SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Sivasspor Transfer Haberleri 2016-2017 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39973)

samettt 18.06.2016 22:19

Cevap: Sivasspor Transfer Haberleri 2016-2017

Biri biten transferleri ve ismi geçenleri tam olarak yazar bilir mi ? Bazıları 6 futbolcuya anlastigimizi söylüyor kim bunlar ?

tavatir 18.06.2016 22:22

[QUOTE=samettt;977713]Biri biten transferleri ve ismi geçenleri tam olarak yazar bilir mi ? Bazıları 6 futbolcuya anlastigimizi söylüyor kim bunlar ?[/QUOTE]

Cenk Sarıtaş imzaladı.
Ahmet Cebe, Hasan Hatipoğlu ile prensipte anlaşıldı.
Kerim Avcı'nın da dördüncü transfer olacağı söyleniyor.
Diğer iki oyuncudan birisi gurbetçi birisi de yine Anadolu Üsküdar'dan genç bir oyuncu olabilir.

GokhanTurna 19.06.2016 01:03

Öncelikle elimizde tutmamız gereken isimler var ama iyi para veren olursa satılabilirler.

[B]1.) Beykan Şimşek -[/B] Kesinlikle takımda kalmasını istiyorum, kiralık sözleşmesi devam ediyor. Aatif gideceği için takımın beyni olacaktır. Son günlerde duyduğumuza göre hoca yüzünden takımda olmayacak deniyor ne kadar doğru bilmiyorum.

[B]2.) John Boye -[/B] Hırsıyla takımı ateşleyen bir oyuncu. Defans da genel itibariyle iyi bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim. Kart konusunda biraz dikkatli olmalı.

[B]3.) Hakan Arslan -[/B] Kiralıktan döndü. Takımın bu sene ona ihtiyacı var. Patlama yapacağını düşünüyorum.

[B]4.) Burhan Eşer -[/B] Onun hücuma sağladığı katkıdan hiç şüphemiz yok. İnşallah takımda kalırsa hücum hattında ki en büyük kozumuz olacak.

[B]5.) Kone -[/B] Ayrılacaklar listesinde kendisi. Kalırsa büyük fayda sağlar. Tam bir görev adamı.

Bu arada isimini duyuyoruz inşallah gerçekleşir. Andre Dos Santos Sivasspor da yeni bir Cicinho etkisi yaratır.

karamik 19.06.2016 01:07

Bunlar gene forvet almayacak yada alsa da oldoni yada crissantus yada perulu zırıl gibi birisi gelecek gibi çok büyük korkularım var bu takım forvetsiz oynadığı için düştü topu ceza sahasına götürüp son vuruşu yapamadık takım şablonunu çok değiştirmeden 2 tane bilinen tanınan forvet alınsın tamamdır.

Dark Force 19.06.2016 01:25

İç transferlerin belirsizliği çok can sıkıyor yönetim nereye transfer yapacak belli değil gidecekler kalacaklar bian önce halledizse sağlıklı transferler yapılmayacak gibi gözüküyor

teyfikyasir 19.06.2016 11:32

Benim anladigim kadariyla yonetim kendi yapacagi transferler icin degil de, takimdan ayrilacak yada kalacak oyuncularin kesinlesmesi icin euro 2016 nin bitmesini bekliyo. Takimdan ayrilacak olan oyuncular buyuk ihtimal suoerligde takimlara gidecek ve onlarinda iyi kotu sampiyonada takip ettigi oyuncular. Onun icinde bizim oyunculari bekletiyolar. Ikinci ucuncu alternatif olarak gidecek olan bizim oyuncular gitmedende bizim yonetim adim atamiyo. Yalniz adim atsada atmasada bizim yonetimin transfer politikasi yine bu taraftarin hosuna gitmiyor. Ozellikle su mirkan aydin kimdir ya. Bide pkk ya para kazandirmadigimiz kalmisdi. Kesinlikle vazgecin sayin yo etim bu oyuncudan. O stad bos kalir.

SenSetik 19.06.2016 12:44

Mirkan denen pkk li alinip bu takima getirilirse ne kombine alirim ne de maca giderim...bircok taraftarda eminim ayni şekilde düşünüyordur..yönetim bunu göze alarak bu transferi yapsın...

mustafa_kavak58 19.06.2016 17:47

Mirkan Aydın Sivasspor'da

Mecnun Otyakmaz '' Mirkan Aydın ile Prensipte Anlaştık 2 Yıllık Sözleşme İmzalayacağız.''

Mecnun başkanla görüştük ve oyuncu hakkında şunu dedi:"Oyuncu öyle biri değil.Ve Balili örneğini verdi.."

mustafa_kavak58 19.06.2016 17:48

Mirkan Aydın Sivasspor'da

Son güncelleme1 saat önce

Yayımlandı19/06/2016 @ 17:03
Eurosport Türkiye
yazdı
Bu haberde
Süper Lig
SonuçlarPuan durumu
Sivasspor
PTT 1. Lig ekiplerinden Sivasspor, İsveç 2. Lig takımlarından Dalkurd'da forma giyen Mirkan Aydın'la prensip anlaşmasına vardı.

Kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mirkan ile prensipte anlaştıklarını ve 2 yıllık sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

Transfer konusunda aceleci davranmayacaklarını belirten Otyakmaz, "İyi bir takım kurmak istiyoruz. Bunun için transfer konusunda aceleci davranmak istemiyoruz. Taraftarımız bize güvensin ve inansın, bu takım tekrar hak ettiği yere gelecek." dedi.

Santrfor olarak görev yapan 28 yaşındaki Mirkan Aydın, daha önce Eskişehirspor ve Göztepe formaları giymişti.

[url]http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2015-2016/mirkan-aydin-sivasspor-da_sto5654750/story.shtml[/url]

triper58 19.06.2016 18:37

Daha önce demiştim bu kulüp artık Sivasspor değil Mecnunspor oldu diye yanılmamışım.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:20.