![]() |
Cevap: TSL/SİVASSPOR-Eskişehirspor
Renkdaşım,iyi yazmışında kafa biraz kıyak yazmışın;)
Ben noktalı yerlere ne yakıştıracağımı şaşırdım:D Galip gelmemiz dileğiyle. |
[QUOTE=RossoNero;587840]sivas'lı kardeslerimiz......size soruyorum bu turkıye lıgını hangi takım lıgı 2. sırada bıtırme basarısını gosterdi...................bursaspor mu....kayseri mı.......gaziantep mı........kocaelispor mu........malatyaspor mu.......karsıyaka mı......altay mı.....goztepe mı.......sakaryaspor mu.................kim ...kim....hangi takım bunu basardı.........bunu 3 defa basaran efsane takım es-es...........ve 1 kere basaran adanaspor........ve de siz sivasspor'sunuz...........o zaman bu karamsarlık neden.........bizi yarın yenersiniz......ve rahatlarsınız..........asıl onemlı olan tarıhe gecmek.......bunu anadoludan sadece eses adanaspor ve siz sivassporlular basardınız......ama uzuluyorum bunun farkında bile degilsiniz............ sevgili sivaslılara selamlar...........es-es den eskisehirden................[/QUOTE]
[B]teşekkürler kardeşim keşke herkes sizler gibi duyarlı ve anlayışlı olsa[/B].. |
Eskişehir bizi yener,gider. 1 puan bile bizim için iyi olur.
|
Abicim 5,00 TL'ye misafir tribün bileti mi olur? Komik yaaaa. Bütün ESES'ler size yakışanı yapın ve gösterin.
|
[QUOTE=ESESSB;587885]Abicim 5,00 TL'ye misafir tribün bileti mi olur? Komik yaaaa. Bütün ESES'ler size yakışanı yapın ve gösterin.[/QUOTE]
[B]kendi taraftarına uygulanan tarife misafir taraftarınada uygulanıyor bilginize.:)[/B] |
Sivas'ta hayat ve sosyal etkinlikler çok ucuz. Eskişehir'de yaşam daha pahalı, biraz daha Anadolu'nun batısında olsaydı süper bir cazibe merkezi olurdu. İklim şartları Eskişehir ile eşdeğer. Ne diyeyim doyduğum yer Sivas seni de seviyorum. :)
|
İkinci şehrim Eskişehir ile Canım Sevdiğim Herşeyim Sivasımın Oynayacağı maçı inşallah biz kazanırız. Bu sene maalesef temmuz ayından beri anlatmaya çalıştığımız tablo ile karşı karşıyayız. Zamanında benim gibi 3-5 taraftarın yırtınmalarını yanlış anlayan, bizleri bizanslı yapan sevgili Sivaslı kardeşlerime sesleniyorum... Bu sene düşsekte yine Sivaslıyız, Sivassporluyuz bu bayrak düşmez düşmeyecek... Tek eksiğimiz gerçeklerden uzak yaşamak, görünenleri görmüyormuş gibi yapmak, dürüstlüğü bırakıp birilerinin gönlünü hoş tutmaya çalışmak... Gördünüz her zaman dediğimiz gibi Sivasspor kalıcı bülentler mecnunlar gidici... Aklımızı başımıza alalım taraftar olarak yönetime iteknik heyete herkese koyun olmadığımızı gösterelim bu bile kafi bana göre... Maça gelince Eses bu sene gayet iyi sadece biz kötüyüz... Ama bu her maçta kötü olacağımız anlamına gelmiyor... Bu maçı alalım devre arası martini mortunu mörtünü vb onlarca gereksiz elektirik direği tipli topçu olamamış ama ne hikmetse şampiyonlar ligi için alınmış futbolculardan kurtulduğumuzda 2. devre fırtına gibi eseceğimize canı gönülden inanıyorum... Muhsin hocanında iyi bir seçim olduğunu Sivasspor için çok güzel şeyler yapacağını biliyorum... Sadece 2. devreyi bekleyelim 2. devrenin ilk 5 haftasında nerelere geleceğimizi hep birlikte görelim...
|
[B]Sivassporumuz Kazanır..........................[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:26. |