![]() |
he he uğur sen şiirdemi okuyon ya.....
boş ver onu gamzecim asıl ben çok beğendim bendede bir sürü şiir var hemde daha hiç kimseyle paylaşmadığım bi gün kısmet olursa yazarım sana tatlım.... kalemine sağlık |
Gamze bacım senı tanımıyorum ama yınede cok guzel olmus sıgırler ellerıne saglık..gercı hepsını okumaya fırsat bulamadım ama en kısa zaman da okuycam kalanlarıda
|
YAZAR ( MI ) SIN
Arkadaşlar,
Yazar olmak için fırsat olarak duyurduğum iletide eksiklerim olmuş. Özür dileyerek düzeltiyorum. Bir: Yazar(mı) sın adında çıkarılacak olan boş sayfalı kıtap Epsilon Tarafından BASILIYOR ama yarışmanın düznleyicisi Yazar Eğitmen:Erdal Demirkıran. İki: Kendisiyle biraz önce görüştüm, proje Mim Kemal Öke ve Sunay Akın ile Erdal bey tarafından üretildi ve Epsilon basacak kitabı dediler. Milli Eğt.Bakanına da katılım ve destek için bugün görüşme talep edildi. üç: 17 eKİMDE Basın açıklaması da yapılacak ama HABERDAR OLMAK,KATILMAK İSTERSENİZ [url]http://www.kashna.com[/url] adresinden iletişim kurmanız gerekiyor... TEKRAR bol şans hepinize.... not: bilmeyenler için... bu bir boş kitabı el yazısıyla doldurmak işidir. :)) 4 Dalda katılım bekleniyor. 1- Şiir 2-Deneme 3-Roman 4-Mizah Kitabı alıp el yazısıyla (160 sayfa civarı) doldurup yayınevine yolluyorsunuz. Yarışmanın Jürisi var. Ben de jürideyim.)) Her dalda 1-2-3 seçilecek ve kitapları basılacak. Para ödülü de var. Yazar olmak isteyenlere şans kapısı açılıyor.. Hem de bileğinin hakkıyla.. sevgiler Ayşenur YAZICI |
YAZAR (MI) SIN
Yazma işi ile uğraşan arkadaşlara bu gün ulaşan maili iletiyorum...
Arkadaşlar, Yazar olmak için fırsat olarak duyurduğum iletide eksiklerim olmuş. Özür dileyerek düzeltiyorum. Bir: Yazar(mı) sın adında çıkarılacak olan boş sayfalı kıtap Epsilon Tarafından BASILIYOR ama yarışmanın düznleyicisi Yazar Eğitmen:Erdal Demirkıran. İki: Kendisiyle biraz önce görüştüm, proje Mim Kemal Öke ve Sunay Akın ile Erdal bey tarafından üretildi ve Epsilon basacak kitabı dediler. Milli Eğt.Bakanına da katılım ve destek için bugün görüşme talep edildi. üç: 17 eKİMDE Basın açıklaması da yapılacak ama HABERDAR OLMAK,KATILMAK İSTERSENİZ [url]http://www.kashna.com[/url] adresinden iletişim kurmanız gerekiyor... TEKRAR bol şans hepinize.... not: bilmeyenler için... bu bir boş kitabı el yazısıyla doldurmak işidir. :)) 4 Dalda katılım bekleniyor. 1- Şiir 2-Deneme 3-Roman 4-Mizah Kitabı alıp el yazısıyla (160 sayfa civarı) doldurup yayınevine yolluyorsunuz. Yarışmanın Jürisi var. Ben de jürideyim.)) Her dalda 1-2-3 seçilecek ve kitapları basılacak. Para ödülü de var. Yazar olmak isteyenlere şans kapısı açılıyor.. Hem de bileğinin hakkıyla.. sevgiler Ayşenur YAZICI |
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
|
şiirler
gerçekten hemşehrilerimle gurur duyuyorum yüreğinize sağlık Ayrıca gamzenin anlattıkları ile sanırım bir film çıkar.tekrar daha güzel şiirlerle buluşmak dileğiyle bu site ile birbirimizi daha iyi tanıyacağız selamlar...
|
ozan
Aklıma Düştü
Yine akşam oldu gurbetelde aah.. Ah, Bilseniz nereler aklıma düştü. Ellerin yurdunda çürüdüm eyvah, Ta Bizim oralar aklıma düştü. Ben nerede doğdum, şimdi nerdeyim? Bir uzun hikâye, anlatsam beyim. Bizim ora derken; vatanım, köyüm, Doğduğum yöreler aklıma düştü. Ellerimi kulağıma attığım, Türkü deyip, sesine ses kattığım, Sularında alabalık tuttuğum, Çağlayan dereler aklıma düştü. Sabahtan giderdim malınpeşinde, Azığımı yerdim göze başımda, Bir kavalım vardı, 'çobantaşı'nda, Çaldığım sıralar aklıma düştü. Düğün mü var; herkes çıkıp oynardı. Ölü mü var; bütün köylü ağlardı. Herşeyin bambaşka kanunu vardı, Adetler, töreler aklıma düştü. Toplandık mı harman bize yetmezdi, Laf ederdik kimse eve gitmezdi, Sabahaca yanardı da bitmezdi, İslenen çıralar aklıma düştü. Hani Arif, şimdi nerede obam? Nerede gardaşım, bacım, akrabam? Hepside bir yana, ya anam, babam, O baht-ı karalar aklıma düştü Ozan Arif |
başkalık vardı
Başkalık Vardı
Yemin ediyorum Başbuğum yemin, Gülüşünde bile başkalık vardı. Kürsüye gelirdin kendinden emin Gelişinde bile başkalık vardı. Gelip 'Bozkurtlarım' deyince hele Zelzele olurdu sanki zelzele Davudi sesinle mevzuyu ele Alışında bile başkalık vardı. Her derdini düşünürdün ülkenin Ferasetin müthiş, müthişti fenin Herkesin bildiği konuyu senin Bilişinde bile başkalık vardı |
Orhan abi başarılarının devamını dilerim güzel olmuşlar.
|
[QUOTE=gamze58]SUSTUM
sustum gözyaşlarım konussun diye, sustum gözlerim sana bir şeyler anlatsın diye. sustum bakışlarımla eri yan diye sustum bittiğinde aska saygım olsun diye sustum sevgimiz hiç ölmesin diye sustum anılarla yaşayalım diye sustum SENİ SON KEZ GÖREYİM DİYE sevgi[/QUOTE] ellerine sağlık bu şiirleri değerlendir bence ayrıca bu şiir benim çok hoşuma gitti benim için yazılmış gibi :D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:36. |