![]() |
Cevap: ''Michael Owen Transfer Edilmeyecek''
hep hep hep aynı senaryo el altından çalışmaları sürdür sonra ortaya çıksın. transfer gerçekleşmeyince de biz hiç görüşmedik. ateş olmayan yerden duman çıkmazmış, adamın menajerinin ne derdi da SİVASSPOR yazmış :confused:
|
Sayın sarılar Owen haberine gülüyormuş :) Owen'ın kim olduğunu sanırım bilmiyor.
|
Madem ilgilenmiyorsun zamanında açıkla resmi siteden bu haberler asılsızdır diye. Düştüğümüz duruma bakın. Bu haberlere gülüyorlarmış siz gidin yönetim şeklinize gülün. Bunun sebebi sizsiniz. Aldığın almadığın futbolcuyu açıklamazsan bu haberlerin çıkması gayet doğal bir durum
|
sayin sarilar once bir çikin ndouassel alindi mi bir açiklama yapin nedense yalanlama'da birinciyiz massallah !!!!!
|
Bence alamadılar ve yalanlıyorlar.
Michael Owen'ın menajeri Twitter Hesabında Owen ile Al Rayyan,Sivasspor,Flamengo ilgileniyor diyordu o da mı uyduruyordu? |
bizde sizin transfer anlayışınıza gülüyoruz zaten bu taraftarın yüzünü güldürseydiniz şaşardım eliniz titriyor 2 kuruş para harcayacaz diye
|
Benim asıl hayret ettiğim konu, Owen'ın Sivasspora gelebileceğine inanan taraftarlarımız !
Allah aşkına arkadaşlar, Owen Sivasspor'a gelir mi ? Sivas'ta yaşamayı kabul eder mi ? Elin Cezayirlisi beğenmedi canım şehrimizi bu İngiliz mi beğenecek ? Bu tip asparagas haberlere inanıp, kendimizi başkalarına güldürmeyelim ... |
Cevap: MİCHAEL OWEN SİVASSPOR'A DOĞRU...
[url]http://video.mynet.com/aloomaloo/Futbolun-Dahisi-Michael-Owen/1462566/[/url]
AAH ULAN AHH! |
Siz kendi halinize gülün Erdal Bey , daha Owen'ı geçtim forvet alamadınız , yazık bu taraftara yaptıklarınız ayıp...
|
Cevap: MİCHAEL OWEN SİVASSPOR'A DOĞRU...
Benim asıl hayret ettiğim konu, Owen'ın Sivasspora gelebileceğine inanan taraftarlarımız !
Allah aşkına arkadaşlar, Owen Sivasspor'a gelir mi ? Sivas'ta yaşamayı kabul eder mi ? Elin Cezayirlisi beğenmedi canım şehrimizi bu İngiliz mi beğenecek ? Bu tip asparagas haberlere inanıp, kendimizi başkalarına güldürmeyelim ... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:44. |