![]() |
[quote=Kaptan_58GENCLiK][quote=cevik][color=red][b][size=6]SUSUZ YAZ GİBİ İÇİMDE CÖL FIRTINALARI ESİYOR
GELDE BİR YUDUM SU VER YANIYOR YÜREĞİM OY OOOY ARTIK GÖZÜM KESMİYOR CAGLAYAN IRMAKLARA GİDEMİYORUM GELDE ABİİ NİİN ELİNDEN TUTDA GİDELİM BİLİRİM BİLİRİİM SENİN YARAN DERİNDİR HANCER YARASI HELE BİRDE BANA SOR (EROL) BENDEKİ GARDAŞ YARASI not 2003 de kaybetdigim kardeşim erola yazdıgım dörtlük dür :oops: :roll[/color][/b][/size][/quote] :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:[/quote] |
[quote=Orhan_Nilay]ANADOLU DOLUYUM
Ben çöller fırtınası Ben anaların yası Ben tarihlerin yoluyum .. Vurulmuş saldırmışım Düşeni kaldırmışım Gariplerin sağ koluyum .. Türkü söyler dillerim Nasırlıdır ellerim Ben söğütlerin dalıyım .. Ben gönüller bekçisi Dertlerin emekçisi Ben Anadolu doluyum .. Ben dünlerin yarını Köroğlu'nun torunu Ben Çamlıbel, ben Bolu'yum .. Yüreğim Çatalca'dır Bakışım kartalcadır Ufuklara sevdalıyım .. Türkü söyler dillerim Nasırlıdır ellerim Ben söğütlerin dalıyım .. Ben gönüller bekçisi Dertlerin emekçisi Ben Anadolu doluyum ... ~ Uğur IŞILAK ~[/quote] [size=6][color=darkblue][i][b]YA UĞUR IŞILAK ABİMİZİN BÜTÜN ŞİİRLERİ HARİKA.... [/b][/i][/color][/size] |
[quote=Kaptan_58GENCLiK][quote=Orhan_Nilay]ANADOLU DOLUYUM
Ben çöller fırtınası Ben anaların yası Ben tarihlerin yoluyum .. Vurulmuş saldırmışım Düşeni kaldırmışım Gariplerin sağ koluyum .. Türkü söyler dillerim Nasırlıdır ellerim Ben söğütlerin dalıyım .. Ben gönüller bekçisi Dertlerin emekçisi Ben Anadolu doluyum .. Ben dünlerin yarını Köroğlu'nun torunu Ben Çamlıbel, ben Bolu'yum .. Yüreğim Çatalca'dır Bakışım kartalcadır Ufuklara sevdalıyım .. Türkü söyler dillerim Nasırlıdır ellerim Ben söğütlerin dalıyım .. Ben gönüller bekçisi Dertlerin emekçisi Ben Anadolu doluyum ... ~ Uğur IŞILAK ~[/quote] [size=6][color=darkblue][i][b]YA UĞUR IŞILAK ABİMİZİN BÜTÜN ŞİİRLERİ HARİKA.... [/b][/i][/color][/size][/quote] KAPDANIM UGUR IŞILAK ADAM GİBİ ADAM SEN İZLEMEYE DEVAM ET İYİ YİGİT VE MERT ADAMDIR |
FİLİSTİNLİ KIZIN ŞİİRİ
Baba! Diyorlar ki sen suçlusun. Baba! Sen suçlu değilsin... Baba! Neden tutukladılar seni? Baba! Seni benden neden esirgediler? Beni bir defa bile öpmeden, Annemin gözyaşlarını silmeden. Anne! Her sabah yanaklarında gözyaşı görüyorum. Filistin herşeye lâyık değil mi? Hergün güneşe sesleniyorum... Anne! Babamı birkez daha görebilecek miyim? Yoksa, kıyamete kadar bir daha göremiyecek miyim? Yoksa, annemin gözyaşları kıyamete kadar akacak mı? Baba, neredesin! Neredesin! Topraklarımız işgal ediliyor. Filistin çiçekleri koparılıyor. Babamı hiç öpmedim, Güneş doğduğundan beri. Bayramlar bayramı, şenlikler şenliği kovalıyor. Şehid üstüne şehid düşüyor... Babam demir parmaklıklar arkasında! Kölelerin tutulduğu duvarların ötesinde. O gün ne zaman? Parmakların kırılacağı gün ne zaman? Her sabah çocuklarını öpen babalar! Çok şey mi istiyorum? Çok şey mi istiyorum? Ey ezilmiş çocukluğum Ben Filistin'in çiçeğiyim Ve babam demir parmaklıklar arkasında. Babamı istiyorum... Babamı istiyorum... Babamı istiyorum... |
[size=6][color=darkblue][i][b]Çok Şükür Köylüyüm
Ceketim yamalı Tenim toprak kokar Bil ki her lokmada Alnımın teri var Sermayem bileğim Talebim yok benim Dünya sizin olsun Yüreğim tok benim Emeğim kutsaldır Ne olur hor bakma Tahsilim yok ama Yemem haram lokma Helaldir aşım Gözümde yaşım Belim bükük ama Dik durur başım Beyler hatır sormaz Tabip neşter vurmaz Doğduğumdan beri Derdim düğüm düğüm Çünkü ben köylüyüm Vurgun nedir bilmem Soygun nedir bilmem Bildiğim bir şey var Derdim düğüm düğüm Çok şükür köylüyüm Uğur Işılak [/b][/i][/color][/size] [size=6][i][b][color=red]ÇEVİK ABİM MERAK ETME SEN BİZ ADAMIN HASINI BİLİRİZ... :wink: [/color][/b][/i][/size] |
[size=6][color=red][i][b]Bezmişim
bu gidişle aram yok bundan böyle hedefi olmayan yoldan bezmişim korkarım felaket hak bundan böyle iblisle dost olan kuldan bezmişim nasıl mutlu olam viran halimden mazlum yoksul sille yerken zalimden sahtekar beylerden sahte alimden riyakar konuşan dilden bezmişim [/b][/i][/color][/size] [size=4][color=darkblue][i][b] Uğur Işılak [/b][/i][/color][/size] |
[quote=Orhan_Nilay]FİLİSTİNLİ KIZIN ŞİİRİ
Baba! Diyorlar ki sen suçlusun. Baba! Sen suçlu değilsin... Baba! Neden tutukladılar seni? Baba! Seni benden neden esirgediler? Beni bir defa bile öpmeden, Annemin gözyaşlarını silmeden. Anne! Her sabah yanaklarında gözyaşı görüyorum. Filistin herşeye lâyık değil mi? Hergün güneşe sesleniyorum... Anne! Babamı birkez daha görebilecek miyim? Yoksa, kıyamete kadar bir daha göremiyecek miyim? Yoksa, annemin gözyaşları kıyamete kadar akacak mı? Baba, neredesin! Neredesin! Topraklarımız işgal ediliyor. Filistin çiçekleri koparılıyor. Babamı hiç öpmedim, Güneş doğduğundan beri. Bayramlar bayramı, şenlikler şenliği kovalıyor. Şehid üstüne şehid düşüyor... Babam demir parmaklıklar arkasında! Kölelerin tutulduğu duvarların ötesinde. O gün ne zaman? Parmakların kırılacağı gün ne zaman? Her sabah çocuklarını öpen babalar! Çok şey mi istiyorum? Çok şey mi istiyorum? Ey ezilmiş çocukluğum Ben Filistin'in çiçeğiyim Ve babam demir parmaklıklar arkasında. Babamı istiyorum... Babamı istiyorum... Babamı istiyorum...[/quote] :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: |
[quote=Orhan_Nilay]FİLİSTİNLİ KIZIN ŞİİRİ
Baba! Diyorlar ki sen suçlusun. Baba! Sen suçlu değilsin... Baba! Neden tutukladılar seni? Baba! Seni benden neden esirgediler? Beni bir defa bile öpmeden, Annemin gözyaşlarını silmeden. Anne! Her sabah yanaklarında gözyaşı görüyorum. Filistin herşeye lâyık değil mi? Hergün güneşe sesleniyorum... Anne! Babamı birkez daha görebilecek miyim? Yoksa, kıyamete kadar bir daha göremiyecek miyim? Yoksa, annemin gözyaşları kıyamete kadar akacak mı? Baba, neredesin! Neredesin! Topraklarımız işgal ediliyor. Filistin çiçekleri koparılıyor. Babamı hiç öpmedim, Güneş doğduğundan beri. Bayramlar bayramı, şenlikler şenliği kovalıyor. Şehid üstüne şehid düşüyor... Babam demir parmaklıklar arkasında! Kölelerin tutulduğu duvarların ötesinde. O gün ne zaman? Parmakların kırılacağı gün ne zaman? Her sabah çocuklarını öpen babalar! Çok şey mi istiyorum? Çok şey mi istiyorum? Ey ezilmiş çocukluğum Ben Filistin'in çiçeğiyim Ve babam demir parmaklıklar arkasında. Babamı istiyorum... Babamı istiyorum... Babamı istiyorum...[/quote]Ey iman edenler, yahudileri ve hıristi- yanları veli (sırdaş, dost ve idareci) edinmeyin. Onlar (ancak) birbirinin yaran ve yardakçısı, (İslam'ın düşmanı) dırlar. Kim onları veli edinirse o da onlardandır. Şüphesiz Allah (böylece kendilerine ve müslümanlara) zulmeden toplumu doğru yola eriştirmez."(Maide 51) |
[quote=Orhan_Nilay][quote=Orhan_Nilay]FİLİSTİNLİ KIZIN ŞİİRİ
Baba! Diyorlar ki sen suçlusun. Baba! Sen suçlu değilsin... Baba! Neden tutukladılar seni? Baba! Seni benden neden esirgediler? Beni bir defa bile öpmeden, Annemin gözyaşlarını silmeden. Anne! Her sabah yanaklarında gözyaşı görüyorum. Filistin herşeye lâyık değil mi? Hergün güneşe sesleniyorum... Anne! Babamı birkez daha görebilecek miyim? Yoksa, kıyamete kadar bir daha göremiyecek miyim? Yoksa, annemin gözyaşları kıyamete kadar akacak mı? Baba, neredesin! Neredesin! Topraklarımız işgal ediliyor. Filistin çiçekleri koparılıyor. Babamı hiç öpmedim, Güneş doğduğundan beri. Bayramlar bayramı, şenlikler şenliği kovalıyor. Şehid üstüne şehid düşüyor... Babam demir parmaklıklar arkasında! Kölelerin tutulduğu duvarların ötesinde. O gün ne zaman? Parmakların kırılacağı gün ne zaman? Her sabah çocuklarını öpen babalar! Çok şey mi istiyorum? Çok şey mi istiyorum? Ey ezilmiş çocukluğum Ben Filistin'in çiçeğiyim Ve babam demir parmaklıklar arkasında. Babamı istiyorum... Babamı istiyorum... Babamı istiyorum...[/quote]Ey iman edenler, yahudileri ve hıristi- yanları veli (sırdaş, dost ve idareci) edinmeyin. Onlar (ancak) birbirinin yaran ve yardakçısı, (İslam'ın düşmanı) dırlar. Kim onları veli edinirse o da onlardandır. Şüphesiz Allah (böylece kendilerine ve müslümanlara) zulmeden toplumu doğru yola eriştirmez."(Maide 51)[/quote] [size=6][color=red][i][b]TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR.... [/b][/i][/color][/size] |
[b]
seni düşününce yüreğim bi hoş oliyi yaniyi yanyi tutuşiyi..canim turşistiyi.akşam oliyi davarlar geliyi. sayiyrem sayiyrem biri eskik.birde bakiyrem sen yoksin :arrow: efsanedavulcu [/b] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:44. |