![]() |
alkan 58 gurbetci yigido
s.a ben 1990 dan beri avusturyada ikamet ediyorum . ama tüm gurbetci yigidolarin bildigi gibi bedenimiz gurbette olsa bile kalbimiz sivasimiz ve yigidolarin yanin da ..ayrica bize böyle birsansi veren arkadaslarimiza tesekkür ederiz ALLAH razi olsun ..........A:E
|
--->: HOŞGELDİNİZ...
Hoş bulduk kardeş Sende hoşgeldin
|
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza burdaki dostluklar farklıdır...
|
-->: HOŞGELDİNİZ...
selamun aleyküm ben izmirden nuh zaten herkes tanır tanımayanlada tanışırız allaha emanet
|
--->: -->: HOŞGELDİNİZ...
[QUOTE=RüStüElmaS;134848]Yiğidoların dünyadaki buluşma merkezine hoşgeldiniz.
Taraftar olarak sizinde Sivasspor hakkında fikirlerinizi yazarak duyurmak hakkınızdır. Bugüne kadar 18.459 üyesiyle Türkiye' nin en büyük taraftar sitelerinden birinde sizde sesinizi duyurmak, tüm dünyadaki Yiğidolarla tanışmak, kaynaşmak için sitemize üye olarak yorumlara katılabilirsiniz. Sitemizde chat ortamı, düzeyli ve seviyeli bir şekilde hizmetinizdedir. Forumlarda şu ana kadar 3.876 Konu ve 125.239 Mesajlar bulunmaktadır. Sitemize katilan diğer üyelerin yorumlarını okumak için [URL="http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2723"]buraya[/URL] tıklayın.[/QUOTE] -**-******************************************************************************************************************************** |
siv siv siv as as as 3 yıldız siivas sivas
merhaba arkadaşlar anam babam sivaslı ben niye sivaslı olmayayımki ah birde yar hasreti çekmesem keşke sivasta olsam kara gün istanbul beni mahvettin çile içinde umut vermedin nediyim sana istanbul..
|
1999 sivas lisesi mezunlarına merhabalar
Gurbetteki tüm sivaslilar ve Memleketimde yasayan ve sahip cıkan destek cıkan tüm sivaslılara Sevgiler Saygılar.Sivasspora Basarilar.Rafet Burak
|
--->: 1999 sivas lisesi mezunlarına merhabalar
Ben 2002 mezunuyum
oooo SivasLisesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
BANA SORUYORLAR NERELİSİN DİYORUM SİVAS
NERESİNDEN? DİYORUM HERYERİNDEN! NASIL YANİ? HANİ HAVASI SERT DELKANLISI MERT BÖYLE ANLATILMAZKİ..! NİYE DİYORUM HER KÖŞESİ CENNET DEĞİLMİ!!!!!! AŞIKLARIN DİYARI OZANLARIN VATANI CUMHURİYETİN TASLARI BU TOPRAKLARDA ATILDI... HERKESE SELAMLAR..İSTANBUL ŞİŞLİ ELEKTRONİK TEKNİSYENİYİM..30 YASINDAYIM. |
Merhaba Hemşerilerim
Merhaba Hemşerilerim Ben Ahmet sivaslı Ahmet Gürünlüyüm Herkeze iyi Forumlar
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:02. |