SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   GaziantepSpor/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16308)

cevik27 10.02.2008 15:19

--->: GaziantepSpor/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorum

SON OLARAK YOK 5 ATICAZ FALAN DİYEN ARKADASLAR VARDI LÜTFEN ÖMRÜNÜZDE HİÇ MAC İZLEMİYORSUNUZ SANIRIM EGER BECERİKLİ OLSKA SİZİ HAKLI CIKARACAKTI GAZİANTEPSPORUMUZ EVET 5 OLACAKTI AMA AKIN KURTARDI.
BETO 5 TANE NET KACIRDI.
BEKİR 6 PASIN İÇİNDEN KACIRDI
M.POLAT AKININ DİBİNDEN KACIRDI
BETONUN VURUSU DÖNEN TOP DİREK
SON DAKİKA VOLKAN ARSLAN VURDU KALECİYİ GECTİ HAFİF DİREGE CARPIP CIKTI(EMİNİM BU POZİSYONDA HERKESİN YÜREGİ AGZINA GELDİ CÜNKÜ 2 DK UZATMA VERMİŞTİ TAM BİTİYORDU GOLL DEDİ,K AMA KISMET OLMADI.)

KISACA 5 DİYENLER YAKLASTI AMA GAZİANTEPSPORUMUZ 5 LİYORDU...

tekniker58 10.02.2008 15:30

arkadaşlar işin açıkcası kimse 0-0 gibi birsonucu beklemiyordu. açıkcası bende dahil. ama olmadı. üzülmek yok, kırılmak yok, durmak yok sonuna kadar devam edeceğiz. bizim için sonuç önemlidir.

alem_halil 10.02.2008 15:38

yenilmediğimize çok şükür valla ben yenilecik diye korkuyodum buda iyi oldu sağlık olsun...

zarathusra 10.02.2008 15:46

kazanamadıgımız icin üzgünüm ama gaziantepsporumuz bunu telafi edecektir.sivasspor cok kötü bugün akına dua edin.bülent uygunun akılalmaz demecleri sivassporum köküne dinamit koymus ve fener macından sonra patlamıstır gecmiş olsun..

forza antep

puar 10.02.2008 16:14

Gaziantepli izleyiceler bile kazanmamız isterken bizim oyuncularımız aklının bile ucundan gecirmeyerek 1 puana razı oldular. onu hak ettikmi dersek herşey ortada :(

SenSetik 10.02.2008 16:42

son iki maçtan çıkaracağımız dersler var...çıkarabilirsek tabi..mesela m.ali'nin ben ne yapıyorum? hiç maçta topa küsülürmü, bazen ne lkjadarda bencil oluyorum demesi lazım....Hayrettin'in en iyisi ben taktik idmanı bırakayım biraz top hakimiyrti çalışayım, biraz pozisyon nasıl alınır bunları hatırlıyayım demesi gerekir...takımda ismini söylrmrk istemediğim bazı adamların "yav devran abi 37 yaşına gelmiş nr biçim koşuyor, ben bu yaşta onun iki katı koşmalıyım demesi lazım...... lazım da lazım.....yoksa kimse hayal kurmasın...gerçekler acı amam bu futbolla 4. bile zor....

eğer bütün dersler çıkarılırsa bunun yanında iki hafta da alınan bir puan da( son zerresine kadar hak ETMEDİK ) öpülüp başa konmalı...

bizde artık (en başta ben !!!) ayaklarımızı yere basalım...kimse bu sözlerimden dolayı bana kızmasın...ama gerçek bu arkadaşlar..birkaç hafta önce birçok arkadaşa bu konudan dolayı kızmıştım ama aşk bazen insanın gözünü karartıyormuşş !!!

mirkelam2727 10.02.2008 17:10

arkadaşlar karamsarlığa gerek yok siz şampiyon olacaksınız o kadar daha ötesi yok gaziantep halkı sizi canı gönülden destekliyor...

bu arada maç sırasında sivasspor diye tezahürat yapan antep taraftarına ve gaziantep diye tezahürat yapan sivas taraftarına teşekkür ediyorum..

dostluksa kardeşlikse işte bu maçta yaşandı...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:52.