![]() |
Cevap: Maçı değerlendirelim
hayrettin erman ugur ben anlamadım bunlar sabotaj timi midir yoksa tüm meziyetleri bukadarmı erman kendisinden bekleneni hic bir zaman vermedi gol attıgı halde benim icin erman değil messi ye yakın biri halı sahada 7 kişilik kadroya bile almıyacagım biri dir bencilmi dersin bencil takım ruhuna katkısı sıfırmı dersın sıfır anlamıyorum niye vazgecilmez olur ilk onbirde hep bu adam m yıldızı cıkartmak ne demek rıza hoca m yıldızla ugrasma bizi maffedeceksin
|
benim anlamadığım tüm sıvas hayrettin denen adamı görüyorda rıza mı göremiyor yeter artık 2 haftadır takımın puanlarını çalıyor iyi yada kötü sedat var külübede al o adamı oynasın son gol halı sahada bile olmaz arkadaş bu nasıl defans anlayışı takım bagıra bagıra gidiyooo yazık!!!!!
|
maçı izlemediğim için değerlendirme yapamıyorum ama 84 te gol atıp 85 te nasıl gol yiyebildiğimizi anlayabilmiş değilim.
|
[B][U][B]hayrettin, uğur,rada mehmet nas bunlarla oynanmaz.sedat veya ivanovs navratilin yanında oynamalı apo bir an önce yetiş[/B] ayrıca korcanı tebrik çok iyi bir kaleci çok kritik kurtarışları var maçlarda..ayrıca eneramo tam bi fiyasko :(
korcan abdurrahman navratil ivanovs ziya keita grosicki kadir cihan mehmet yıldız kamanan[/U][/B] |
[B][COLOR="Black"]Canınız sağolsun ama kahrolduk tribünde! Hayrettin yeter artık:mad:[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=sivas61;692312]Neden bu kin Trabzonspor a niye düşmanız arkadaşlar ben Trabzon ve sivaslı aileden geliyorum.biz çok mutlu aileyiz.neden Sivaslılar Trabzonu sevmiyor :([/QUOTE]
sen manyak mısn biz şampiyonluğa oynar enğiniden civcivine kadar sivas şampiyon olmasında istanbul olsun diye neler neler yaptılar.trabzon lobisi ayağa kalktı.tüm şehir tir tir titredi anadoludan bizden başka bir şampiyon çıkcak diye.o top toplayıcı çocuk saha gönderildi filan.zaten trabzonda da sivaslı futbolcular tribüne çağrılıp sevgi gösterisi yapılıyor değil mi? sende varsa trabzonluluk bu dediklerimi daha iyi anlarsın. |
ben mi daha şanssızım sivassporu anlamadım gitti.başa baş yarışıyoruz bakalım şanssızlıkta kim kazanacak.ne kara kaderim varmış ki tutuğum takım bile benim gibi
|
bu takım maç falan alamaz.çünkü takım gibi değil,takım gibi oynamıyor.takımı mahvetti rıza hoca,kimin nerde ne yaptığını çözene aşkolsun,3 tane forvet oyuna sokuyor,organize şekilde rakip sahaya gidemiyorsunki neyin değişikliği bu,defanstan isabetli pasla çıkamıyorsun,orta saha top çeviremiyor,uzun paslarla topu kaleye sokmaya çabala dur.böyle futbol anlayışıyla çok zor kümede kalmak.
|
maçta gözümüze çarpan ama hocamızın gözüne çarpayan hayrettinden stoper olmaz defans bu kadar önde yapılmaz ilk yarıda da arkaya çok top atıldı buna önlem alınması gerekiyordu hocam çok basit gol yiyiyoruz diyorsun önelmini antremanlarda alacaksın.uzun toplarla olmuyor hocam artık kanatlardan gelmek gerekiyor her uzun topu artık kendi kalemize kontra atak olarak görüyoruz lütfen acilen önlem al rıza hoca sana güveniyoruz güvenimizi boşa çıkarma...
|
YETERR:mad: iyi oynuyoruz ama basit gol yiyoruz rıza hoca her hafta çıkıp iyi oynuyarak kaybettik dior ama bu bişeyi değiştirmyo puan alamdktn sonra
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:20. |