![]() |
--->: II. Buruciye Şiir Akşamları
çok güzel bi şiir saol gardaş...
|
paylaşım süper eline sağlık...
|
çok güsel şiir saol paylaşım için.
|
[B]TEŞEKKÜRLER BİLGİİÇİN.................... [/B]
|
-->: II. Buruciye Şiir Akşamları
buruciye şiir geceleri gerçekten çok hoş bir organizsayon..kaçırlılmamasını tavsiye ediyorum..
|
[B]eyvallah dinliyim bi şiiri...saol[/B]
|
[B][COLOR="Indigo"]Bakiler hocadan nasip olursa Cebeci İstasyonu isimli muhteşem şiirini isteyeceğim.
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=Bi-eL1R5JDw"]İsterseniz Cebeci İstasyonu şiirini buradan Osman Öztunç yorumuyla dinleyebilirsiniz.[/URL] [/COLOR][/B] |
--->: Birkaç Şiir de Benden
[QUOTE=leblebi82;281593][B][COLOR="Indigo"]Evet müsaadenizle bende birkaç şiirimi ekleyeyim. Şimdilik amatörce son yazdığım birkaç şiiri ekliyorum.
[COLOR="Red"]AĞLAYAN[/COLOR] Herkeslerden habersiz Her damlası tertemiz Hıçkırırken nefessiz İşte benim ağlayan Hoyrat esen rüzgarda Sicim gibi yağmurda Görünmeyen kuytuda İşte benim ağlayan İstasyonda beklerken Gurbetlere giderken Vakitleri sayarken İşte benim ağlayan Bir mutluluk resminde Bir kavuşma gününde En mutlu bir düğünde İşte benim ağlayan Hastanede savrulup Kabristanda kahrolup Anılarla avunup İşte benim ağlayan Devletime dinime Tarihime dilime Bayrağıma ülküme İşte benim ağlayan Talha Gönülalan - 20 Kasım 2007 -------------------------------------------------------- [COLOR="red"]ÖZLEDİĞİM[/COLOR] Hasta imiş uzaklarda Ben burdayım aklım orda Bir fırsatını bulup da Gidebilsem, gidebilsem Şimdi n'apıyor acaba Bilmiyorum ne durumda Düzeldiğini duyup da Gülebilsem, gülebilsem Güzel günler çok yakında Güleceğiz ilkbaharda Kavuşup da en sonunda Görebilsem, görebilsem Bir ilkbahar sabahında Göz bebeğine bakıp da Gül yüzüne doya doya Durabilsem, Durabilsem Talha Gönülalan - 21 Kasım 2007 -------------------------------------------------------- [COLOR="red"]İÇİMDEKİ GURBET [/COLOR] Çok şehirler gördüm Çok gurbetler yaşadım Bir kalemle , defter oldu En iyi arkadaşlarım Yazdım içimdeki gurbeti Sığmadı defterlere Beklediğim vuslat güneşi Doğmadı gecelere Çevremdeki herşey sanki yalan Duvardaki saat bile yalancı Dibe vurmuşum anlaşılan Aynada gördüğüm suret yabancı Allahım ümitliyim yine de Beklediğim gelecekten Rüyamda gördüğüm güne Kavuşacağım bir gün gerçekten Talha Gönülalan - 21 Kasım 2007[/COLOR][/B][/QUOTE] abi çok güzel şiir gerçekten ben şiirden bişiy anlamam ama çok güzel bi şiir bana göre. |
--->: BİR DEMET ŞİİR...
[B][COLOR="Indigo"]YALNIZLIK
Toz pembeydi dünya bir zamanlar Karanlıklar görünmüyordu ümit limanımdan Ve birden karardı bütün ışıklar Bir sabah güneşi göremez oldum Göçmen kuşlar da gelmiyor artık Rüzgarlar şarkı söylemiyor bu bahar Sınırları zorluyor şimdi yalnızlık Günleri geceleri bilemez oldum Duvarlar karanlığın dostu, benim düşmanım Geceleri çatıyor kaşlarını pencereler Bütün kırdığım kalpler için şimdi çok pişmanım Bitmedi gözyaşlarım , gülemez oldum Talha Gönülalan - Aralık 2007- Sivas[/COLOR][/B] |
--->: BİR DEMET ŞİİR...
emegine saglik gardas...güzel........
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:57. |