SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   SIVASSPOR/Konyaspor MAÇI TAHMİN VE YORUMLARI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4987)

FATIMA 09.12.2005 13:56

[FONT="Comic Sans MS"][B][I][COLOR="Red"]SİVASSPORUM;3[/COLOR] [COLOR="DarkGreen"] KONYASPOR;2[/COLOR][/I][/B][/FONT]

sakın58 09.12.2005 15:07

[QUOTE=KAN_REVAN_58]ARKADAŞALAR SİYASET VARRR İSTİSMAR VAR HALEN KONUŞTURUYOSUNUZ SİZE BIRAVO.VATANDAŞLAR BURDA İSTEDİKLERİ GİBİ KONUŞUYOLARR BİDE SEYREDİYOZZ:::...!!![/QUOTE]

Ne istismarı kardeşim, nerde gördün, varsa öyle bişey söyle bize önce biz uyaralım! Ayrıca siyasetle ne alakası var, herkes düşüncelerini saygı ve ahlak çercevesinde istediği gibi söylüyor, burda garip olan bi durum yok, ayrıca seyrediyoruz ne demek, napcaksın sopa alıp saldırcakmısın? Zorla durmuyoruz zaten, istemiyen varsa gelmeyiz bidaha..

cemal58yiğido 09.12.2005 15:09

SİVAS 1
KONYA 0

ofgurleyuk78 09.12.2005 15:14

Gerçekten su nalçacilar Sivasspor'u ve Sivas' liyi daha taniyamamislar. insallah iyice tanitiriz kendimizi.
Gönlümden daha farkli geçiyor ama 2 - 0 olsun bizim olsun.

KoraySancar 09.12.2005 15:42

Bu güne kadar Sivas dışında oluşum nedeniyle,tribünden bu sezon ilk maçımı seyredeceğim.Elimden geldiği kadar Sivassporumuzu destekleyeceğim ve inanıyorum ki bizim de tribün desteğimizle bu maçı alacağız.
Tahminim Sivas:3,Konya:1

reis42 09.12.2005 16:36

BU MACI ALICAZ BASKA YOLU YOK KONYASPOR2-SiVAS1

twity_58 09.12.2005 16:40

[B][COLOR="Red"]fairplay ruhuna yakısır bır mac olsun..konyamız içinde sivasımız için en ıyısı olsun!![/COLOR][/B]

nalcaci4ever 09.12.2005 16:51

[QUOTE=Ser58dar][COLOR="Black"][B]Arkadaşım herşeyi bir kenara bırak ligdeki sıralamaya bak
SİVASSPOR 5.
Konyaspor 8.
Bir diğer konuda;pazar günkü yenilginize şimdiden kılıf aramayın lütfen,hakem kollamassa falan diye hakem bizim babamızın oğlu değil ya bizde güzide bir Anadolu takımıyız ne olursa olsun pazar günü önce dostluk(çünkü baki olan odur)sonra SİVASPOR um kazansın! [/B][/COLOR][/QUOTE]

ben sivasspor u hakemler kolluyor demedim.konyapsorun puanları gasp edildi dedim anelkanın eliyle attıgı golu butun turkiye gordu daha neyi söledigimi anlayamadınız mı.ayrıca burada eger sıralamaya bakarız demişssin o zaman sezon sonunda bak sıralamaya.biz yenilgimize kılıf falan hazırlıyoruz gibi sacma sapan seyler sölüyosunuz bakalım pazar gunu kılıf mı arıyomusuz yoksa baska bişey mi gorusruz...

HakkıTİMUÇİN 09.12.2005 17:00

Arkadaslar tabiki herkes kendi memleketinin takımını tutacak.. burada küfür hakaret ve tahrik edici olmamak şartıyla dileyen dilediğini yazabilir. Konyalı arkadaslarımızda misafirimizdir. Yukardaki kurallara uydukları sürece başımızın üstünde yerleri var..bizlerde onların sitelerine giriyoruz ve bize yakışan şekilde mesajlarımızı iletiyoruz.

Lütfen iki tarafta birbirlerini incitecek şeyler yazmasın..futbol sahada oynansın ve sahada bitsin.. dostluğumuz baki kalsın...

Maç tahminime gelince; Sivasımız evinde oynamanın avantajı ve haftalardır 3 puan alamadığından hırslı ve atak oynayacaktır. Konyasporda kaliteli kadrosu olan bir takım. Defans yapacaklarını sanmıyorum..böyle oluncada göze hoş gelen ve bol gollü bir maç olacağını tahmin ediyorum..

skor tahminim : Sivasspor 3 Konyaspor 2

SONMEZ 09.12.2005 17:11

[B][COLOR="Blue"]KAN_REVAN_58´isimli üyeden Alıntı...:

ARKADAŞALAR SİYASET VARRR İSTİSMAR VAR HALEN KONUŞTURUYOSUNUZ SİZE BIRAVO.VATANDAŞLAR BURDA İSTEDİKLERİ GİBİ KONUŞUYOLARR BİDE SEYREDİYOZZ:::...!!![/COLOR][/B]

[B][COLOR="Blue"][QUOTE=Anti-Diyar]Ne istismarı kardeşim, nerde gördün, varsa öyle bişey söyle bize önce biz uyaralım! Ayrıca siyasetle ne alakası var, herkes düşüncelerini saygı ve ahlak çercevesinde istediği gibi söylüyor, burda garip olan bi durum yok, ayrıca seyrediyoruz ne demek, napcaksın sopa alıp saldırcakmısın? Zorla durmuyoruz zaten, istemiyen varsa gelmeyiz bidaha..[/QUOTE][/COLOR][/B]

[B]KAN_REVAN KARDEŞİM;

SİSYASETİ KİM, KİME, NERDE, NE ZAMAN, NİYE, NASIL,.... YAPMIŞ...?????
BİZ NEDEN GÖREMİYORUZ...???

KONYALI ARKADAŞLAR, SİTEMİZE GELMİŞ VE BİZ DE ONLARI BİZE
YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE KARŞILAMAMIZ LAZIM. ZÜLFİYARE DOKUNULMADIĞI
SÜRECE HOŞ GELMİŞLER SAFA GELMİŞLER...

KONYALI KARDEŞ, SEN DE RAHAT OL VE KİMSE SİZE SOPAYLA SALDIRMAZ.
YETERKİ, KÜFÜR, POLEMİK VE GERGİNLİK OLMASIN...

BAŞIMIZ ÜZERİNDE YERİNİZ VAR...

''BİZLER BİZE....... SİZLER DE SİZE YAKIŞAN''
ÜSLUBU MUHAFAZA EDELİM LÜTFENNN...

SELAMLAR... [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:51.