SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   BÜLENT UYGUN ISTIFA Etmeli mi ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27338)

burro58 26.09.2009 23:46

Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA

konu açabilen ustalara sesleniyorum burada bülent uygunun yerine kimin gelmesini istersiniz diye bi bölüm açılsa fena olmazmı insanlar fikirlerini tek cümle halinde belirtse

emin kara 27.09.2009 00:18

yapmayın arkadaşlar hocaya bukadar yüklenmeyin maçtan sonra hocanın halini görmüştürsünüz kazanmayı enaz bizim kadar oda istiyor ancak ne hikmetse birtürlü istedigi futbolu ortaya koyamıyor bir yakım ancak bukadar sansız olur bizler birazdaha sabredelim inşalah her şey güzel olacak sivasımız allahın izniyle antalya maçı ile galibiyete başlayaçak evimizde takımımızı lütfen yalnız bırakmayalım bemim için bu yenilgi tabiiki çok agır oldu hatta üzüntüden uyuyamıyorum biliyorumki her şey düzelecek ümitsizlik bize yakışmaz taraftar kendine düşeni yapmalı bülentin bu satten sonra istifası takımımıza fayda saglamaz bu takımı engüzel yerlerde görmek dilegi il

yigido yakup 27.09.2009 00:26

bülent uygunun istifasi olamaz bu kadro bülent uygun kurdu ve ibre birgün arti tarafa dönecek.hocanin istifasi bize kayip olan 7 haftaya ilave ek olarak bir 7 hafta rizikosu beraberinde getirir o zaman dönülmez yola girilmis olur,allah tan bu sene düsme potasi cok güclü degil.

revenge58 27.09.2009 00:43

arkadaşlar fazla yazışmaya gerek yok aslında lider 21 puanda biz sadece 1 puandayız.ve geçen sene biz lider olan fb nin önünde bitirdik ligi.demek ki ne kadar yırtınsanızda gerçek bir tanedir ve tekdir.oda bülent uygunun zamanının bittiğidir.

ready 27.09.2009 07:59

[B]bu kadroyla bu kadar olur blicayı yolla yerine yasini al bir başkasını yolla yerine bir halta yaramaz oyuncuları alırsan bu kadrodan farklı bişey beklenemez [/B]

efsane5858 27.09.2009 08:12

[QUOTE=burro58;566574]konu açabilen ustalara sesleniyorum burada bülent uygunun yerine kimin gelmesini istersiniz diye bi bölüm açılsa fena olmazmı insanlar fikirlerini tek cümle halinde belirtse[/QUOTE]

bosda olsaydi riza calimbayi isterdim ben sapina kadar sivasli adam akli basinda havalarda ucmuyor

H_Turan 27.09.2009 08:14

Bülent Uygun İstifa etsin Sivasspor Babasının malı değil.

ready 27.09.2009 08:21

[B]halen birileri bu kadroyu bülent uygun kurda kurtaracak tek kişi de bülent uygun artık bu takıma bu kulübeye zararlı olmaya başladı [/B]

giants 27.09.2009 08:46

[QUOTE=yigido_furkan;566545]bnce Bulent hoca yonetım ve oyuncuların tek sucu her sene basarılı olmalarıydı. bunları alıstırdılar hersene üstlere oynamaya 1 sene kotu olunca kotu oldular ne gerek var. her sene düşmemeyi son hafta garantılesek böyle olmazdı. önce bi düşünün taraftar olarak ne hak ettık pardon taraftar dedım seyırcı olarak. kac mac ful cektınız. takım ıyıyken Sivassporluyuz kotuyken ıst. takımlarına donun sonra Bulent istifaymıs oyuncun oynamasa bulent napsın oda bızım kadar Sivaslı Sivassporlu. takım kötü durumda evet ama sen bi stadı doldur takımını destekle yıne kotu olursa ozaman bişey isteme hakkın olur. 5 ytl macta stadı doldurama sonra bulent ıstifa olur ne guzel[/QUOTE]

Madem Sivasli 5 TL lik adam.. Bunu yönetimi hocasi ve evaneleri israrla söylemiye devam ediyor.. Seneye artik kombineleri siz alirsiniz doldurursunuz. Statyumuda O stadyumda hocaniz calar siz oynarsiniz. Sen hic kendine sordunmu % 95 bittigi halde maraton ve ve seref türübünü % 50 si dolmuyor
sizin gibiler kombineli insanlari bile takimindan soguttunuz.. 15 bilet alinmis 5 tanesini zorla maca yolluyoruz.. sizin gibiler yüzünden Bu gidisle Hizla kombineli insanlari bile stadlardan uzaklastiracaksiniz.. Takim parcalandi simdi sira taraftara geldi onuda kacirirsaniz artik siz size kendim ettim kendim buldun deyip durursunuz...

[B]Sivasli Tesis arsasi verir. tesis yapar.Takimin altina Otobüs alir.100 araclik Otapark gelirlerini bagislar.Geceler düzenleyip.Kombine satisi organize eder. Kombinesini alir SMS lerini yollar. [/B] Bunlari heralde senin Yönetimin yada Hocan Babasinin parasi ile yapmadi.. Sonrada cikip takimi koruma yerine kisileri koruyun ve gidisatdan rahatsiz olan taraftara yok seyirci yok 5 liralik adam yakistirmalari ve teraneleri atin.. Bunu yaptirtan Basda yönetimdir. Cünkü cikip bu tip söylevlerin önünü kesmedi.. Bilhassa hosuna gitti cünkü taraftari ile kavgayi sectiler hatalari tesbit edip ortadan kaldirma yerine..Bu tip yaklasimi sonra Hocalari söyledi sivasliya 5 liralöik seyirci dedi... önünü kesmedi simdide evaneleri ayni hakareti ediyor..[B] Bu isin seneside var!!!!!!!! 15 tane 20 tane 30 tane maraton kombinesi alan onlarca insan taniyorum biliyorum ayip ayip kocaman ayip bunlar kimsenin kasi gözü boyu posu icin bunlari alamdi veya yardimlarini Sehrinin takimi icin yapti..Takimin kimyasi bozuldu futbolcu futboldan sogutuldu... Bari Taraftari rahat birakin hakaret ettirmeyin [/B]

Murad_Kelleci58 27.09.2009 08:49

Ahde vefa, unutkanlık, adam satmak, körükörüne zır cahillik hepsi şu sitede sözüm ona Sivasspor taraftarı diye geçinen aklı evveller.. Siz rüyanızdamı gördünüz Süper Ligi, şampiyonluğa oynamayı, şampiyonlar ligi ön elemlerini, uefa ligi ön elemlerini, avrupayı hıı bundan çok değil 7-8 yıl önce siz değilmiydiniz bu takımı süper ligde biz göremeyiz ama çocuklarımız torunlarımız belki diye sızlanan zır cahiller.. Sonrada kalmış bu takımı buralara getiren insanlara ağzınızı açıp gözünüz yumuyorsunuz.. Yazıklar olsun sizlere.. Hele sözüm ona futbolu öyle çokkk iyi bilen futbol uleması olmuş örümcek beyinlilere.. Geçen sene antalyaspor 11 haftda 2 puana sahipken ligde kaldı.. Bunu hiç düşüneniz oldu mu.. Futbolun hertürlüsonuca ve süprize açık olduğunu unutup etek altı vurmaya devm edin.. Sizler iyi gün taraftarı olun..devam edin böyle.. Kötü günde ise konuşmayın susun bari.. Bana şimdi Bülent Uygun'un yalakalığını yapıyor diyeceksiniz.. Siz söyleyin durun ama ben daha bir gün olmuş gidip Bülent Uygun ile tanışma fırsatımın bile olmamıştır.. Ama siz devam edin ağır hakaretler etmeye, kötü söz söylemeye.. Yiğigoların sivaslıların hasletleri bunlar değil.. Kadir şinaslık, vefakarlık, kötü gün dostluğu, ve her türlü insani meziyetler olarak biliyorum.. Burda olumsuz yorum yapanlar olsa olsa ya trabzonlu yada sivasspor düşmanı yaratıklardır.. Kötü gün taraftarı karşısında saygı ile eğiliyor, diğerlerinide Allah'a havale ediyorum..Önce siz kendinize aynda bir bakın ondan sonra konuşun diyorum.. hatta konuşmayın susun diyorum..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:55.