SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   BİLGİ / YARDIM KUTUSU (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10544)

yusufener 05.07.2008 12:22

--->: BİLGİ / YARDIM KUTUSU

olum olsa olsa 50 ytl olur en fazla...

emremoni 06.07.2008 23:06

Ben de forumda konu açmak istiyorum ama nasıl açılacağını bişlmiyorum bana yardımcı olabilir misiniz lütfen ???

turka58 07.07.2008 01:57

[QUOTE=emremoni;383258]arkadaşlar bir sorum olacak sivas ta forma alacagım da ucreti ne kadar acaba ben mersin deyim bir bilgisi olan varsa solerse çok ii olur[/QUOTE]

gecen sene aldigimda 45 ytl idi yanlis hatirlamiyorsam
------------------------------------------------------

benim mesele ne oldu arkadaslar ya :D
cuma günü yola cikiyorumda ondan...

muhsin koçak 07.07.2008 02:42

[QUOTE=emremoni;384758]Ben de forumda konu açmak istiyorum ama nasıl açılacağını bişlmiyorum bana yardımcı olabilir misiniz lütfen ???[/QUOTE]

ilk önce siteye giriyorsun,ardından forumları tıklıyorsun ve konuyu açmak istediğin bölümü seçiyorsun(açmak istediğin konuyu yanlış yere açmamaya özen göstermelisin)seçtiğin yerin altında yeni konu aç başlığını tıklıyorsun ve konunu açıyorsun,bu kadar basit.hadi kolay gelsin.

turka58 16.08.2008 15:31

selamun aleyküm,

ben Türkiyedeydim bu yaz Sivasta ama biraz erken gitmistim yani ben ordayken yeni adidas formalar cikmamisti

simdi benim sorunum :

ben almanyada kaldigim icin bu formalari nasil alabilirim ?

ferdici5844 21.08.2008 21:30

afyon

mrb arkadaşlar afyon sandıklıda olan arkadaslarımız varmı varsa bana msj atabilirlermi şimdiden teşekkürler(sandıklı myo)

emrebulut 05.09.2008 09:41

--->: SİVASımızın Amatör kulüpleri...

arkadaslar ben trabzondan emre sizlerden bana yardımcı olmanızı istiyorum ben bundan sonraki yaşantımı sivasta geçirmeyi düşünüyorum ve sivasta iş bulmaktan önce bi amatör klup bulup oynamayı düşünüyorum ben şu anki klubumle anlaştım ve lisansımı aldım oraya gelebilmek için sadece her hangi bir klup yöneticisiyle görüşüp anlaşmam kaldı ama kimseyi tanımayp bilmediğim için hiç kimseye ulaşamıyorum bana lütfen yardımcı olun
tel numaram : 05062726183

intihar_mavisi 10.09.2008 03:25

arkadaslar sivasspor formasını nerede bulabilirim netten alabileceğim yer varmı

ozxes 11.11.2008 14:11

Cevap: BİLGİ / YARDIM KUTUSU

Bütün Sivaslı arkadaşlara selamlar.Sivassporun yeni sezon formalıarndan almak stiyorum fakat İzmirde oturuyorum acaba internetten alabileceğimiz bir adres varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

EyüphanAydın 14.12.2008 06:15

Cevap: BİLGİ / YARDIM KUTUSU

[B]Arkadaşlar Sivas'ta mağaza açıldı,Tüm formaları oradan alabilirsiniz.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:40.