![]() |
Cevap: 25.000 Kişilik Stadyum Kararını Kınıyorum
uyarın için saol. aslında ben biliyorum o statın çok eskiden temeli atıldığını geç bitirildiğini.
dediğim gibi amacım taa ozaman bile oraya 30 bin kişilik stat yapılmasının uygun görülmesine rağmen şimdi 25 bin kişilik stata bizleri razı etmeye çalışmaları. |
[B]bu arada kendi hatami da düzelteyim.
Demirel zamaninda temeli atilmis.[/B] Temeli 1992 yılında atılan ‘GAP Arena’ o tarihten bu yana 3 Cumhurbaşkanı ,7 Başbakan, 11 Spordan Sorumlu Devlet Bakanı, 6 Vali ile 6 Gençlik ve Spor İl Müdürü eskitti.. Dönemin Başbakanı Süleyman Demirel tarafından 1992 yılında temeli atılan 30 Bin kişilik Şanlıurfa şehir stadyumu ödenek yetersizliğinden dolayı karınca hızıyla ilerledi. Bu anlamda GAP’la aynı kaderi yaşıyor. [B]2009'a ait bir yazi[/B] |
[QUOTE=astaravisa;696336]uyarın için saol. aslında ben biliyorum o statın çok eskiden temeli atıldığını geç bitirildiğini.
dediğim gibi amacım taa ozaman bile oraya 30 bin kişilik stat yapılmasının uygun görülmesine rağmen şimdi 25 bin kişilik stata bizleri razı etmeye çalışmaları.[/QUOTE] [I][B]Onların razı etmeye çalışmasına gerek yok kardeş. Bizim insanımız zaten razı baksana yorumlara. Şu yorumları Toki başkanı görse, " bunlara 10.000 lik stad bile çokmuş" der.[/B][/I] |
ya her şeyi anlıyorumda burda bu stadı dolduramıyorsun ki onu dolduracaksın muhabbeti yapanlar var ya sizlere seslenyiyorum
............................. |
silme arkadaş yazdığım yorumları silme ya burama kadar geldi yeter ya
|
[QUOTE=sVs;696347]silme arkadaş yazdığım yorumları silme ya burama kadar geldi yeter ya[/QUOTE]
Her ne amacla olursa olsun burada hakarete ızın yok. Sizinle aynı fıkırdeyız bu konuda ama burası herkezın kufur ederek rahatlayabılecegı bır alan degıl. |
[B]25.ooo Kişilik Stad, Çocukmu Kandırıyorsunuz Allah Aşkına ?[/B]
|
sivası sahipsiz bırakan milletvekileri bi daha aday olurlarsa ve hala onlara oy verecek olursa helal olsun onlara derim....hangi partiden olursa olsun,hiç bir millet vekilimiz sivasa sahip çıkmadı hiçbir konuda...
|
25bin kişilik stadyum demek yetkililerin gözünde Sivasspor taraftarının stadyum bazındaki maksimum potansiyeli demek.25bin kişilik stadyum demek yöneticilerin gelecekteki Sivasspor görünüşünün şimdiye yansımış en güzel hali demek.
Yani kimse kusura bakmasın ama takımdan ümidini kesen sadece ben veya bir kaç kişi değil.Bu işin en başındaki en yetkili kişiler bile bu takıma bu taraftara güvenmiyor.Hepimize geçmiş olsun. Siz doldurun da 25bin kişilik tribünü doldurun demenin en kibar yolunu seçmişler. |
[B][COLOR="DarkRed"]Abi 25.000 olsun ne olacakki bizim gibi takıma iyi bence.50 bin kişilik mi olmasını istiyorsunuz Allah Allah.[/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:54. |