SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yıldırım Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35451)

58sinan58 18.01.2013 09:11

Cevap: Yıldırım Transfer

uçaktaki yabancı kurtlar vadisindeki gizemli maskeli kim sorusuna döndü valla

58sinan58 18.01.2013 09:12

inşallah polat alemdar gibi birini beklerken pusat gibi biri çıkmaz

Sivasli010 18.01.2013 09:21

Caykur rizenin uche kalu dururken niye sercan yildirimi aldik anlamis degilim.

erhan 10 18.01.2013 09:24

[QUOTE=babapiton;828735]Öyle bir oyuncu yokki Valladolid'de bahsettiğin oyuncu Atletico Madridde oynuyor oda imkansız bir transfer :) bir link atarmısın[/QUOTE]

Tamam hocam pardon dün ben de izledim bu adamı:) ama bir an görünce belki başkasıdır umuduyla yazmak istedim :)Link atacaktım yalnız tweeti kaldırmış yazan kişi

YÖRÜKOĞLU 18.01.2013 09:30

Hayırlı uğurlu olsun diyelim hiç bişey görmeden olumsu olumsuz tahminde bulunmak havada kalmasında başka bir şeye yaramıyor tabiki.Ama bende olumsuz konuşmaktan kendimi alamıyorum, inşallah yanılırım...
Bence yapılan en büyük hata tamam bu adamı kiralıyorsun da 6 ay nedir arkadaş?Bu adam bu sezon zaten 5 maçta görev yapmış ve çok kısa dakikalar oynamıştır.
Kendine gelmesi zaten 6 ayı bulur.Adamlara bakalım Dortmun külübü Nuri Şahin'i 1.5 yıllığına kiraladı.Neden zaten oynamayan adamdı Nuri kendine gelmesi 6 ayı bulacak ve öteki sezonda rahatça oynatabilecek.Futbol bundan ibaret zor değil eğer kabul etmiyorsa Galatasaray sende kabul etme yazık günah değil mi bu adama vereceğin 375 bin tl ye?
Bu paraya 2 tane afrikadan zenci forvet alırdın ve en kötü Eneramo'ya korku salardır forma rekabeti olurdu.

alaattin 5858 18.01.2013 09:36

sercan çok isabetli yerinde bir transfer bizde başarılı olur ama kiralık seneye ne olacak seneyede transfer yüzünden tekrar sinir kirizlerimi geçiricez burdan yönetime sesleniyorum bu kadroyla ligi bu sezon ortalarda bitiririz seneye aynı sıkıntıları yaşamayalım sene sonu transferlerini şimdiden hazırlıklarını yapalım çünkü sezon sonu çoğu oyuncularımızla yolları ayıracağız

rapge 18.01.2013 09:49

[QUOTE=Sivasli010;828785]Caykur rizenin uche kalu dururken niye sercan yildirimi aldik anlamis degilim.[/QUOTE]

Uche kalou ameliyat oldu ve uzun sure sahalardan uzak

muratugur58 18.01.2013 09:50

Bu sayfalara yorum yapan kendilerini sivasspor taraftarı gözünde görenler çok seviyesiz yorumlar yapıyor...

Yok bu kadar etmez yok şu kadar eder...

Kendilerini çok büyük yorumcu zannediyorlar

Bilmiyorlarki takıma zarar veriyorlar..

Siz gidin ilk önce stadı bir doldurun ondan sonra yorum yapın

Bu kadar gelen bir taraftara bu futbolcular bile çok...

YÖRÜKOĞLU 18.01.2013 09:56

kopyala yapıştır yapılmış nedense yorumların altına,
bu sayfaya yorum yapmak zor geliyorsa o arkadaş yorum yapmasın burada, kimse onu zorla burada tutmuyor yorum yapsın diye.

Ferhat06 18.01.2013 10:22

Bu transferi gerçekleştiren yönetimi kutlarım.Demekki yönetim uyumuyormuş.:)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:56.