![]() |
Cevap: sadece sivassporlular
gercekten doğru reis biz sivassporluyuz başkası bizi ilgilendirmez kendimize bakalım
|
Cevap: Maçı değerlendirelim
[QUOTE=favori58;716809]Tabiki bu yenilgi gerçek Sivaslıları üzdü,sahtelerini mutlu etti. Ama biz asıl buna değil Sivas ekonomisine yaptığı katkıya bakalım.
Günahların takımı Fener,Sivas maçında bile hakamle güldü. Aleks taşcıoğlu'nu nefretle kınıyorum,o pozisyonunun ofsayt olmadığını biz tribünden gördük o göremdi,sanki kör oldu.Ayrıca Sivassporlu Uğur yerdeyken gol atmaya çalışan fenerlilere yazıklar olsun. Onlar alçaklığın ********liğin en büyüğünü yaptılar. Eğer böyle büyük oluncaksa olmaz olsun böyle büyüklük.[/QUOTE] Hala ofsayt falan hesabı yapmayın..Bu maçın skorunu maçtan önce tek ben mi biliyordum yahu? |
kardesim balik bastan kokar baskanimiz fenerbahce uyeligi olmus mustafa ates fener yalakaligi yaparsa diger irlandalilara niye kiziyoruz.bizler gurbette ogluma sivasspor sevgisini ,siasspor formasini giydiyorum ve amsterdam sokaklarina sivasspor askiyla yanip tutusuyoruz.burda zeebugia kulubunde sivasspor askiyla bir yigido yetistirmeye elimden geldigi kader ugrasiyorum.bizler uc buyuk kulubun yalakaligni yapmiyoruz icimiz sivassporatesiyle yanip tutusuyoy.sivasspor seni cooooook seviyorum
|
yazıklar olsun onurlarını sereflerını saatılar daha gitmem maçlarına naçı 55.dk da terk etım dun
|
Sivassporumuza helal olsun... O veya bu ne derse desin herkes gördü YİĞİDOYU...
Şaibe şike arayanlar başka kapıya...Bizim başımız dik anlımız ak... |
BEN SİVASSPORLUYUMOLUMUNE BASKA YOK KIM OLURSA OLSUN SER SATILMAS AMA FENERE SAATILAR YAZIKLAR OLSUN 3 GOOLL ATMIS BOSA ATTI
|
Cevap: ŞİMDİ BİRLİK OLMA ZAMANIDIR!
SİVAS NAMUSUNU SEREFİNİ FENERDEN GERİ, ALANA KADR SİVASSPORLU DILIM ARTIK
|
Bırakın Allah aşkına.Gümüş tesbih değil bu seneye gidip geri alasın.Giden gitti.Geçmiş olsun.Ben yıllardır peşinde koştuğum büyük camiamı bir haftada tanıdım.Seneye fenerliler gelir şampiyon yapar takımımızı.
|
[QUOTE=metin_yilmaz;716726]helal baskan iyi döktürmüssünnnn bunu sadece taraftara da dememek lazim sivasspor ikinci takimimiz olmasin yada hic tutmayalim[/QUOTE]
tutmasınlar başka takımla beraber sivassporu tutacaklarına tutmasınlar. iki karpuz bir koltukta olmaz, bir gönülde iki sevda olmaz |
[QUOTE=Sivas_SporLu58;716737]sende bana istanbul yalakalarını savunma o zaman git onlarla güzel olanı yap[/QUOTE]
ne zaman savundum istanbul yalakalarını. elimden gelse fare zehiri ile zehirliycem. senin konuştuğun konuya bak. tamamen saçmalaıyorsun kardeşim. bak bakıyım yazdıklarıma yalakları savunmuşmuyum. savunacak olsam bile bana ne onlardan onların çantasız avukatı değilim. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:27. |