SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Sivasspor 1-2 Stuttgart (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32430)

Çılgın Türk 21.07.2011 21:40

Cevap: Sivasspor-Stuttgart

iki yüzlü insanlari hic sevmem.
hazirlik macinda iyi sonuc alinca süper, harika, cok can yakariz diye yorum yazanlar kaybedince önemli degil nasil olsa hazirlik maciydi yazinca inandiriciligi kalmiyor.
kazaninca da kaybedince de önemli degil hazirlik maci diyenlere lafim yok!

asdera58 21.07.2011 21:41

ya biz sağ beke kerim zengini almadıkmı neden hala uğur oynuyor ki oınu anlamadım

58CeZa58 21.07.2011 21:48

[QUOTE=hrnsykk;733454]Kardeş hepimizin niyeti aynı hiçkimsenin futbolcuya karşıya bir ahlaksızlığı söz konusu yok. Hepimiz sivas sporu tutuyoruz. Trt1 de Antepin maçı var bir bak istersen biz bu futbolla antepi yenebilirmiyiz. Durum gerçektende çok vahim...
İnşallah takımın gerçek gücü bu değildir...Önümüzde iki hafta var...İlk 15 dk kadro çok güzel Sağ taraf kople değişecek okadar....Mehmet Nasın yerine güzle bir sol ayak oyun kurucu (Cernat misali )ilk 10da bitiririz...[/QUOTE]

antep avrupa macina cikmis

biz hazirlik macina

bu iki maci karsilasdirmak bile yanlis yani

babapiton 21.07.2011 21:54

[QUOTE=asdera58;733466]ya biz sağ beke kerim zengini almadıkmı neden hala uğur oynuyor ki oınu anlamadım[/QUOTE]

Kerim sakat kardeş

elbeylii 21.07.2011 21:56

[QUOTE=hrnsykk;733454]Kardeş hepimizin niyeti aynı hiçkimsenin futbolcuya karşıya bir ahlaksızlığı söz konusu yok. Hepimiz sivas sporu tutuyoruz. Trt1 de Antepin maçı var bir bak istersen biz bu futbolla antepi yenebilirmiyiz. Durum gerçektende çok vahim...
İnşallah takımın gerçek gücü bu değildir...Önümüzde iki hafta var...İlk 15 dk kadro çok güzel Sağ taraf kople değişecek okadar....Mehmet Nasın yerine güzle bir sol ayak oyun kurucu (Cernat misali )ilk 10da bitiririz...[/QUOTE]

tmm gardas sen dedin diye hemen alacagız:DD

giants 21.07.2011 22:01

ben son takimin basina gelenleri düsündügümde de yaklasik 20 gündür sarhos gibiyim son bir kac gündür de asiri kaygiliyim takimi düsürlermi diye. Ben sadece tarafdar cepesinde biri olarak altüst oluyorum. Oyuncularin bütün olanlara kendi üzerlerindeki karalama iftiralara ragmen mücadele azmi icinde olmasi beni sevindirdi.Keske yenseydik iyi olurdu ama acikca söyleyim bundan daha beterini bekliyordum. kendilerini malubiyetde alsalar kutluyorum. Umarim daha iyisini yapma gayreti icerisinde olurlar.

Gel gelelim elestirilere 1 Stutgard takimi karsisina bugün 4 bizans takimindan hangisi olsa fark etmez bu sonucu veya daha beterini almiyacagi garantisini veren varmi?

2. evet sag bek sorunumuz var Ugur yeterli degil evet Iyi bir santrafor olsa iyi olur hatta solbeke de iyi bir adam olsa fena olmaz. ama bunlari söylerken hele hele bu sürecde futbolculari hocayi asalamak hic hos bir durum degil. hele hele yasadigimiz sürecde moral verecek destek olacak iki sözün sahibi olmayanlarin buna hic haklari yok.

3. Hazirlik maclari Eksikleri gedikleri belirlemek icin yapilirki ne eksigiom var gedigim var görelim diye hocada sanirim kendisinde olmasi gereken futbolcularin en iyisinin kendisinde olmasini ister. mesele hocanin isteklerini karsilayacak güc ve imkan varmi? saniyorum birazda yönetim bu belirsiz süreci bekliyor belirsizlik insallah bizi üzecek bir noktaya bizi götürmezde ozaman hangi iyi futbolcu alinmasi lazim sözünü söyleriz.

4. simdi söyleyecek iki dogru sözünüz varsa haksizliga ve takimimiza karsi yürütülen kirli komploya karsi söyleyin.Takim idam sehpasina cikmis hic bir sey beni ilgilendirmiyor. inanin ne maksatla söylerseniz söyleyin bu asamada hic birsey ifade etmiyor yazdiklariniz.

58CeZa58 21.07.2011 22:04

bu sitede birinin yazdigi birseyi begendigim icin "Tesekür" yeri var

bide onun tam tersi olsa yani
begenmedigim yorumlarida bir "Begenmedim" diye biyere basabilsekde fena olmaz

ozmn belki burda olmusuz yorumlar yapan kisilerin yazdigi seylerin sacma oldugnu kendileride anlar daha öyle yazmazlar
ve insanalarin daha o kisiye hep yazmasina gerek olmaz
sirf bir begenmedime yorumunu oylayabiliriz

tavatir 21.07.2011 22:07

[QUOTE=58CeZa58;733471]bu sitede birinin yazdigi birseyi begendigim icin "Tesekür" yeri var

bide onun tam tersi olsa yani
begenmedigim yorumlarida bir "Begenmedim" diye biyere basabilsekde fena olmaz

ozmn belki burda olmusuz yorumlar yapan kisilerin yazdigi seylerin sacma oldugnu kendileride anlar daha öyle yazmazlar
ve insanalarin daha o kisiye hep yazmasina gerek olmaz
sirf bir begenmedime yorumunu oylayabiliriz[/QUOTE]

Aynen katılıyorum. Beğenilmeyen yorumlara beğenmediğimizi tıklasak ve çok fazla beğenilmediğine dair tık olunca otomatik olarak mesaj gizlense güzel olur :)

58CeZa58 21.07.2011 22:09

[QUOTE=PETKOVİC;733437]gardasım sorun falan yokki hazırlık macı oynadık ve kaybettik. poznanı yenerken takıma iyi diyodunuz simdi niye kötü diyosunuz. oynadıgımız takım uefada ceyrek final yaptı bu sene[/QUOTE]

evet
lech pozende manchester citiyi elemisdi
ama bunlari kim sorarki
sonucta hazirlik maci haklisin

asdera58 21.07.2011 22:21

[QUOTE=babapiton;733468]Kerim sakat kardeş[/QUOTE]

hm tmm ozamn niye dert ediyorsunuz ki kerim zengin war bazıları sağ bekede adam şart diolarda.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:27.