SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bursaspor 4-0 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28398)

bassguitar 27.01.2010 20:28

Cevap: Bursaspor 4-0 Sivasspor

muhim degiil bunuda uyum sorununa baglıyoruz..hatta fener macınıda uyum sorununa baglarız..asıl olan DENİZLİ-DİYARBAKIR-MANİSA maclarında ki sonuclar..

ahbey 27.01.2010 20:30

Geçenlerde söylemiştim tekrarlıyorum..
Birileri Muhsin Hocaya" Bize güzel futbol değil, Puan lazım" desin... Güzel futbol diye olmadık yerlerde paslaşmanın ve top kaybetmenin bir mantığı yok...

noname87 27.01.2010 20:33

[QUOTE=BOUN;602901]Artık boş, herşey bomboş,
Anlamsız bakıyor gözler,
Ne söylense faydasız,
Etki etmiyor sözler![/QUOTE]

Ne de güzel başlamıştı oysa
Ne değiştiki
Biz mi göremedik derinleri
İçine çekti bizi
Götürdü karanlıklara
Uygunsuz bir zamanda!

armn 27.01.2010 20:37

bu lucien ve faruk nasıl futbolcu kiliği kazanmış anlamış değilim sivasspor bu oyunla küme düşmesin bende gidip 20 tane forma alırım seneye banko bankasyadayız

subasi29 27.01.2010 20:56

Bu Nasil Bir Skor?Bizim Takim Hicmi Oynamadi?Takimda Birtane Adam Yokmuydu? Isten Geldim Skoru Internette Gorunce inanamadim...Bir Takim bu kadar dagilirmi,bizi bu hallere dusurenin allah iyiligini versin :mad:

V1CT0RY 27.01.2010 21:11

[B]Bir Takım Yenilebilir,Kötüde Oynayabilir Ancak Bu Kadar Ezik Oynamaz...
Ben Her Seyi Anlarım Ama Koşmamanın Mazeretini Kabul Edemem.
Koşun Mucadele Edın Isterse 50 Tane Gol Yıyın...
Ama Onurlu Bir Şekilde Sahadan Çıkın Mahkumca Değil...

Takımda Acilen Ruh Kavramının Oluşması Şart...

Ruhsuz Oyun ve Oyuncu Istemıyoruz :mad:[/B]

KIZILCAN 27.01.2010 21:41

[QUOTE=mehmetçakar58;602838]böyle giderse allah bilir 2. ligede düşeriz[/QUOTE]

Vaziyet onu gösteriyor.Averaj takımı Sivassapor fenerin en kötü halinden bile en az 2-3 gol yiyecek.

Metal Gear 27.01.2010 21:58

Murat Sözgelmez neden yok hocam nedennmnnnnnnn?
İbrahim sahada yok Musa sahada yok,Kamanan yalnız,Kadir nerde hocammmm?

Kafayı yiyeceğim,sehir oldu koskoca bir yıl.Ruhsuzlar ordusu!Çıkın gidin ben parasız oynarım!

Kokomo 27.01.2010 22:00

Maçtan hemen sonra aşağıdaki yazıyı yazmıştım ama bu yazının sonrasında yapılan onlarca cahilce yorumu okuyunca , tekrar aşağıya yazdıklarımı kopyalıyorum :

"Maalesef taraftarımız gaza gelmeyi çok seviyor !

Neden mi ? Daha bir kez bile izlemeden yeni gelen yabancılara methiyeler düzüldü ! Yok şöyle şahane yok böyle muhteşem ! Daha bir kez bile izlemeden yada internetten 2,5 dk .lık bir video ile oyuncuları yaftalayanlar oldu !

Böyle cahilce tespitlerde bulunursanız, bu tip ağır yenilgilerde de dumura uğrarsınız !

Kimle oynadık ? Trabzon deplasmanı , Bursa deplasmanı ! Türkiyenin en zor 2 deplasmanı ! Kimle oynayacaz bu Pazar ? FB ile. Lig lideri. En formda oldugumuz zaman bile evimizde bize 4 atmış bir takım !

Pazar günü yenilirsek, ki normal sonuçtur bu kadro ile, yine öfke dolu mesajlar, hepsi defolsun diyenler olacak bu sitede !

Ama aklınızı başınıza alın ? Bizim rakibimiz FB, TS, Bursa değil ! Denizli, Diyarbakır, Ankaragücü, Manisa. Bu rakipler ile olacak maçlara konsantre olalım. Camianın olmayan moralini daha da bozmayalım !

Yeni yabancılara en az 1 ay süre verin ! 2-3 maç ile kimsenin ne oldugu tespit edilemez !

Sivas halkı birlik olup, gerçek rakipleri ile mücadele ederse ancak ligde kalabilir.

Saygılarımla."

tekdoktirin 27.01.2010 22:09

Ulan gafayı yiyeceğim,sehir oldu koskoca bir yıl.Ruhsuzlar ordusu!Çıkın gidin ben parasız oynarım!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:17.