, iki haftadan sonra galibiyetle tanıştı.[/QUOTE] |
HOCA YİNE ATIYORSUN TAKIM GÜZEL OYNAMIŞTA FALAN FİLAN BIRAK BU HİKAYELERİ HANİ NERDE NETİCE SAYENDE 7 HAFTADIR NÂGALİP GİDİYOZ SÜPER Bİ İSTİKRAR YAKALADIK... HOCA SEN İYİSİMİ BU İŞİ BIRAK SEN TİCARET YAP PARA ÇOK SENDE SİVASIN SIRTINDAN GÜZEL PARALAR KAZANDIN!!! GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDE TAKIMI SATTIN BUNUN İÇİN TİCARET YAP DEDİM...SEN ALIP SATMAYI İYİ BİLİYORSUN... ÇOK ÜZÜYORSUN BİZİ ÇOOOOOK.... EVET ESKİ GÜNLERE GİDECEĞİZ AMA SEN YANLIZ GİDECEKSİN !!!!! YÖNETİM DEKİ ABİLERİM LÜTFEN SİVAS'A SİVASLI'YA DAHADA ÖNEMLİSİ SİVASSPORUMUZA SAHİP ÇIKIN TEK İSTEĞİMİZ BUDUR..
|
eğer düzeltemezsen.....................................
|
[B]istifa etmeyeceksin hocam sonuna kadar yanındayız ![/B]
|
Maçtan sonra tv ye verdiğin roportajda gözlerini gördükten sonra artık sana lafım yok hocam
|
coook eskılere donmeyelımde hocaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm
|
Her mactan sonra ayni seyleri duyuyoruz hakkimizda hayirlisi olsun
|
evet tüm suç sizin.
hacam bırakın şu suçluluk psikolojisini...bu psikoloji insanı ancak psikopat yapar. evet 7.kez suç sizin... bir maçı da şöyle rahat kazanalım dişimi kıracağım yaa... her maç kabus gibi başlıyor ve ultrakabus gibi bitiyor. hoca ne yap ne et bu takımı bu zor durumdan kurtar. |
sana inanıyorus hocam
geçen sene nasl gurur duydysak bu sene yine gurrlanırız ligdn kopabilrz ama kupayı alırıs! hedef Türkiye kupası olmlı antalyaspr mçndan snra herkes utanack hrkes |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:49. |