![]() |
--->: SİVASLI ÜNLÜLER
[QUOTE=muhsin koçak;288178]doğru dostum ligtv de kendi ağzından duydum ben,celalettin cerrahın sivaslı olmadığına eminim,birde kafa kağıdında doğum yeri sivas yazıyor diye her kese sivaslı demenin ne kadar mantıksız olduğunu gösterdi sivasspor bize,sivaslı olmak için önce sivası sevmek gerekmez mi sizcede?[/QUOTE]
Ne demek oluyor anlamadim. Benim Dayim Erdogan Alkan´in, Kendisi sairdir, annesi ve babasi Sarkisla dogumlu. Kendisi Samsunda dogmus ve nufusa kayitli oldugu yerde Sivas, Sarkisla Biz 4 kardesiz, en kücügü benim, annem, babam ve kardeslerim Sivas dogumlu, ben Ankara dogumluyum. Eger ben kendimi Sivasli hissediyorsam, Sivas´liyimdir. O kadar. Ayirim yapmayin ayiptir. |
CEM YILMAZ IN AİLESİ GÜRÜN ESKİHAMAL KÖYÜNDEN OLUP KENDİ İSTANBUL DOGUMLUDUR
|
Sivas'ın ünlüsü çokta memlekette duran ünlüsü yok.. :)
|
benim için en ünlü ve büyük sivaslı takımına memleketine adam gibi sahip çıkandır. biz ne yapalım ünlüymüş sivaslıymış bilmem kaç tane işe yaramaz kişiyi. 20,000 tane ünlü var oda mesaj atanlar. onlarında isimleri belli değil olmasında
|
mesaj atan ünlü sayısı 20000 değil bazı yiğidolar 2 veya daha fazla sayıda mesaj atmıştır....
sivasın çok sayıda ünlü şahsiyeti var evet..bu şahsiyetler sivas için ne yapmıştır yada ne yapmaktadır kocaman bir soru işareti.... |
Cem Yılmaz SİVAS ın Gürün ilcesinin eskihamal koyundendır! bide arkadaslar emel sayın sivaslımıkı yaw :D
|
[quote=biyolog4;324548]mesaj atan ünlü sayısı 20000 değil bazı yiğidolar 2 veya daha fazla sayıda mesaj atmıştır....
sivasın çok sayıda ünlü şahsiyeti var evet..bu şahsiyetler sivas için ne yapmıştır yada ne yapmaktadır kocaman bir [B]soru işareti[/B]....[/quote] [B][COLOR=red]Sivas' [/COLOR][/B]lı çok [B]ÜNLÜ[/B] var. Ancak; [B]''ÜN''[/B] lü pek yok...! [B]ÜNLÜ' [/B]lerin [B]ÜN[/B]'ü pek çıkmıyor. Bu da kocaman bir [B]ÜNLEM[/B] işareti...!!! . . . |
arkadaslar bakin unlu olmak bisey degil onemli olan adam olmak sivasa birseyler verebilmek onemli olan.he bu arada lafim herkese degil unlululerin icerisinde degerli ve saygi deger abilerimiz var onlara lafimyok.HERKES SENIN GIBI OLSA ABDULLATIF SENER ABI.
|
[QUOTE=oguzhan_1616;324501]celattin cerrah konya akşehirli[/QUOTE]
Cerrah baba Eskişehirli.Esese başarılar. |
[B]Bana göre, [COLOR="Red"]Sivas[/COLOR]' ın ünlüleri :
- Yemlik - Evelik - Kuşburnu - Kuzukulağı - Karamık - Ebem kömeci - Madımak - Aluç - Dağ armudu - Mantar - Sarı çiçek (Çiğdem) - Nevruz - Işgın - ... Bunlar hep [COLOR="Red"]ot[/COLOR] cinsi demeyiiiiinnnn ; Bu [COLOR="Red"]ot[/COLOR] dediklerinizin sesi daha çok çıkıyor...! Hele heleeeee... [COLOR="Red"]İT' [/COLOR]imizin sesi daha bir gür çıkıyor...![/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:05. |