![]() |
-->: MAÇ TRT-1' DE
Arkadaslar Bende baktim sivas maci TRT 1 veriyor diyorlar insallah dogrudur ama kaynak veriyorlar dogrudur
|
--->: -->: MAÇ TRT-1' DE
[QUOTE=Ensar;392882]Arkadaslar Bende baktim sivas maci TRT 1 veriyor diyorlar insallah dogrudur ama kaynak veriyorlar dogrudur[/QUOTE]
yazdığından bişey anlamadım,nereye baktın ve kim veriyo diyo? |
--->: -->: MAÇ TRT-1' DE
[QUOTE=Ensar;392882]Arkadaslar Bende baktim sivas maci TRT 1 veriyor diyorlar insallah dogrudur ama kaynak veriyorlar dogrudur[/QUOTE]
nereye baktın kaynak ne gazete ve forum siteleri kaynak değildir yayıncı kuruluşla ilgili bir bilgin varsa doğrudur az önce trt fragman geçti o saatte sayısal gece var |
--->: Yayın Hakkında
herkes bişi sallıyor yha bu nasıl iş anlamadım gitti..
|
-->: MAÇ TRT-1' DE
mac trtde mi degilmi? Ben turkiyede deilim, arayamiyorum!
|
--->: maç naklen yayınlanacak....
[QUOTE=dülger58;392875]20:00 Ana Haber Bülteni
20:30 Hava Durumu 20:35 Reklam 20:40 Sayısal Gece 21:00 [COLOR="Red"]Braga-sivasspor intertoto 3 tur [/COLOR] 23:15 Atlantis "StargateAtlantis 00:15 Ganj 01:10 Reklam 01:15 Günün Ardından KEŞKE BU ŞEKİLDE OLSADA MAÇI SEYRETSEK İNŞALLAH BİRİLERİ VERİRDE SEYREDERİZ PEK UMUT YOK....[/QUOTE] ben de umutlandım birden.............. :D |
--->: Yayınla ilgili son nokta burası!!!!!
bekleyip görcez...............................
|
--->: Yayın Hakkında
başım döndü bi topicten diğerine atlıya atlıya bakıyoz ama birbirine tam ters bilgiler geliyo, hangisine inancağımızı şaşırdık...AMA gerçek olan şu ki trt de saYısal bilmem nesi varmış, o vermiyosa başka kanal vermez bu maçı...çok büyük ihtimal radyodan dinlicez artık..İNŞAALLAH 2-0 yapıp uzatmalarda zafer elde edicez, ZAFER YAKINDIR İNŞAALLAH
|
-->: Yayın Hakkında
mac baslasada bu tartismada bitse yaaaa, ufff.
|
--->: CANLI YAYIN...!
[QUOTE=Divriği58-;392771]MALMISINIZ BIRADER YOKSA KAFAMI BASMIYOO
Details: Aston Villa - OB Odense EURO TIME : 18:15 TURKEY TIME : 19:15 Aston Villa - OB Odense EURO TIME : 18:15 TURKEY TIME : 19:15 menos Friendly Club Match Details: FC Porto - CELTİC EURO TIME : 22:00 TURKEY TIME : 23:00 Brazilian Campeonatos - Round 15 Details: Fluminense FC RJ - Cruzeiro EURO TIME : 23:20 TURKEY TIME:00:20 Fluminense FC RJ - Cruzeiro EURO TIME : 23:20 TURKEY TIME:00:20 menos BİZİ NE ARA VERECEK SOLEDE O SAATDE ACIP IZLIYIM YAYIN AKISI DOLU __________________[/QUOTE]19:00 da başlayan maç 20:45 te biter.. bizim maç 21:00 da başlar 22:45 te biter.. diğer maç da 23:00 da başlar.. matematik hocan kim senin bi hesap yapamadın.. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:40. |