![]() |
Cevap: Trabzon'a şapur şupur, Sivas'a ya rabbi şük
buraya siznle tardismaya gelmedim ama yersiz ifdiralar karsisinda susmak bana yakismaz
hakli olana cevap yazmak kolaydir |
[QUOTE=Alibeyoglu;676207]42 puanlik liderden bahsediyorum[/QUOTE]
[B]Hımmm anladım.;) Orada hava güneşlimi kapalımı.?[/B] |
[QUOTE=Salim58;676217][B]Hımmm anladım.;) Orada hava güneşlimi kapalımı.?[/B][/QUOTE]
Esiyordur esiyordur :) |
[QUOTE=Alibeyoglu;676195]akil ve mandigin disina cikiyorsunuz galatasaray bursasporun kasimpasanin yapilan stadlari bu kadar dokunmadi size[/QUOTE]
bize dokunan bişey yok ama sana ne dokundu benim yaptıgım yorumda onu merak ettim bar ve pavyon mu ben kendi vekillerime yazdım farkındaysan yoksa trabzona 45000 degil 50000 yapsınlar işim olmaz ama sen de lafı nereden anlıyorsun oda ayrı bi konu gerçi saat te 12 geçti sizin kafa basmaz artık ne yazılıp kime nedendigini saçmalıyorsun |
Bizde yalaka çok o yalakalar olmasa Sivas a da 40 bin kişilik stat yapılırdı ne diyelim Cenabı Allah hepimize akıl fikir versin,Yalakalarada bol kemik ihsan eylesin.
|
[QUOTE=yorgun(58);676235]bize dokunan bişey yok ama sana ne dokundu benim yaptıgım yorumda onu merak ettim bar ve pavyon mu ben kendi vekillerime yazdım farkındaysan yoksa trabzona 45000 degil 50000 yapsınlar işim olmaz ama sen de lafı nereden anlıyorsun oda ayrı bi konu gerçi saat te 12 geçti sizin kafa basmaz artık ne yazılıp kime nedendigini saçmalıyorsun[/QUOTE]
kendi vekillerinizi böyle cirkin bir baslik altinda neden tardisiyorasunuz karadenizlilerin zekasi 12 den sonra normal insanlarin seviyesine iner 12 den sonra calisan beynimiz size yeter |
[QUOTE=Alibeyoglu;676238]kendi vekillerinizi böyle cirkin bir baslik altinda neden tardisiyorasunuz
karadenizlilerin zekasi 12 den sonra normal insanlarin seviyesine iner 12 den sonra calisan beynimiz size yeter[/QUOTE] Senin kafayın ne zaman nasıl çalıştığı bizi ilgilendirmez bizi ilgilendiren bizim vekillerin vurdumduymazlığı ve çifte standart. 220 bin nufuslu bir şehre 40 binin üzerinde stat yapılıp bize söz verildiği halde sözlerinden ruci edip 300 bin nufuslu bir şehre 20 bin kişilik stat yapılmak istemesi.Bu haksızlık değilmi? Kanı olan sivaslı bunun hesabını 12 haziran 2011 de sorar sormayan namert olsun.Bizi unutanı,bizi hesaba katmayanı bizde hesaba katmayız ve bizde unuturuz.Tüm yiğidolara selam ve sevgilerimle . CENABI ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN SAYGILARIMLA. |
biz 30 35 bin kişilik stad iştiyoruz. 20 binlik stad yapılıcaksa hiç yapılmasın stad. biz verilen söz olan 30 35 bin kişilik stadımızı iştiyoruz.
|
biz 30 35 bin kişilik stad iştiyoruz, 20 binlik stad iştemiyoruz burdan sesleniyorum sivas milletvekillerimize. aklınızı başınıza alın ey sivas milletvekilleri.
|
[QUOTE=Alibeyoglu;676238]kendi vekillerinizi böyle cirkin bir baslik altinda neden tardisiyorasunuz
karadenizlilerin zekasi 12 den sonra normal insanlarin seviyesine iner 12 den sonra calisan beynimiz size yeter[/QUOTE] sizin arkanızda Başbakan, milletvekilleriniz, iş adamlarınız arkanızda o yüzden rahatsın, buraya gelipte boş boş konuşma. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:20. |