SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Sitemizin EN lerini yazalım :) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=556)

V1CT0RY 05.04.2005 23:09

[color=darkred][i][b]EN UYKUCU CAĞLAYAN ABİ [/b][/i][/color]:lol:

Hüseyin_58 05.04.2005 23:11

En güzel aile sitesi, sivasspor.com sitesi

RüStü ElmaS 05.04.2005 23:15

[quote=türkçerap_yakup]ya abi bu site büyüdükçe biz herşeye fransız kalıoruz..nemesis nerden çıktı :D :D kimsin nesin?victory le aranda ne var:D ??
----------------
SİTENİN EN MEŞHURU [size=2]RÜŞTÜ ABİ[/size]EEE ARTIK SİVASFM E FALANDA ÇIKTIN...İLERDE İNŞALLAH TELOVOLE..PAZARKEYFİNDE FELAN GÖRÜRÜZ SENİ...EHUEUH...
BU ARADA EN SÜPPEEEEER AVATAR [size=2]BENİM[/size]KABUL EDİİNNNNNNNN
SİTENİN EN TEMBELİDE [size=2]BENİM[/size]SİZİN YÜZÜNÜZDEN DERSLERİME ÇALIŞAMIOM YAW ...
EN KOMİK BENİ HER ZAMAN GÜLDÜREN[size=2]MUSTAFA SONMEZ[/size]
BENİ EN ŞAŞIRTAN [size=2]VİCTORY[/size]YA SEN NEZAMAN ÜYE OLDUN..NE ARA YAZDIN 1000 TANE MESAJI..BİZ 4 AYDIR BURALARDAYIZ AMA DAHA 500 E ANCA GELDİK...
EN GENÇ VE DELİKANLISI [size=2]BENİM [/size][/quote]

yani yakub desene en meshur site sivasspor.com sitesi diye.
Aman derslerini alikoyma, yoksa baban siteyi yasaklar haa. Sonra biz yakupsuz neyleriz burda :lol:
Sitenin en aktifi victory, cünkü sen uyurken victory yazilari burda yaziyor yakup. :lol:
Sonra Victory sitenin en eskilerinden, eski sitedede cok aktifdi.
Yani Victory dogustan aktif.
:wink:

GuNaY 05.04.2005 23:16

[size=2][color=blue][b]EN İRİMİZ AYHAN ABİİİ... HATTA ERİTMEK İÇİN SPORA GİDİYOR AMA NAFİLE[/b][/color][/size] :lol: :lol: :lol:

AyhanBayrak 05.04.2005 23:18

[size=2][color=red]en ufak tefecik benim kimse bunu inkar edemez sende inkar etme gunayyyy[/color][/size]

RüStü ElmaS 05.04.2005 23:20

[quote=AyhanBayrak][size=2][color=red]en ufak tefecik benim kimse bunu inkar edemez sende inkar etme gunayyyy[/color][/size][/quote]

Arkadaslar isterseniz Ayhanin resmini burada yayinlayayim.
Ama bosverin ya, burdan milleti ürkütmeyelim.

GuNaY 05.04.2005 23:20

[size=2][color=blue][b]EN ŞİRİN YÜZ AYHAN ABİ[/b][/color][/size]

GuNaY 05.04.2005 23:32

[size=2][color=blue][b]EN ARMUT PİŞ AZIMA DÜŞÇÜ YAKUP[/b][/color][/size] :lol: :lol: :lol:

V1CT0RY 05.04.2005 23:36

[color=red][i][b]aynen öleeee [/b][/i][/color]:lol: :lol:

AyhanBayrak 05.04.2005 23:41

[quote=RüstüElmas][quote=AyhanBayrak][size=2][color=red]en ufak tefecik benim kimse bunu inkar edemez sende inkar etme gunayyyy[/color][/size][/quote]

Arkadaslar isterseniz Ayhanin resmini burada yayinlayayim.
Ama bosverin ya, burdan milleti ürkütmeyelim.[/quote]

[size=2][color=red]milletin ürkmesine gerek yok benim resmim orijinal rüstü beyefendi[/color][/size]

[size=2][color=red]EN KISKANC VE BENI CEKEMEYEN RÜSTÜ ELMASSSSSS[/color][/size]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:46.