![]() |
Cevap: Hedef Olimpiyat'ta 58 bin olmak!
bana afiş gelmedi ben Tuzladayım.Dükkanıma yapıştımak istiyorum.
|
[QUOTE=GuVeN;705035]Çok şükür geride kaldı,şimdi İstanbul Belediye maçına ve taraftarları stada çağırma aşamasına gecebılırız,gereğide yapılacak meraklanma.[/QUOTE]
ben benm için demıyorum ya hedefe ulaşmak için olımpıyatı yıkmak için.. |
[QUOTE=şarkışla 58;705037]bana afiş gelmedi ben Tuzladayım.Dükkanıma yapıştımak istiyorum.[/QUOTE]
afişin altta isntbul sivasspor taraftar derneği yazıyor oradan gerekli kişilere ulaş verirler afiş.. |
[QUOTE=casus5858;705040]ben benm için demıyorum ya hedefe ulaşmak için olımpıyatı yıkmak için..[/QUOTE]
Hepimizin isteği aynı yönde.Site olarakda bızde kampanyayı duyurmak ıcın çalışma yaparak destek vereceğiz. |
Olimpiyat stadında 58.000 le inşallah :))
|
[QUOTE=GuVeN;705048]Hepimizin isteği aynı yönde.Site olarakda bızde kampanyayı duyurmak ıcın çalışma yaparak destek vereceğiz.[/QUOTE]
hepımızın gorevi bu sağolun.. |
kısmet olursa 5 kişi mactayız pazar gunu
|
İstanbuldaki yiğidolar bu takımı kucaklamalı olimpiyatta.
|
Surasi bir gercekki bugünki Besiktas galibiyetinden sonra,Olimpiyattaki sayi ikiye katlanacak gibi geliyor bana.Hele Konya maci bizim icin turistik amacli olacak.Yavas yavas gayeye ulasmak üzereyiz.
|
çok ses uyandırır ama gerçekçi olmak gerekirse geçmişede dayanarak söylenebilirki bu rakam olmaz biz tutkun değiliz 25 bin dahi iyi
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:40. |