![]() |
-->: HALI SAHA MAÇI
hocam atladığın nokta biz [B]amatör[/B] değiliz :D
damarımızı kesseniz kanımız kırmızı akar :) 4 büyük yok tek büyük kırmızı takım :) |
-->: --->: HALI SAHA MAÇI
[QUOTE=sensetik;317536]ben amatör kümede senede 500 bilemedin 400 gol garanti attığımı söylemişmiydim :confused: :D :D
gerek yok çünkü oratalama maç başına düşen 15 golü sizin için 30'a çıkarttığımda bunu zaten öğrenmiş olacaksınız...:D her zaman her yerde en büyük beyaz takım !!![/QUOTE] [B]hocam ben futbola direk profesyonel olarak başladığım için amatörlükte bu iş nasıl bilemiyorum :D[/B] |
--->: HALI SAHA MAÇI
ben size pazar akşamı öğretecem o zaman amatörlüğü :)
şimdi form tutmak için düzenli uyumaya başlamam lazım. bilgisayarımı kapatıp yatmadan önce size son sözüm.......savunun kalenizi pele geliyor :D |
-->: HALI SAHA MAÇI
yigiter, bu tip söylemler sanada tanıdık geliyo mu..? :D :D
|
--->: -->: HALI SAHA MAÇI
[COLOR="Red"][B]1.[/B][/COLOR] [B]yiğide58[/B]
[COLOR="red"][B]2.[/B][/COLOR] [B]jakobieen[/B] [B][COLOR="red"]3.[/COLOR][/B] [B]Alem Halil[/B] [B][COLOR="red"]4.[/COLOR][/B] [B]merkez_hakan[/B] [B][COLOR="red"]5.[/COLOR][/B] [B]tunga[/B] [B][COLOR="red"]6.[/COLOR][/B] [B]ceza_tolga_rep[/B] [B][COLOR="red"]7.[/COLOR][/B] [B]tekniker58[/B] [B][COLOR="red"]8.[/COLOR][/B] [B]yiğiter187 [/B] [COLOR="Blue"][B]1.[/B][/COLOR] [B]Furkan[/B] [COLOR="blue"][B]2.[/B][/COLOR] [B]leblebi82[/B] [B][COLOR="blue"]3.[/COLOR][/B] [B]Abdullah Duman[/B] [B][COLOR="blue"]4.[/COLOR][/B] [B]babyface[/B] [B][COLOR="blue"]5.[/COLOR][/B] [B]merkez_emre[/B] [B][COLOR="blue"]6.[/COLOR][/B] [B]Ahmetturan90[/B] [B][COLOR="blue"]7.[/COLOR][/B] [B]Hayal_58[/B] [B][COLOR="blue"]8.[/COLOR][/B] [B]sensetik[/B] kırmızı takım galipp :D:D |
-->: --->: -->: HALI SAHA MAÇI
[QUOTE=yiğide58;317544][COLOR="Red"][B]1.[/B][/COLOR] [B]yiğide58[/B]
[COLOR="red"][B]2.[/B][/COLOR] [B]jakobieen[/B] [B][COLOR="red"]3.[/COLOR][/B] [B]Alem Halil[/B] [B][COLOR="red"]4.[/COLOR][/B] [B]merkez_hakan[/B] [B][COLOR="red"]5.[/COLOR][/B] [B]tunga[/B] [B][COLOR="red"]6.[/COLOR][/B] [B]ceza_tolga_rep[/B] [B][COLOR="red"]7.[/COLOR][/B] [B]tekniker58[/B] [B][COLOR="red"]8.[/COLOR][/B] [B]yiğiter187 [/B] [COLOR="Blue"][B]1.[/B][/COLOR] [B]Furkan[/B] [COLOR="blue"][B]2.[/B][/COLOR] [B]leblebi82[/B] [B][COLOR="blue"]3.[/COLOR][/B] [B]Abdullah Duman[/B] [B][COLOR="blue"]4.[/COLOR][/B] [B]babyface[/B] [B][COLOR="blue"]5.[/COLOR][/B] [B]merkez_emre[/B] [B][COLOR="blue"]6.[/COLOR][/B] [B]Ahmetturan90[/B] [B][COLOR="blue"]7.[/COLOR][/B] [B]Hayal_58[/B] [B][COLOR="blue"]8.[/COLOR][/B] [B]sensetik[/B] kırmızı takım galipp :D:D[/QUOTE] sevgili yiğide, bu maç pek bi önemsiz olduğundan seni bu maçta dinlendirelim.. sen bize, önümüzdeki daha zorlu maçlarda lazımsın :) bu zayıf rakip için yormayalım seni :D |
mrb. gardaş bende gelirim
kale haric heryerde oynarım |
--->: -->: --->: -->: HALI SAHA MAÇI
[QUOTE=jakobieen;317548]sevgili yiğide, bu maç pek bi önemsiz olduğundan seni bu maçta dinlendirelim.. sen bize, önümüzdeki daha zorlu maçlarda lazımsın :) bu zayıf rakip için yormayalım seni :D[/QUOTE]
doğru söylüyorsun rakip pek bi zayıf tek başıma bile yenerim :D:D |
-->: --->: HALI SAHA MAÇI
[QUOTE=memet24;317549]mrb. gardaş bende gelirim
kale haric heryerde oynarım[/QUOTE] kadrolar tamamlandı arkadaşım, bi daha ki organizasyonda senide aramızda görmekten mutluluk duyarız.. :) |
Evet futbolculara önemli bir çağrıda bulunmak istiyorum.
Bu önemli maç öncesi kesinlikle basın mensuplarıyla görüşmeyiniz ve kendinizi maça kadar saklayınız. Lakin Ulusal basından önemli bir isim, bizim yerli basından biriyle anlaşmış ve sizlerle görüşeceklermiş ve odalarınıza kadar gelecekmiş diye bir istihbarat aldım. Kesinlikle bu oyuna gelmeyin ve buna izin vermeyiniz. Geçmişte bunun cezasını ağır bir şekilde ödedik, umarım bidaha yaşanmaz.:D |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:51. |