![]() |
-->: *SİVASTAN KAR MANZARASI*
Sivastaki kışı ve kar manzaralarını bizlerle paylaştığın için size teşekkür ederim
|
--->: *SİVASTAN KAR MANZARASI*
[URL=http://img301.imageshack.us/my.php?image=s5000469cr7.jpg][IMG]http://img301.imageshack.us/img301/1101/s5000469cr7.th.jpg[/IMG][/URL]
|
AKSU PROJESİ AKBUZ OLDU
[B]Sivas Belediyesinin Sivas'a değişik görüntü vermesi için yaptığı
çalışmalardan olan AKSU projesi havaların dondurucu soğuğundan nasibini aldı. Projenin de adını değiştirdik "AKBUZ PROJESİ"[/B] |
[QUOTE=yusufkayıpmaz;323373]Kardeş tamam karlı ama bide bizim sokağı gör!!!:([/QUOTE]
[B]Kardeş senin sokak neredir... Söz vermeyeyim ama yolum düşerse çeker yayınlarım...[/B] |
aksunun foto su çok güzel.akbuz ismide çok yakışmış bence.biz en iyisi yazın aksu kışında akbuz diyelim.aslında normalde rengini begenmedigim yeşil evler bile güzel çıkmış görüntü için tşkr
|
sivasa kar yakışıyor arkadaşlar kim nederse desin yigit lakapıyla anılırmış.ne demiş kar a aslen erzurumluyum sivasta konaklarım yozgatta otururum demiş.
|
--->: APT. OTOPARKTAN ARAÇ KURTARMA OPERASYONU
[QUOTE=Rallim58;323599][B]Büyükşehirlerde komşuluk ilişkileri hatıralarda kalırken bizler Apartmanı ayağa kaldırıp
Turan beyin arabasını kurtarma operasyonu yaptık. Nizamettin yine herzamanki borazan sesiyle, Ahmet'le Fikretin sesizce katılımı Garibim Takçı ise ortama ayak uydurması ve apartmanın onursal başkanı Rallim58 de çavuşluğu ile aracımızı 6 gündür mahsur kaldığı yerden kurtardık. Rallim58'in aracı ise kurtarılmayı bekliyor (arka planda)... Tabi ardından Ülkemizi temsilen Şampiyonlar ligindeki Fener'in zaferi için maça... Sevsek de sevmesekde Fener'e tebrikler, Galatasraya'a da bu akşamki maçında başarılar...[/B][/QUOTE] gardas sormasi ayip degilde bu fotograf nerde cekildi bizim mahalleye benzettimde o yuzden soruyorum |
bu görüntüyü 15 senedir göremiyom yaw:( özledim vallaha
|
su memleketın karına kısına tozuna topragına olunmez mı bea siVAsın tadı hıc bı yerde yok sıvasım bambaska
|
valla ben bu kari ilk defa goruyorum bu kadar siddetli yagmis iyi oldu ama goremedim yine insallah seneye
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:12. |