SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Eskisehirspor/SIVASSPOR maci tahminleriniz ?? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20740)

26es1965 21.09.2008 14:55

--->: Eskisehirspor/SIVASSPOR maci tahminleriniz ?

BU KALPLER SANA TUTSAK TARAFTARIN YANINDA BAK
KORKAMADAN SALDIR ESES KRAL KİMMİŞ GÖRSÜN HERKES

AZRAİL GELSE
HAYAT BİTTİ DESE
SEVAPLARINDAN ÇOK GÜNAHIN VAR DESE
TEK GÜNAHIMIZ SENİ SEVMEK İSE
ESKİŞEHİRLİYİZ CEHENNEMDE BİLE

ESESİM BAK İŞTE TARAFTARIN HER ZAMANKİ YERİNDE
SEN İSTE GELİRİZ SENİN İÇİN SEVE SEVE ÖLÜME

SİYAHINLA KIRMIZINLA BİR EFSANESİN ESE ANADOLUDA
NE BİR İNAT NE BİR HEVES UĞRUNDA ÖLMEYE HAZIRIZ ESES

DAHA YAZAYIMMI

MeXeS58 21.09.2008 15:34

fanatıgın net sayfasını bı okuyun ıstersenız tunc kayacı ne demıs taraftarla ılgılıı sonra glın buraya

Yiğiter 21.09.2008 15:38

-->: Eskisehirspor/SIVASSPOR maci tahminleriniz ??

[B]Taraftar şaşırttı[/B]
12 yıllık Süper Lig hasretine son veren ancak galibiyetle tanışamayan Eskişehirspor, Sivasspor maçında ateşli taraftarından yoksun bir şekilde oynadı. Kırmızı-Siyahlı futbolveserler, havanın yağışlı ve karşılaşmanın başlama saatinin iftar vaktine yakın olmasından dolayı mücadeleye ilgi göstermedi. Yaklaşık 6 bin kişilik Eskişehirsporlu taraftar tribündeki yerini alırken, az sayıdaki Sivassporlu futbolseveler de takımlarını takip etti.
[B]Tunç Kayacı FANATİK[/B]

eskisehirsporrr 21.09.2008 15:54

Tunç kayacı mı belirliyor taraftarın gücünü?Taraftarölçer aleti mi varmış onun elinde :DKomik olmayın arkadaşlar karşınızda rize,manisa,denizli yok ESKİŞEHİR 3.ligde bile 20binlere oynayan tribünler var..

MeXeS58 21.09.2008 15:55

stad 10000 kısılık neyden bahsedıyorsun sen yaaa

eskisehirsporrr 21.09.2008 16:10

Tff nin sitesine GİR eskişehir atatürk stadyumuna bak kaç kişilik kapasitelikmiş 18.500 olması lazım !..Yahu ne kadar bilmeden konuşuyorsunuz anlamıyorum..

58isa58 21.09.2008 16:14

[QUOTE=eskisehirsporrr;415443]Tff nin sitesine GİR eskişehir atatürk stadyumuna bak kaç kişilik kapasitelikmiş 18.500 olması lazım !..Yahu ne kadar bilmeden konuşuyorsunuz anlamıyorum..[/QUOTE]

HE YA DOGRUDUR GİT SENE GARDAŞIM KENDİ SİTENE NE FİTLİK YAPYRSN BURADA ADAM GİBİ KONUŞACAKSAN KONUŞALIM... AMA UNUTMA İKİNCİ YARI ES ES MAÇINDAN SONRA DA SENLE YAZIŞMAK İSTERİM...:rolleyes:

eskisehirsporrr 21.09.2008 16:16

Kardeşim sitenizden bi arkadaşınıza yardımcı oluyorum bi konu hakkında merak etme giderim.Ben gerçekleri söyledim sizde haklısınız doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar..Ben sivas a gelicem istersen tanışırız orda çay ısmarlarım sana;)

58isa58 21.09.2008 16:18

[QUOTE=eskisehirsporrr;415449]Kardeşim sitenizden bi arkadaşınıza yardımcı oluyorum bi konu hakkında merak etme giderim.Ben gerçekleri söyledim sizde haklısınız doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar..Ben sivas a gelicem istersen tanışırız orda çay ısmarlarım sana;)[/QUOTE]

GEL GARDAŞIM EVİMİZDE MİSAFİR DE EDERİZ YEDİRİR İÇİRİR YOLLARIZ...BİZ İSTERSEN 2 GUN ÖNCESİNDEN GELDE GEZDİREYİM SANA SİVASI...BİZ ANADOLU COCUYUK GARDAŞ...KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIKTIR...

eskisehirsporrr 21.09.2008 16:36

Eyvallah işlerimi ayarlarsam gelirim..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:33.