![]() |
--->: ALANYASPOR:1 SIVASSPOR:0
[B]YAZIK OLDU !..[/B]
ÖNCE ALANYASPOR'U TEBRİK EDİYORUZ. SONRA DA, İŞİ CİDDİ ALMAYANLARI VE HELEDE TRABZONSPOR'LULARA KONUŞMA HAKKI DOĞURDUKLARI İÇİN SORUMLULAR KİMSE ONLARI KONUYU DÜŞÜNMEYE DAVET EDİYORUM. ASLINDA KAÇAN ÇOK BÜYÜK BİR FIRSATTIR. ŞU PARASIZ ZAMANIMIZDA, TARAFTARDAN VE SİVASSPOR'U SEVENLERDEN PARA TOPLAMAYA ÇALIŞTIĞIMIZ BİR DÖNEMDE FEDERASYONDAN GELECEK TOMAR TOMAR PARALARI ELİMİZİN TERSİYLE GERİ ÇEVİRDİK. YARIN BİRGÜN KALKIPTA İNŞALLAH, FUTBOLCULARIN PARALARINI ÖDEYEMİYORUZ GİBİ BİR BEYANATLA KARŞILAŞMAYIZ ! ... AMA MORAL BOZMAK YOK, BU TAKIM LİGDE ADINDAN ÇOK FAZLA SÖZ ETTİRİR MERAK ETMEYİN. BAŞARILAR VE GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYOR. . |
Hayırlısı olsun ama ben sivasa yakıştıramadım.
|
[QUOTE=UTKUM_58;253918]bosverin takmayin arkadaslar fortis turkiye kupasinda oynasak ne olur oynamasak ne olur canlari sagolsun kaybetiler iste.lige asilsinlar uefaya kalalim yeter.BULEN HOCANIN BIR BILDIGI VAR DEMEKKI:NEDEN DERSENIZ MACA YEDEK AGIRLIKLI CIKMIS saglik olsunnnnn CANLARI SAGOLSUN PASALARIN ASLANLARIN ;BIDAHAKINE INSALLAH OK::SIKMAYIN CANINIZI RAHAT OLSUN::[/QUOTE]
Kardeş dediğin doğru ancak insanın canını sıkan nokta Bülent hocamızın maçtan evvel ''final oynamayı hedefliyoruz'' deyip, daha sonra maça yedek ağırlıklı çıkıp daha guruplara kalamadan veda etmek insanın canını sıkıyor. Öyle değil mi, eğer kupayı ciddiye almıyorsan neden hedefimiz final oynamak deyip insanları beklentiye sokuyorsun? Neyse, her halükarda biz futbolcularımızı da Bülent hocamızı da destekliyoruz. Allah yardımcıları olsun... Umarım Bursa maçında ikici şoku yaşmayız! |
dostum sivas yedekle çıkmadıkı..bütün kozları sahadaydı.bir iki tane olur bırakta olsun..takım saldırdı posızyonza gırdı ama atamadı.atamadıgından cok bızımkıler sıper oldu onune..bence hocaya suc yok
|
[B]Böyle yenilgilere alışmak lazım büyük takım olma yolunda böyle çelmeler her zaman yiyeceğiz önemli olan yıkılmamak ve kendini toparlayabilmektir. Sağlık olsun lige önem veririz bizim için daha iyi oldu aslında.[/B]
|
-->: ALANYASPOR:1 SIVASSPOR:0
bizim için önemli olan lig'dir. kupayla beraber ligi götürmek biraz zordur.
|
Bu maça gittim Sivasspor cok kotu bir futbol ortaya koydu ben bile alnyaspora nasıl yenıldıgımıze inanamıyorum yanı takım sankı dokuluyordu 2. ligin b kategorisinde bulunan bir takıma nasıl yenılebılırız yanı oyuncularında bu macı ciddiye almamasından dolayı oldu boyle bırsey. birde kadro degısıklıgınden dolayı orta sahada mohammedin olmaması defansta sedat bayrak niye yoktu. Bunu en iyi Bülent uygun bilir.
|
sağlık olsun arkadaşlar alanyayı küçümsemeyelim adamları izledim geçenyılda ii diler
|
eywallah abı..bu sene evimizdeki 4 maçı aldık hiç gol yemeden..sivas maçı 5. mactı ve yıne yemedık evımızde ıyıyız
|
[B][COLOR="Indigo"]3 yıldır Trabzon kaç kere yenmiş bizi canım bak bakıyım bir istatistiklere[/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:41. |