![]() |
Cevap: Gollerden Sonra Statta Çalan Müzik?
[QUOTE=familia tokat;820975]sa oncelik konuyu actıgınız ıcın cok sagulun aslında sıvassporumuza yakısan bır muzık yapmamız sart 4 yıldan berı aynı muzık ben sıvas sporumuz ıcın muzık yapmaya razıyım yeterkı sız destek cıkın bana[/QUOTE]
[B]sen yap biz destek oluruz şimdiden kolay gelsin[/B] |
tmm orası sorun degılll
|
manisa maçında gangnam stlye çalıyordu demekki bu konu etkili olmuş
|
onemli olan gangam style calması degıl onemli olan takımımıza yakısan bır sarkı herkezın dılıne bagımlılık yapacak bır sarkı bıde bızım takımımız cok pasıf bu yonde ben 2007 yılında fener bahcenın champıon oldugu sene muzıklerını yapmıstım ve bunu fenerbahce kendı sıtesınde kendı televızyon kanallarında ve radyosunda yayınlamıstı bunu yapmıyor sıvas spor
|
[QUOTE=familia tokat;820998]onemli olan gangam style calması degıl onemli olan takımımıza yakısan bır sarkı herkezın dılıne bagımlılık yapacak bır sarkı bıde bızım takımımız cok pasıf bu yonde ben 2007 yılında fener bahcenın champıon oldugu sene muzıklerını yapmıstım ve bunu fenerbahce kendı sıtesınde kendı televızyon kanallarında ve radyosunda yayınlamıstı bunu yapmıyor sıvas spor[/QUOTE]
kardes senden rica ederiz lütfen yap bi beste destek ciakriz |
[QUOTE=baris58sivas;821003]kardes senden rica ederiz lütfen yap bi beste destek ciakriz[/QUOTE]
gardasım bende sivaslıyım ona gore gzuel bır melodı bulupta kayda gırerızz sorun degıl |
bir gangnam style çalıyorlardı sonra geri oley oleye döndüler
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:31. |