![]() |
Cevap: Hep Destek Tam Destek
[QUOTE=gdodeğilyiğido;657914]Yeniçeriler gerçekten 'Sahipsiz Sivassporun sahipleri'ndendirler. Gaziantepspor maçını maratonda onlara yakın izledim. Tribündekiler resmen sinemada gibiydiler. Yeniçeriler hariç Maratondan çıt çıkmıyordu. İlk yarıda golü kalemizde gördükten sonra 'Arkadaşlar biz desteklersek bu maçtan puan alacağız, susarsak yenileceğiz, herşey bize bağlı diye bağıran' gerçek taraftarlardı. İkinci yarı başında ölüm sessizliğinden tribünü kurtarıp 'Kutsal Forma' tezahüratını durmadan haykıranlar vardı. Puanımızı aldık sonunda beraberlikle de olsa.
Keşke 20 -25 yaş daha genç olsaymışım dedim. Yeniçeri ya da Yiğidogençlikten olmak varmış şimdi. Kısacası, bu gençlerin kıymetini bilelim. Duruşları,tavırlarıyla övgüyü hakettiler Antep maçında. Teşekkürler Yeniçeriler.[/QUOTE] ................................. |
Böyle saçma bi taraftar görmedim, birbirinize niye düşüyorsunuz beyler? Bu maça giden herkes Sivas'ı ve SivasSpor'u sevdiği için gidiyor, birbirinizle uğraşmayın lütfen.
"Hep destek Tam Destek" başlığı altında böyle birbirine düşen taraftarları görmek gerçekten çok üzücü, konu başlığıyla çelişen bir durum. |
[B]Sivasspor stada geLenLerin verdiği 5 tL' iLe ayakta duruyor 5 tL verdiğinde kendini bu takımın sahibi zannedip topcuya teknik heyete sövmeleri yüzünden bu halde sivas halkı'na hiç bişey demeye ihtiyaç duymuyorum çünki takımımızı desteklediğimizde adımız beleşciye çıkıyor ama 78 tane a blokdan kombinemiz var kimse bunun farkında değil herhalde trabzona diyarbakıra kayseriye her yere gerekirse cebimizden para verip gidiyoruz ama siz bunu anlamayazsınız o kadar cahilsinizki hala aklınızda beleşci kelimesi yer edinmiş lay lay diyemen adamlar geliyo bana akıl veriyo ya :) gercekten çok komik bi durum...
Como..[/B] |
TABİKİ DESTEK SIVASLININ BOYNUNNUN BORCU AMA YÖNETİM E GAYRET HE BİRAZ
|
resmen kazandığımız maçı kaybettik.birileri yine iş başında ama biz çok güçlü bir camiayız,ALLAHın izniyle bu kumpastan da kurtulacağız
|
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B]NAUGHTYBOY58;
Çok güzel söylüyorsun.Ama şunu unutma; Başarıya aç ve alışmış insanlar başarısızlığı kabullenmek istemezler.Takımımız daha iyi durumlara gelebilirdi ve bunu da engelleyecek hiçbir emare yoktu.Ne olduda birdenbire Şampiyonlar Ligi'ne büyük rekorlar kırarak giden bir takım düşmekten son anda kurtuldu. Biz takımımızın her zaman arkasındayız ama [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR]'u bu hale getirenlerinde hesap vermesi gerekir. Yönetimimiz;[COLOR="red"]SİVASSPOR[/COLOR]'un ligde kalıcı olması için çalışma yapmalı.Tranferler ona göre olmalı.Düşüşümüz çok hızlı olur ama çıkışımız asla... [/B][/COLOR][/FONT] |
[QUOTE=bahadır erdem;658111][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B]NAUGHTYBOY58;
Çok güzel söylüyorsun.Ama şunu unutma; Başarıya aç ve alışmış insanlar başarısızlığı kabullenmek istemezler.Takımımız daha iyi durumlara gelebilirdi ve bunu da engelleyecek hiçbir emare yoktu.Ne olduda birdenbire Şampiyonlar Ligi'ne büyük rekorlar kırarak giden bir takım düşmekten son anda kurtuldu. Biz takımımızın her zaman arkasındayız ama [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR]'u bu hale getirenlerinde hesap vermesi gerekir. Yönetimimiz;[COLOR="red"]SİVASSPOR[/COLOR]'un ligde kalıcı olması için çalışma yapmalı.Tranferler ona göre olmalı.Düşüşümüz çok hızlı olur ama çıkışımız asla... [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] şunu unutmayalımki abi bu yönetimle sivasspor ligde kalıcıdır bu yönetim giderse durum değişir merak etmeyin bu kulübün başkanı MECNUN ODYAKMAZ olduğu sürece bu takım düşmez |
Her zaman her yerde destek var bizden gardaş.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:44. |