![]() |
Cevap: Yigido'da Transfer Atağı
mehmet yildizin degeri suan 2 milyon € bizdeyken 4 milyon € nun üzerindeydi.
Verlim parayi gelir :) Allah rizasi icin su yönetim bi el atsin ! |
Eneramo neredeyse Mehmet'in en iyi olduğu zamanki hali.Mehmet geri getireleceğine Eneramo'nun kalması sağlansın.
|
[QUOTE=mishka;784702]Eneramo neredeyse Mehmet'in en iyi olduğu zamanki hali.Mehmet geri getireleceğine Eneramo'nun kalması sağlansın.[/QUOTE]
keske kalsa yanina da iyi transferler yapsak salam olsa , ama zor insallah. eger iyi transferler yapilip, eneramo kalirsa ve grosicki eski performansina kavusursa o zaman seneye bambaska bir sivasspor izleriz. Sampiyonlugua oynuyabiliriz. |
Nizametin almasini istemiyorum 58 numarali formayi cikardi cakma sivasli gelmez bize mehmet güven ve yigit incedemir süper olur.
|
[QUOTE=YİGİDOKENTLİ;784706]Nizametin almasini istemiyorum 58 numarali formayi cikardi cakma sivasli gelmez bize mehmet güven ve yigit incedemir süper olur.[/QUOTE]
Zaten Orduyla anlasdi! |
arkadaslar grosicki kendisini biraz sakladi. sakatlanmaktan korkuyordu. cünkü akli avrupa sampiyonasindaydi. eger bir sakatlik gecirseydi avrupa sampiyonasina katilamayacakti. simdi polonya milli takiminda bir patlama yapacak ve bomba gibi dönecek sivasa. yeni sezonda bizi tek basina basariya tasiyacak.
|
transfer atağina cıkmadan gol yedik,
|
eneramo kesin olarak sivasspordan ayrılacak.
|
galatasaray da ki yekta kurtulus, caykur rizedeki bikoko (en azindan yedek olarak), samsundan adem alkasi, fener birakirsa kaleci ertugrul yoksa yine fenerden serkan kirintili bunlar bence iyi pahali olmayan ve is yapabilir oyuncular
|
Samsunspordan GEKAS alinmali forvete. adam hic bir firsati kacirmiyor. samsunda 11 macta 8 gol 2 asist yapti.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:32. |