SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Pedro Oldoni Sivasspor'da (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37470)

burak58as553 27.01.2014 13:46

Cevap: Pedro Oldoni Sivasspor'da

[B]Bi şey dikkatinizi çekti mi Dakika 85 ve 3-0 önde olmamıza rağmen Pedro savunmaya gelip pres yapıyordu.

Bence bu adam forvetten daha fazlası[/B]

teknik 27.01.2014 15:18

pedro oyuna girdi biz ordaydık.Fizikli güçlü,ağır ama ham bir oyuncu.Koordinasyonunu kazandığında duvar olabilecek, kafa vura bilen, arkadan gelenleri pozisyona sokabilecek özellikleri var.Diyeceksiniz ki 15 dk.nerden anladın?
Acizane;1- Kırmızı kart pozisyonunda gücünü gördük.
2- Koşarken harekerlerinden koordinasyon sorunu anlaşılıyor.Ama yol,iklim,uyumdan olabilir.
3-Yine kırmızı kart pozisyonunda sırtı dönük oynaya bileceğini, aldığı topu geri vereceğini(Brezilyalı olduğu için varsayıyorum) gördük.
4-O Boyla ve sıçramsıyla topa kafa vurur.

34MUAMMER58 27.01.2014 21:05

[b]eneramo ilk geldiğinde ,herkes nerden buldunuz bu yağ tulumunu diye alay etmişti,ilk 8 hafta eneramonun bi faydasını göremedik,adam şehire ve takıma adapte oldu birazda kilo verdi sivasspora çok faydalı oldu,pedroda ilk maçı olmasına rağmen 1 günlük takımla antrenman yapmasına rağmen ,öyle kötü başlamadı,takıma ,lige,şehire adapte olup ,takım arkadaşlarının meziyetlerini ,öğrendikçe dahada faydalı olacaktır,gol atma sayısına bakmıyorum,ilerde top tutsun,2 kişiyi başında bekletsin ,boşa kaçıp geriden gelen oyunculara alan açsın yeter [/b]

emrecan17 28.01.2014 13:01

şu pedro oldoni ye adam ılk macında gol attı o da ofsayt oldu dıyenlerı anlamıyorum..Tek ızledıgımız nokta fızık gücü musaıt bakalım duvar olabılcek mı rakıplere karsı. Gol atmasına gelınce rakıp oyuncular ofsayt dıye adamı zaten bıraktı arkadan baskı gelmedı bısey olmadı kendınızı kandırmayın kalecıye calım attı dıye ..

pepsiyusuf 28.01.2014 14:26

emrecan17 kardeşime hak veriyorum. ilk maçta bu oyuncuyu bu kadar büyütmenin bir anlamı yok, bir kaç maç oynasın ondan sonra karar verin 10 dakikada kimse tanınmaz kötü futbolcu demiyorum, iyi futbolcuda demiyorum sadece zaman gösterir nasıl futbolcu olduğunu göreceğiz. gönül istiyorki iyi futbolcu olsun

ihtiyar yiğido 28.01.2014 20:00

Carlos, idman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin, Kayserispor maçının ikinci yarısında oyuna giren Brezilyalı forvet Pedro Oldoni'nin performansını nasıl bulduğunu sorması üzerine Carlos, "Tam olarak benim görmeye alışık olduğum Pedro değil, hala eksikleri var. Brezilya'da çalışmalar yeni başlamıştı. Burada çalışmalara devam edecek. Çok iyi şeyler yapacak, çok iyi oyuncu olduğunu iyi biliyorum. Türkiye'de herkesi çok şaşırtacak" diye konuştu.

İNŞALLAH Carlos'un dediği gibi kaliteli bir oyuncu dur
2 Gün kaldı kupa maçında oynarsa kalitesi hakkında bir fikir sahibi oluruz

Dua 28.01.2014 20:07

Santrofor olmadan 32 Puan aldik.
Birde Santrofor olsaydi ne olurdu acep ??

izmirliyigido 02.02.2014 18:11

Bu mu alınan santrafor?. Yazık.. Topçu diye artist bozuntusunun teki bu. 3 maçta bana hiç güven vermedi. Vereceği de yok !.. İnşallah yanılırım...

.

''Samed58'' 02.02.2014 18:12

Bu adamdan topcu olmaz. Anca top kaybediyor, cihan bundan iyi.

PATRON 58 02.02.2014 18:19

su adamı izle futboldan soğursun ben böyle kazma bi adam 18 takım icinde ilk kez görüyorum resmen şoktayım hala bu adam gerçekten brezilyalımı

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:43.