SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Transfer Dosyası (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38028)

dicanio 29.08.2014 18:07

Cevap: Transfer Dosyası

O degil bu degil kimse tabi eger kesinse soyleyin kardesim

citothehan58 29.08.2014 18:14

Yabanci kaynaklardan Julicei da Silvanin gecen sene Sivassporumuzun da istedigini görebiliyoruz.

TURKEY/ SIVASSPOR, Eyes on two Anzhi midfielders

Sivasspor coach Roberto Carlos is thinking about Anzhi Makhachkala 25 year old Jucilei da Silva and 24 year old Mehdi Carcela-González, both midfielders.

ITALY/ JUVENTUS, Suggestion for Jucilei
Currently on a deal with Anzhi Makhachkala until December 2014 and likely to leave soon on a full basis, Brazilian half-back Jucilei da Silva (25) has been targeted by Juventus management, according to Sky Sport Italia. Already tracked by Napoli, Sao Paulo, Sivasspor and Lokomotiv Moscow, former Corinthians player is not equipped with a second EU passport.

[URL="http://www.transfermarketweb.com/index.php?action=read&idsel=127157"]http://www.transfermarketweb.com/index.php?action=read&idsel=127157[/URL]

[URL="https://www.facebook.com/permalink.php?id=203878256883&story_fbid=10151927122226884"]https://www.facebook.com/permalink.php?id=203878256883&story_fbid=10151927122226884[/URL]

Murad_Kelleci58 29.08.2014 18:20

Jucilei Da Silva'yı o kadar kalbur üstü takımlar isteyecek, ve o kadar piyasası olan bu adam RC'nin kara kaşının gözünün hatırına bize gelecek.. Ne dersiniz olur mu bu transfer..;)

ozledımeskıyı 29.08.2014 18:26

[QUOTE=Murad_Kelleci58;918395]Jucilei Da Silva'yı o kadar kalbur üstü takımlar isteyecek, ve o kadar piyasası olan bu adam RC'nin kara kaşının gözünün hatırına bize gelecek.. Ne dersiniz olur mu bu transfer..;)[/QUOTE]

Ne diyon sen Da costa yı anzhi ye yollayalım kıçına vurduğu gibi 4 eylül'de bilet parasını yıllığında keseriz.

buraks58 29.08.2014 18:27

kaldı ki bu adam 6 m. ve 10 m. Euro gibi rakamlara transfer olmuş. bekleyelim bakalım 2 güne kadar kim çıkacak karşımıza.yoksa yine fiyaskomu

babapiton 29.08.2014 18:58

[QUOTE=citothehan58;918393]Yabanci kaynaklardan Julicei da Silvanin gecen sene Sivassporumuzun da istedigini görebiliyoruz.

TURKEY/ SIVASSPOR, Eyes on two Anzhi midfielders

Sivasspor coach Roberto Carlos is thinking about Anzhi Makhachkala 25 year old Jucilei da Silva and 24 year old Mehdi Carcela-González, both midfielders.

ITALY/ JUVENTUS, Suggestion for Jucilei
Currently on a deal with Anzhi Makhachkala until December 2014 and likely to leave soon on a full basis, Brazilian half-back Jucilei da Silva (25) has been targeted by Juventus management, according to Sky Sport Italia. Already tracked by Napoli, Sao Paulo, Sivasspor and Lokomotiv Moscow, former Corinthians player is not equipped with a second EU passport.

[URL="http://www.transfermarketweb.com/index.php?action=read&idsel=127157"]http://www.transfermarketweb.com/index.php?action=read&idsel=127157[/URL]

[URL="https://www.facebook.com/permalink.php?id=203878256883&story_fbid=10151927122226884"]https://www.facebook.com/permalink.php?id=203878256883&story_fbid=10151927122226884[/URL][/QUOTE]

[B]Haberlerin tarihleri 10 Aralık 2013 ve 25.08.2013 :)[/B]

citothehan58 29.08.2014 19:14

[QUOTE=babapiton;918406][B]Haberlerin tarihleri 10 Aralık 2013 ve 25.08.2013 :)[/B][/QUOTE]

Piton gardas düzgün okusaydin gecen senin oldugunu söylemisdim zaten ;)

[QUOTE=citothehan58;918393]Yabanci kaynaklardan Julicei da Silvanin gecen sene Sivassporumuzun da istedigini görebiliyoruz.[/QUOTE]

babapiton 29.08.2014 19:16

[QUOTE=citothehan58;918410]Piton gardas düzgün okusaydin gecen senin oldugunu söylemisdim zaten ;)[/QUOTE]

Demekki düzgün okumadan cevap yazmamak gerek anlaşıldı :rolleyes:

citothehan58 29.08.2014 19:25

[QUOTE=babapiton;918411]Demekki düzgün okumadan cevap yazmamak gerek anlaşıldı :rolleyes:[/QUOTE]

Keske gelse ne güzel olur belki Carlos icin gelir Anzhi den zaten tanisiyorlar.

bonuce123 29.08.2014 19:52

arouca değilse kesin dandik bi adam alırlar ucuz diye artık kalite farkını kapatmamız lazım biraz paraya kıysınlar ben sürekli 5.6.7. olmayı başarı görümüyorum hedef yükseltmek lazım yoksa sürekli ilk 10 da olsak nolur artık şampiyonluk icin planlamalar yapılmalı hayal olarak kalmamalı

eyuphulagu 30.08.2014 02:54

Fanatik kaynaklı bir haber daha:Sivas’ta transfer bitmez!

Birçok takımın peşinden koştuğu Fenerbahçeli kaleci Ertuğrul Taşkıran'ı renklerine bağlayan Sivasspor, Brezilyalı orta saha oyuncusu Arouca Da Silva'yla prensipte anlaştı. Oyuncunun en geç yarına kadar Sivas'ta olması bekleniyor. Sezona Gaziantepspor'la oynayacağı maçla başlayacak Sivasspor, transfer döneminin sona ermesine yalnızca 3 gün kala düğmeye bastı. Kaleci Korcan'ın hazırlık maçlarındaki kötü performansı nedeniyle uzun süredir yeni bir file bekçisi arayışlarını sürdüren Kırmızı-Beyazlılar, Fenerbahçe'nin 25 yaşındaki eldiveni Ertuğrul Taşkıran'ı kadrosuna kattı. Fenerbahçe Yönetimi'ni uzun görüşmeler sonucunda ikna eden Sivasspor transferi resmi site aracılığıyla duyurdu. 1.91 boyundaki Ertuğrul Taşkıran, 70 kez Süper Lig, 4 kez Türkiye Kupası ve 3 kezde Avrupa Şampiyonası’nda forma terletti.

Prensipte anlaşıldı

Kaleci sorunu çözen Yiğidolar'da teknik direktör Roberto Carlos'un özellikle takviye istediği mevkiilerden biri de orta sahaydı. Genç çalıştırıcının verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarını hızlandıran yönetim, Santos'un 28 yaşındaki ön liberosu Arouca Da Silva'yla da prensip anlaşmasına vardı. Bu futbolcunun da yarına kadar şehre gelip imza atması bekleniyor.

Aydın dünden razı!

Sivasspor'daki sözleşmesi sona erdiği gibi Yiğidolar'la görüşmeden Bursaspor'un yolunu tutan Aydın Karabulut, Şenol Güneş tarafından kadrodışı bırakılınca ortada kaldı. Tecrübeli oyuncunun ismi eski takımı Sivasspor'la anılıyor. Edinilen bilgiye göre Aydın, yönetime, "İsterseniz geri dönerim" mesajı yolladı. Carlos'un vereceği karara göre bu transfer şekillenecek. Kaynak:Fanatik..........Fanatik sivassporun bu oyuncuyu alacağına dair sürekli haber yapmaya başladı;bakalım bu işin sonu nereye varacak..Fanatik'in dediği mi çıkacak;yoksa başka bir Da Silva mı takıma katılacak...

eyuphulagu 30.08.2014 03:19

jucilei yi Al Cazire takımı Anzi den 6 milyon euroya almış;adamı bu fiyatın altına satmazlar;ancak kiralık olarak belki verebilirler..Diğer ismi geçen Arouca Da Silva ise 28 yaşına gelmiş bir oyuncu;Santos takımına 4 yıl önce gelmiş....Bu oyuncunun eğer sözleşmesi bu yıl veya seneye bitiyorsa belki seneye bedava gitmesin diye daha az paraya bize verebilirler..3. ihtimal de bu oyuncular olmuyorsa beklenen transfer başka bir Brezilyalı Da Silva olmalı;eğer başka bir oyuncuysa bu gelecek oyuncu; ben bu oyuncunun geleceğe dönük genç bir oyuncu olacağını düşünüyorum.....Umarım geçmiş yıllardaki gibi son dak. da Çek Bednar,Perulu oyuncu Rengifo veya son alınan Brezilyalı oyuncu(santrafor) gibi oyuncular şoku yaşamayız...Böyle oyuncu alacaksak bence hiç almayalım;sonra bu oyuncuları göndermek de ayrı bir problem..

babapiton 30.08.2014 13:20

Turgut Doğan Şahin Kayserispor'a gitmiş,bence biz Aydın'a güvenmesek bu oyuncuyu kaçırmazdık.Umarım dediğim gibi olur.

yigidoyuzz 01.09.2014 10:53

lig başladı transfer bekliyoz bu nasıl iş korcan resmen hüsrana uğrattı doğubey transfer müjdele de yürğimiz ferah ettsin.. :confused:

buraks58 01.09.2014 12:35

her konuda takım ve yönetim için olumsuzda olsa yapıcı yorumlar yapmaya çalıştım. ancak artık transferdeki bu vurdumduymazlık insana yeter dedirtiyor. geçen sezon forvet yok devre arası transfer yapılmıyor birde eldeki oyuncular gönderiliyor.

bu sene bakıyorsun bir tek ibrahim toraman şu takıma girebilir. diğerleri kadro zenginliği oluşturacak isimler. dün sahada olan takıma 2 transferle katkı sağlamış olsaydık 3-0 4-0 alacağımız maçı 2-1 yenilmemiş olurduk. bir kaleci,bir de kaliteli ileri uç elemanı(orta ofans yada sol açık) alamıyorsan ve takımda bu yüzden 3 puan kaybediyorsa çıkıp bi açıklama yapmalısınız. millet ne transferler yapıyor.

[B]ilk kez bunu yazıyorum, hep destek olduğum yönetime, bu takımı böyle yönetecekseniz, heyecanınız kalmadıysa bırakın gidin. süper ligi kısıtlı kadro ile 5. bitirmişsin, carlos gibi bir markaya sahipsin ancak çıkıpta 2 kalite oyuncu alamıyorsunuz. bizim transfer kitabımızda herhalde bonservis verilmez kuralı var. bonservis verilirse da costa gibi aatıf gibi kaliteli oyuncular çıkar diyemi korkuyorsunuz. [/B]

dünkü mağlubiyeti gerçekten kabullenemedim. 70 dakika sahada 2.lig takımı antep var, sahada top oynamıyor adamlar,11 kişi savunma. maçı bitirecek 2. golü bir türlü atama sonra da gel kaleci hatasından maçı ver. emeği geçenlere teşekkürler.

shang 01.09.2014 12:57

bugün transferin son günü ve oturdum internetin başına ümitle transfer ismi bekliyorum inş gün bitmeden transfer açıklanır

meyzee 01.09.2014 13:30

[QUOTE=buraks58;918752]her konuda takım ve yönetim için olumsuzda olsa yapıcı yorumlar yapmaya çalıştım. ancak artık transferdeki bu vurdumduymazlık insana yeter dedirtiyor. geçen sezon forvet yok devre arası transfer yapılmıyor birde eldeki oyuncular gönderiliyor.

bu sene bakıyorsun bir tek ibrahim toraman şu takıma girebilir. diğerleri kadro zenginliği oluşturacak isimler. dün sahada olan takıma 2 transferle katkı sağlamış olsaydık 3-0 4-0 alacağımız maçı 2-1 yenilmemiş olurduk. bir kaleci,bir de kaliteli ileri uç elemanı(orta ofans yada sol açık) alamıyorsan ve takımda bu yüzden 3 puan kaybediyorsa çıkıp bi açıklama yapmalısınız. millet ne transferler yapıyor.

[B]ilk kez bunu yazıyorum, hep destek olduğum yönetime, bu takımı böyle yönetecekseniz, heyecanınız kalmadıysa bırakın gidin. süper ligi kısıtlı kadro ile 5. bitirmişsin, carlos gibi bir markaya sahipsin ancak çıkıpta 2 kalite oyuncu alamıyorsunuz. bizim transfer kitabımızda herhalde bonservis verilmez kuralı var. bonservis verilirse da costa gibi aatıf gibi kaliteli oyuncular çıkar diyemi korkuyorsunuz. [/B]

dünkü mağlubiyeti gerçekten kabullenemedim. 70 dakika sahada 2.lig takımı antep var, sahada top oynamıyor adamlar,11 kişi savunma. maçı bitirecek 2. golü bir türlü atama sonra da gel kaleci hatasından maçı ver. emeği geçenlere teşekkürler.[/QUOTE]

Değerli kardeşim,

yazdıklarının tamamen gerçeği yansıtıyor. Seni tebrik ederim.
Önceki yazılarımda belirtmiştim, takımlar transfer yapar bizimkilerde oyunce gönderir. Madem transfer ücreti ödemek istemiyorsun o zaman neden transfer dönemi girmeden oyuncu arayışına girmedin? Scout ekibin nerede?
Internet başında transfer müjdesini bekleyen kardeşlerime sesleniyorum:
Boşuna ümitlenmeyin. Transfer falan hikaye.

Ertuğrul geldi deniliyor ama Sivasspor tesisinde olmadığı müddetce inanmam!

Ama inşallah bu yönetim hepimizi ters cevirip bir transfer yaparsa cok sevinirim.
Transfer bitimine son saatler yaklaştı...

selamlar.

ci58 01.09.2014 13:34

Brezilyalı Messi geliyor!
Sivasspor'un Brezilyalı Messi diye bilinen Mazinho ile ilgilendiği öğrenildi.

30 Ağustos 2014 00:07

Sivasspor geçen sezon Japonya'nın Vissel Kobe takımında kiralık oynayan ve bu sezonda da Palmeiras'a geri dönen Mazinho'ya imza attırma aşamasına geldi.
Arap ve bazı İtalyan takımlarının da istediği 1.65'lik "Siyah Messi" için Roberto Carlos'un devreye girmesinin Sivasspor'u avantajlı duruma getirdiği bildirildi.
Kaynak: Fotospor

adres58 01.09.2014 13:49

[QUOTE=ci58;918757]Brezilyalı Messi geliyor!

Sivasspor geçen sezon Japonya'nın Vissel Kobe takımında kiralık oynayan ve bu sezonda da Palmeiras'a geri dönen Mazinho'ya imza attırma aşamasına geldi.
Arap ve bazı İtalyan takımlarının da istediği 1.65'lik "Siyah Messi" için Roberto Carlos'un devreye girmesinin Sivasspor'u avantajlı duruma getirdiği bildirildi.
Kaynak: Fotospor[/QUOTE]

Araştırma fırsatım olmadi. Ama bu adam forvetse kesinlikle asparagas haber diyebiliriz. Bi ton forvete sahibiz. Diğerlerinin yada Bunun turşusunumu kuracağız. Bize topu alip götüren asist yapan Adam lazim.

karamik 01.09.2014 13:50

Ya şöyle ökküz gibi iri yarı bir çam yarması kaleci alın yabancı olsun taktılar Türk kaleci diye ya arkadaş futbolda en önemli mevki kaleci asıl ona milyon dolar vereceksin iki top çıkarsa Antep maçı bizimdi korcan

babapiton 01.09.2014 13:53

[QUOTE=ci58;918757]Brezilyalı Messi geliyor!

Kaynak: Fotospor[/QUOTE]

"Anderson Soares da Silva" nihayet da Silva ortaya çıktı şu adamı alacak kadar paramız yoksa zaten vay bizim halimize,kötü haber bu oyuncuyu istiyosak Aydın işi yatmış demektir.Videolarına göre tipik bir vasat Brezilyalı Bireysel oynayan çalım atan,fiziği zayıf,son vuruşu berbat.Hiç yoktan iyidir diyebileceğimiz bir oyuncu.Bakalım ne olacak.

umitfidan 01.09.2014 15:35

[QUOTE=adres58;918758]Araştırma fırsatım olmadi. Ama bu adam forvetse kesinlikle asparagas haber diyebiliriz. Bi ton forvete sahibiz. Diğerlerinin yada Bunun turşusunumu kuracağız. Bize topu alip götüren asist yapan Adam lazim.[/QUOTE]

Adam forvet değil sol açık ve 10 numara pozisyonunda oynayabiliyor ve 10 gol 9 asist ile oynamış geçen sezon.

Ahwettt 01.09.2014 15:39

[QUOTE=babapiton;918761]"Anderson Soares da Silva" nihayet da Silva ortaya çıktı şu adamı alacak kadar paramız yoksa zaten vay bizim halimize,kötü haber bu oyuncuyu istiyosak Aydın işi yatmış demektir.Videolarına göre tipik bir vasat Brezilyalı Bireysel oynayan çalım atan,fiziği zayıf,son vuruşu berbat.Hiç yoktan iyidir diyebileceğimiz bir oyuncu.Bakalım ne olacak.[/QUOTE]

Bak bizim bilinçli Sivasspor taraftarları görmeden hemen kararını vermiş ağızdan transfer demeden istmezükk yaramazz kötü 3. sınıf amatör vs vs. Bize Messide gelse eleştirenimiz çıkar.Ya kardeş bu kadar eleştirmene gerek yokki zaten Yönetim ne yaparsanız yapın transfer yapmıyor. Olmayan görünmeyen transferin neyini eleştiriyorsunuz.

58megayigido 01.09.2014 15:50

Hiiiç ümidim yok

babapiton 01.09.2014 15:50

[QUOTE=Ahwettt;918774]Bak bizim bilinçli Sivasspor taraftarları görmeden hemen kararını vermiş ağızdan transfer demeden istmezükk yaramazz kötü 3. sınıf amatör vs vs. Bize Messide gelse eleştirenimiz çıkar.Ya kardeş bu kadar eleştirmene gerek yokki zaten Yönetim ne yaparsanız yapın transfer yapmıyor. Olmayan görünmeyen transferin neyini eleştiriyorsunuz.[/QUOTE]

Ben ne aldık dedim ne de istemem dedim.Yazdıklarımı yanlış yorumlama.Videolarına göre yorumu yaptım,Bakalım ne olacak dedim.Ama görüşlerine katılıyorum bu dediğin olayı yapan çok.

34MUAMMER58 01.09.2014 15:57

[b]gece 11.30 sularında enaz 900 kişi son dakika transfer süprizlerini bekliyecek ,geçtiğimiz sezon boş yere beklemiştik ,umarım bu gece boşa beklememiş oluruz,kaleci,aydın ve ortasaha transferi bitmiş olur [/b]

Ahwettt 01.09.2014 16:01

[QUOTE=babapiton;918778]Ben ne aldık dedim ne de istemem dedim.Yazdıklarımı yanlış yorumlama.Videolarına göre yorumu yaptım,Bakalım ne olacak dedim.Ama görüşlerine katılıyorum bu dediğin olayı yapan çok.[/QUOTE]

Canım hemşerim kusura bakma ben sadece seni kast etmedim. Ben Sivasspor taraftarlarının genellemesini söyledim. 3.liğden berri maçlara giderim. Mesela dünkü maç türbünde maç izlemeye gitmişiz. kimisi hocalık yapıyor kimisi küfür ediyor kimisi futbolcu gönderiyor.18 20 yaşalrındaki çocuklar liğin ilk maçı olmasına nazaran futbolcu yuhluyorlar. Ayıptır diyen 60 yaşındaki adamı dövmeye kalkıyorlar.Sivasspor yenilmeyecek diye bir kural yokki. Bak dünya Devi Real Madrit bile yenildi.Kıasacası benim demek istedğim şu her şeyi zamana bırakarak Sivassporumuza elimizden geldiği kadar destek olmaktır. Çünkü Başka Sivasspor yok 33 maçıda genelleme bu futbolcular oynacak

ahmet4158 01.09.2014 16:07

varya siteye 10 dk da bir giriyorum bir ses seda varmı diye ama yok yok yok yok

elimizdeki kadroyla idare edeceğiz gibi gözküyor. en ideal bence böyle

kaleci ( artık kim olursa farketmiyor )

toraman costa ümit ziya

cicinho adem

burhan atıf utaka

ahmet ( chriss )

ahmet4158 01.09.2014 16:07

yaşlı maşlı falandamı almıyorlar ya hiç mi adam yok 300 500 verecek kadar

etlidöktürek 01.09.2014 16:08

Gecen sene sezon arasi sabahlara kadar transfer bekledim bu sitede..bugün ise tınnn... Diyorum..

Soyözen 01.09.2014 16:51

Ertuğrul transferi netlik kazandı, Twitter'ında paylaştı... Hayırlı uğurlu olsun inşallah bu sezok kale problemini çözerler Korcan ile birlikte

furky.b 01.09.2014 17:03

Colman sozlesmesi fesh edildi..
Ilgilenirmiyiz???

eyuphulagu 01.09.2014 17:25

[QUOTE=furky.b;918791]Colman sozlesmesi fesh edildi..
Ilgilenirmiyiz???[/QUOTE]

Colman şu anda alabileceğimiz en iyi oyuncu;Carlos un istediği mevki ön libero ise Colman ı hemen alın derim..Mazinhıo yu 15 dak. dır izliyorum;o kadar çok videosu varki...Gelirse hiç hayır demem..Alanzinho,Erman karışımı bir oyuncu...Ben olsam Mehdi yi gönderip hem Colman ı hem de Mazinho yu alıp son dak. da sürpriz yaparım..Çünkü sivassporun son maçlarda gösterdi ki bu 2 oyuncuya da kesinlikle ihtiyacı var;hiç değilse orta sahaya tekniği yüksek 2 oyuncu alarak takımı orta sahadaki bilinen kazmalardan biraz olsun arındırmış hem de Atıf ın yükünü azaltmış oluruz..Bu oyuncuların geldiğini düşünün Atif belki bencilliklerinden arınıp belki takım içinde oynamaya başlar..Mazinho fiziği zayıf da olsa bizim takıma kesin faydalı olur..Mazinho yu izlerken Japonya da attığı frikik gollerini görünce bir an Erman sahada zannettim...Hiç yoktan iyidir;ban olsam son dak. da düşünmeden alırım...Zaten yapacak başka bir transfer de kalmadı...Aydın da üstüne olursa işte o zaman sivassporun bir başka türlü izleriz,hem de keyifle...

shang 01.09.2014 18:22

bu saatten sorada bi şey olmaz herkes bir bir patlatıyor transfer haberlerini biz bu şekilde devam edecez sanırım

kayi5834 01.09.2014 18:34

[QUOTE=eyuphulagu;918792]Colman şu anda alabileceğimiz en iyi oyuncu;Carlos un istediği mevki ön libero ise Colman ı hemen alın derim..Mazinhıo yu 15 dak. dır izliyorum;o kadar çok videosu varki...Gelirse hiç hayır demem..Alanzinho,Erman karışımı bir oyuncu...Ben olsam Mehdi yi gönderip hem Colman ı hem de Mazinho yu alıp son dak. da sürpriz yaparım..Çünkü sivassporun son maçlarda gösterdi ki bu 2 oyuncuya da kesinlikle ihtiyacı var;hiç değilse orta sahaya tekniği yüksek 2 oyuncu alarak takımı orta sahadaki bilinen kazmalardan biraz olsun arındırmış hem de Atıf ın yükünü azaltmış oluruz..Bu oyuncuların geldiğini düşünün Atif belki bencilliklerinden arınıp belki takım içinde oynamaya başlar..Mazinho fiziği zayıf da olsa bizim takıma kesin faydalı olur..Mazinho yu izlerken Japonya da attığı frikik gollerini görünce bir an Erman sahada zannettim...Hiç yoktan iyidir;ban olsam son dak. da düşünmeden alırım...Zaten yapacak başka bir transfer de kalmadı...Aydın da üstüne olursa işte o zaman sivassporun bir başka türlü izleriz,hem de keyifle...[/QUOTE]

Ağzına sağlık çok güzel söyledin ama bu yönetimle transferler sadece lafda kalıyor icraata geçen yok

HALIL 01.09.2014 19:45

her sene ayni transfer stressi ve hatalar biktim artik biktim !

Murad_Kelleci58 01.09.2014 19:55

Roberto Carlos, Vahid Halillodziç gibi yapmalıydı.. Yönetime elindeki kadroyla olmayacağını, takviye yapılmazsa kariyerini tehlikeye gireceğinden dem vurup, yönetime ayar çekecekti, ama adam o kadar mütevazi ki elindeki malzemeyi efektîf kullanıyor.. Bizde Ali Cengiz vari yöneticiler var ki, her tasa bir tarak uydurmakta zorlanmıyorlar maalesef..

Ha transfer mı dediniz.. Boşuna beklemeyin.. O beklenilen transferler
OL-MA-YA-CAK

yerliturkuaz 01.09.2014 20:32

Yine bir transfer dönemi yine umutlarla bekleyen sivasspor taraftarı. Yine umutlarımız kırılacak yine yönetim çıkacak bir sonraki transfer dönemi gerekli transferler yapılacak denilecek. Geçen devre arası bu taraftar forvet transferi istemişti ve takım koca bir devre nerede ise forvetsiz oynadık ve taraftar haklı çıkmıştı. Bu transfer döneminde taraftar orta saha istiyor yine yönetim transferi yapmıyor ve taraftarımızın bütün umutlarını tüketecekler. Umarım yine taraftar haklı çıkmaz.

Boşuna da beklemeyelim transfer olacak diye arkadaşlar....

sivasfutbol 01.09.2014 20:45

sivasspor yönetimi bu transfer döneminde para verip iyi bir transfer yapmadılar ben şimdi buradan soruyorum tff den ve liğ tv den alınan paralar nerelere harcandı yönetim sivasporun kör kuruşunun hesabını ve açıklamasını yapmalıdır.

34MUAMMER58 01.09.2014 20:57

[b]Taraftar atla deve istemiyor,transfer sırf transfer yapılmak için yapılmaz,bu takımın kalesi s.o.s veriyor,önliberosu s.o.s veriyor,sol kanat işlemiyor ,aydın gitti yerine adam almadık,nihat gitti,o kalitede 2.kalecimiz yok,kadir ve adem kardeşimiz ne uzuyor ne kısalıyor kapasiteleri oranında oynuyor,kelamul vesselam diyeceğim şuki,bu takıma aydın yada ayarında sol kanat ,kaleye ertuğrul geldide bence korcandan iyi değil ,birde topu dağıtacak ileri geri çalışacak ,holmen,melo,haçinsın gibi bir önlibero lazım ,umudum yokda bekliyoruz son dak süprizini. [/b]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:06.