![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Genelde ugur kardesimize yüklenmeyelim nasil bir taktik anlayis, özelestiriyi sayin riza hocamiza maci iyi okumamiz laazim lütfen. Nedenmi degisiklikler piech 85 dakikada oyuna aliyorsun ???? Nasil bir taktik anlayisi 5 dakikada gol atmasini ümit ediyor 5 dakika 1 pozisyon oda ofsayt, penaltimiza yaniyoruz!!!!
|
değerlendirek birşey göremedim sahada.Uğur konusunda artık gerçekten bıktım konuşacak kelime harf hece bırakmadı.Kamil sağda bomboş atsalar adam gidicek çabalayacak ama pas gelmiyor rıza her zamanki gibi alıyor oyundan.Kamil yere tekme attı o kadar haklı ki bu adam sivastan ayrılırsa ben asla kızmam adam sonuna kadar haklı böyle hocayla adam kendini bırak geliştirmeyi geriye gider.benim şahsi düşüncem maçın gizli katili kadir bekmezcidir.Kadir 2. yarıda tamamen saçmaladı seyirci bile homurdandı ama rıza göremedi bunları yazık zaten seyirci sayımız azalmış durumda
|
Sayin riza hoca neden tek forvert oynatiyorsun -1 -2 neden yeni forverti oynatmiyorsun o tahmin ediyorum senin perdiyel dangalagindan cok cok daha iyidir ugur denen adam artik süresini doldurmustur ondan bundan sonra artik kazma bile olmaz :mad:
|
Sayin riza hoca önce kendine sonra takimina birde kaleci hiyarina iyiceki düzen ver sivasspor gine asagilara yaklasiyor sivasi düsürmeden sen git böyle devam ederse sivasli seni sivastada görmek isteyecegini sanmiyorum akilli ol:mad:
|
Değişmeyen Tablolar:
-Ermanın alakasız yerlerden topa bam güm vurması... -Kadir'in inanılmaz pas hataları... -Borjanın kaleci vuruşunu geç kullandığı için hakemden uyarı alması ya da kart görmesi... -i.toramanın anlamsız hırsı ve sevimsizliği yüzünden Sivassporlularca protesto edilmesi,ıslıklanıp yuhalanması... -bir avuç bjkli taraftarın maç boyunca tezahürat yapması,stadda seslerini duyurması,bizimkilerin de toplamda 5 dk yı geçmeyen saman alevi türünden tezahüratları... |
[b]:mad:uğurdan önce rıza hocadan hakemden önce bjk çok akıllı taktikle oynayarak maçı kazandı tsnin fb nin yanlışına düşmedi kasımpaşada böyle oynadı pozisyon bulamadan balına golle kazandı kalecileride maçın yıldızı oldu bjk hakettimi ?bence hayır bizim oyuncuların beceriksizliğinden en kazma kaleciyi yıldız yapmalarından kazandılar eğer takım olarak rakibe biz 3 puan istemiyoruz buyur senin olsun dersen buna ortasahada 3 pas yapamayan oyuncuların hakem müsvettesi çağatay karga da eşlik ederse bomboş kaleyi 3 metreden tutturamayan golcülerin varsa yenilgi kaçınılmaz oluyor oynadığımız takım bjk biz bjk yi nasıl elimizden kaçırdığımızı tartışıp üzülüyoruz az derli toplu oynasak hatalarımızı minimuma indirsek çok farklı yerlerde oluruz sivasspor çok iyi takım umutsuzluğa yer olmamalı ligin dibine yaklaştık düşme hattına 3 4 puan var geride kalan haftalar ne getirir ne götürür bilinmez 2 hafta kazandık avrupa rüyası gördük 2 hafta kaybettik korkulu rüya görmeyelim herkes ayağını denk alsın bu işin şakası yok [/b]:mad:
|
[B]Ya bırakın bu işleri,olmaz böyle,takımda değişiklik şart.Olmaz böyle,Taraftar o kadar Uğuru oynatma oynatma derken Rıza hoca oynatıyor,al gördünmü Uğuru,maçın başından beri böyleydi uğurun bir şeylik çıkaracağını,insan gibi girseler rakibe sorun yok.Olmaz böyle,80.dk ya gelmiş ve sen 1 tane oyuncu değişikliği yapıyorsun ne yapıyorsun Rıza Hoca anlamadım gitti.Ben karışmıyorum ne yapıyorsan yap.![/B]
|
[B]Yeter artik... Gurbet elde bizi neselendiren bir Sivassporumuz var, oda kapasitesi yetersiz sahislar yüzünden asagi dogru gidiyor. Sampiyonluga oynadigimiz yilda kampanya yapilmis otobüs alinmisti. Simdide cok acil böyle bir kampanya yapalim, yeni sezona gercekten Süperligi tasiyabilcek "SAGBEK" icin bonservis parasi toplayalim. 5 ay gibi bir süre var, bu para toplanabilir bu zamanda. Gercekten karamizah yapmiyorum, cok ciddi düsünelim bu konuyu[/B]
|
bedavadan verdiğimiz bir 3puan neredeyse hiç bi şey oynamadan kazanıp gittiler uğurun çok çok çok anlamsız bir hareketi ve rıza hocanın oyuncu değiştirmemesi atıfı neden almadı onun yerine kamili aldı hiç aklım ermedi saçma sapan işlerle mağlup olduk...
|
Değerli Arkadaşlar
Bu Sivasspor başkalarını bilmem amma beni kahrediyor. Zira mahalle takımlarından dabeter oynuyor. Hepsinden kötüsü de Riza Çalımbay Beyefendinin bunu görmemesi. Mesela dünkü maç. Sivastaki halı sahalardan toplayıp getireceğin 11 kişi, dünkü Sivassporlu oyuncuların oyunundan daha iyisini oynarlardı. Sivassporda bence asıl sorun Rıza Çalımbay'da. Sahada gezinen de diyemeyeceğim, otlayan oyuncular var. Gol attığı maçlar da dahil bunların başında Eneramo geliyor. Yeşil çimlerin üzerinde yayılan bir inek bile Eneramo'dan daha fazla hareket eder. Atılan topu almak için koşu dışında adam önündeki rekibini bile trene bakan öküz gibi seyrediyor. Ve ne hikmetse Rıza Beyefendi bu oyuncuyu her maçta ve 90 dakika oynatıyor. Sahada otlayanlara zaman zaman Grosiçki ve Atıf da dahil oluyor. Gelelim orta sahadaki elimizde patlayan bombamız Kadir Efendiye. Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarındaki oyunları hariç Beyefendi adeta rakibe oyun kurtan pas veren oyuncu rolünde. Defalarca da bu hatalrı yüzünden gol yedik. Ama adam Rıza'nın jokeri. Rıza Çalımbay Beyefendi oyunu okumayı hiç bilmiyor ve oyuncu değişikliği zamanı ve tercihinde de hep hata yapıyor. Değişiklik zamanı nedense hep 60. dakika çıkan Erman, yerine giren yerine göre Pedriel veya başkası. Erman, koşan, adama basan, top yapan birisi. Beyefendinin grekçesi çok komik: Yoruldu da ondan. Adam, yayılanlar yerine de koşunca yoruluyor ister istemez. Kısacası Rıza Çalımbay "teknik" bir adam değil. Oyunculuğunda da teknik değildi. Rıza Çalımbay Beyefendinin bu yanlışlarının bizi uçurumun kenerına getirmesi an meselesi. Tehlike sınırındaki takımlarla aramızda sadece 5 puan fark var. Bu yıl devam edilebilir ama gelecek yıl daha "teknik" bir direktör bulunması şart. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:53. |